2011 TEEN CHOICE AWARDS - Şıklar ve Rüküşler

 


Gecenin en şıkı portakal renkli deri Gucci elbisesiye Blake Lively.Blake Lively ünlüler arasında vücudu saran tek parça mini elbiseleri en iyi taşıyan. Elbisenin capcanlı rengi, Christian Louboutin Pigalle ayakkabıları ve Lorraine Schwartz marka mücevherleriyle kusursuz bir şıklık sergiliyor.



Gecede beğendiğim bir diğer şık isimse Emma Stone. Christian Dior imzalı değişik bir model seçmiş. Siyah beyaz renklerle sıradan görünebilecek bir elbise araya yerleştirilen altın renkleriyle müthiş klas bir havaya bürünmüş. Emma Stone 'un vücut tipine, ten ve saç rengine çok yakışmış. Lanvin ayakkabılar bütünlüğe uymuş. Bu kız kısa zamanda büyük bir yol aldı. Ne giyerse beğeniyorum.



Gecenin en şıkı olmasada en dikkat çekici elbiseyi giyen Lucy Hale oluyor. Cengiz Abazoğlu imzalı elbiseyi başarıyla taşımış. Guiseppe Zanotti marka topuksuz ayakkabılarla harika bir bütünlük yakalamış. Bu tarz ayakkabıları giymenin zor olduğunu düşünenlere sesleniyorum. Topuksuz ayakkabılar sanılanın aksine kullanımı son derece rahattır.



Kim Kardashian Givenchy elbisesiyle güzel bir şıklık içinde. Kalçası dolgun olanlara bu tarz etek giyilmemesi tavsiye edilir ama Kim Kardashian bu tezi allak bullak etmiş. Çok da yakışmış üstelik. Christian Louboutin ayakkabıları, Bottega Veneta clutchı ve Lorraine Schwartz marka takılarıyla çok hoş.

Cameron Diaz klasik görünümünde. Yine tek parça mini bir elbise giymiş. A.L.C. marka elbise için söylenecek fazla birşey yok. Zaten ayakkabılar o kadar dikkat çekici ki tüm rolü elbiseden çalıvermiş. Ayakkabıların süpriz hikayesi bir sonraki postumda ! :)

Rachel Bilson 'ın kendi gibi şirinmi şirin beyaz elbisesi Chloé imzalı. Ama fazla sıcaklardanmı nedir bana boyna kadar kapalı olması fenalık getiri. Çok sıktı çoook :) Üstelik Brian Atwood bootieleri olmayacak bir seçim. Elbisenin tüm havasını söndürmüş berbat etmiş. Halbuki renkli açık bir ayakkabıyla çok daha enerjik bir görünüm yakalayabilirdi.

Zoe Saldana 'nın bizim tabirimizla yanar döner kumaşlı elbisesi Lanvin imzalı. Elbise çok yakışmış. İlk bakışta kemer alakasız görünse de ortaya çıkan genel hava benim hoşuma gitti.

Cat Deeley 'in Matthew Williamson imzalı elbisesinin rengi, kumaşı ve kesimi çok hoşuma gitti. Jimmy Choo ten rengi ayakkabılarla çok hoş.

Ailemizin cici kızı Taylor Swift Rafael Cennamo imzalı beyaz elbisesiyle gecenin şıklarından.



Gelelim rüküşlerime..

Tyra Banks 'in Thierry Mugler imzalı Kedi Kadın görünümlü deri tulumu hiiiiç yakışmamış. Gecenin en rüküşü diyebilirim.

Kourtney Kardashian 'ın Blaque Label marka elbisesini beğenmedim. Daha doğrusu yakıştırmadım. Fazla kadınsı bir model. Fazla tül tül geldi. Ama şimdi başka bir resmine bakıyorum. O resimde gayet hoş görünüyor. Arada kaldım. Sadece yılan derisi Christian Louboutin Rolando 'larına bayıldım o kadar.

Fergie 'nin yıldızlı D&G çift renk elbisesi çok yakışmış. Ama o dipleri çıkmış saçlar o kadar fena ki görünüyor ki istediği kadar güzel şeyler giyinsin hiçbir işe yaramaz.

Selena Gomez çok demode çoook. Zaten kumaşın kendisi falso. Renklerin birlikteliğini sevmedim. Birde yandan çıkan alakasız kuyruk pek bir fena. Tyra Banks ile gecenin en kötülerinden. Elbise Erin Fetherston imzalı.

Khloe Kardashian 'ın Roberto Cavalli elbisesi bana plaj kıyafetlerini andırdı. Fazla karışık ve göz yorucu. Sevmedim.

Yorumlar

  1. 18-19 yaşlarındaki gençlerin cinselliklerini ortaya çıkarmaları ve kadınsı grünme meraklarını hiç doğru bulmuyorum.
    sizin de dediğiniz gibi khloe k.'nın elbisesi plajdaymış görüntüsü veriyor da o ayakkabısı nedir? öldürdü beni.birisi kardashianlar'a giyinmeyi öğretmeli!fergie elbise boyunu kısaltmış ve çok daha iyi olmuş.
    rachel'ın 3 sene önceki resmine bakıyorum da aynı saç aynı tarz.umarım biraz yenilik katar diye söylenirken açıkçası o ayakkabıları beklemiyordum !!!
    by merci

    YanıtlaSil
  2. Cat Deeliyin tarzina bayilirim, taa MTV de sunuculuk yaptigi donemlerde bile. Matthew Williams'i en guzel tanisayanlardandir kanimca.Makyajin sacinn rengi hep ama hep uzel olmustur,burdada yine bayilodim! Ten rengi ayakabilara ayri bir zaafim var zaten:)

    Kloe K. hamile kalmak icin tedavi goruyor kilo aldi o yuzden oyle karman corman maxi elbiseler giyiyor. Quicktrim diye zayiflama hapi imal eden bir firmayla anlasmalari var, o yuzden kilosunu kamufle etmeye calisiyor.

    YanıtlaSil
  3. Khloe Kardashian tam rüküş Türk modeli olmuş yaa :)) Görünce hiç yadırgamadım..çünkü gözümüz alışık.. Bizimkiler de aynı saçlar (genelde çıtçıtlı), aynı ucuş ucuş allı pullu desenli elbiseyle en uygunsuz mekana, en uygunsuz elbiseyle giderler ya..aynı hesap :)

    YanıtlaSil
  4. lutfen angelinazli shu ermeniyi turklerle kiyaslama,ben nefret ederim kendilerine lutfen sizde edin.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Kevin Rudolf, burasi bir modablogu, nefret asilanan bir yer degil. Lutfen sizde buna dikkat edin.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Serap,moda tutkunu biri olarak, onun din,irk,millet ve siyasi olarak ayrilmasini hic sevmem. Ama, Amerikada Anti-turk siyasetini yuruten bir kadini biz burda guzel giymis, kotu giymis diye konu edersek,kommentlerden biri de turklere benzemish olursa ben napicam modayi.Ister uzerinde canim Alexander McQueen-in sanat eseri bir elbisesi olsun. Umarim Pelincim bana kirilmaz.Bazi konularda duyarli olamiyorum.Ozur dilerim.

    YanıtlaSil
  7. sevgili kevin seni çok iyi anlıyorum. ama burda ırk, din ve siyasi düşünceleri karıştırmak istemiyorum. zaten kadının stilini hiç beğenmem. dikkat edersen özellikle konu dahi etmem. ancak bir davete katılmışsa burda yer veririm o kadar. ailecek hiçbir beğenime hitap etmiyorlar zaten. belçim erdoğan ın cannes resmini yayınlamam bile olay oldu. Angelinazli 'nın siyasi tarafını düşünmeden sadece moda açısından yorum yaptığı ortada. o yüzden müdahele edilmemeli diye düşünüyorum. bu hassas duruma benim katkım ancak kardashian ailesini olabildiğince konu etmemek olabilir o kadar. bu konuyu fazla kaşımayalım lütfen :) benim çok değer verdiğim bir okuyucumsun. umarım seni kırmıyorumdur.

    YanıtlaSil
  8. tabii ki sana kirilmam seni ne kadar chok sevdigimi biliyorsun))bende soyledim hic bir ayrimciligi sevmiyorum, bu konuda fikrini bildirdigin ichin de chok teshekkur ederim.

    YanıtlaSil
  9. Yorumun üzerine bu kadar konuşulduğunu yeni fark ettim. Pelin'in de dediği gibi ben sadece görsel açıdan nitelendirmiştim. Hiçbir özelliği olmayan bu Kardashian familyasının da zaten ne amaçla ünlendiklerini yıllardır çözemem :) Kimseyle kıyas yapmaya çalışmıyordum, yanlış anlamışsınız. Herkese keyifli okumalar, keyifli yorumlar dilerim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.