BRANDS for LESS mi BCBG Max Azria mı ?

Brands For Less mağazası Ay Tutulması dizisinde Naz Elmas 'ı giydiriyor. Bu açıklamayı Naz Elmas 'ın verdiği röportajlardan edindik.

Öncelikle belirtmem gerekir ki Brands For Less mağazasına hiç gitmedim. Ama kulağıma gelenler mağazada satılan ürünlerin ya taklit olduğu ya da orjinal markaların minik defolu ürünlerini sattığı yönündeydi. Büyük markaların binlerce dolar değerindeki ürünlerine makul fiyatta sahip olmak birçoğumuz için cazip olsa gerek. Ama bu firma hakkında her daim kafalarda soru işaretleri oldu. Kimi kesinlikle orjinal parçalar derken bazılarıda kolaylıkla taklit olduklarını iddia edebiliyor.




Bense ne düşüneceğimi bilmeyen arada kalanları temsil ediyorum. Kimsenin günahını almak istemem. O yüzden şimdiye kadar bu konuda yapılan yorumlara bile karışmadım. Ta ki Ay Tutulması dizinin ilk bölümünü seyredene kadar. Çünkü öylesine bir örnekle karşılaştım ki bunu sizlere sunmam gerekiyor. Sevgili blogger kardeşim Onda Gördüm dün Naz Elmas 'ın canlandırdığı karakterin giydiği kıyafeti konu etmiş. Marka Brands For Less olarak facebook sayfalarında ilan edilmiş.



Ve bu kıyafet eminim uzun zamandır beni takip edenler için hiçde yabancı olmasa gerek. 6 Temmuz 2011 tarihli postumda bu elbisenin orjinalini konu etmiştim. Gördüğünüz gibi elbisenin orjinali BCBG Max Azria markasına ait. Ve bu elbise sadece kullanılan kumaşın farklı olmasıyla birden Brands For Less markası oluveriyor. Sizin de benim gibi kafanız karıştı değil mi ? Ben burda ne minik bir defo ne de bir seri sonu olayı görüyorum.



Aslında bu tarz bir firmanın dizi sponsoru olması bile yanlış diye düşünüyorum. Brandroom ve Harvey Nichols gibi büyük mağazaların sponsorluk yaparken asıl markayı yazmamaları bile benim için bir yanlıştır ama en azından bu mağazalarda satılanların yüzde yüz orjinal olduğundan eminimdir. Onca yetenekli tasarımcılarımız ve büyük markalarımız varken çalışma prensiplerinin nasıl olduğu hala anlaşılamayan esrarengiz bir firmayla sponsorluk anlaşması yapılması etik olarak yanlış geliyor bana.

Başka da birşey demiyorum ve sözü sizlere bırakıyorum..

Yorumlar

  1. birara gittigidiyorda brandforless satıcısı vardı. 200tlye chanel coat fln satarlardı..
    sanırım küçüksırlar da da sponsorluk anlaşmaları var.

    xoxo

    YanıtlaSil
  2. Hani Balmain taklitini anlarimda BCBG-yi neden taklit ediyorlar anlamiyorum.Zaten fiyatlar iyi))

    YanıtlaSil
  3. Pelin bu isi cozsen cozsen sen cozersin, git ve yerinde gor kumaslari elbiseleri ve bize bildir:) Magazalardan biri sana yakin olsa gerek, Selamicesme isiklar ile Feneryolu isiklar arasinda caddede sol tarafta (deniz tarafinda). Cok tatli bir kadin calisiyor orada, bakalim ne diyecek sana? O magaza cadde curcunasina uzak oldugundan hep cok sakin oluyor...Bu arada elbise fiyatlari 350 ve uzerinden basliyor, yani sahteyse ve hepsi cin maliysa bu fiyat zaten cok pahali. Cok guzel kazikliyorlar milleti;)
    Gul

    YanıtlaSil
  4. evet selamiçeşme şube bana çok yakın. gidip göreceğim ama yarın assos'a tatile gidiyorum. ancak döndükten sonra.

    YanıtlaSil
  5. uzun zamandır işsizim nedeni bu işte moda sektörümüz bu halde...oyle yazılar yazmak isityorum ki sektorun herseyını acıga cıkarmak adına...

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar, hiç şüpheniz olmasın sahte. BCBG'nin neden sahtesini yaparlar biliyormusunuz çünkü bunu satın alan firma bu elbiseyi 10-20 dolara alır ve burada 300 tlye satar, daha ne olsun..

    YanıtlaSil
  7. naz elmas çok kilo almış. eski al benisi yok. birde sahte elbiseyi 10 dolara alıp 250 dolara satıyorlarsa Allah cezalarını versin :D vallahi ne diyeyim başka. senden sağlıklı bilgiler bekliyoruz Pelin. Git bak bakalım. sen anlarsın. sayende bizde öğreniriz.

    YanıtlaSil
  8. evet kilo almış. özellikle kalçalar almış başını gitmiş. aklıma hollywood da bir rol için 20-30 kilo verenler geliyorda aradaki profesyonelliği anlamış oluyoruz. ama yüzü ne kadar kilo alırsa alsın hala türkiye nin en güzel yüzlerinden.

    şu an tatildeyim. döner dönmez ilk işim brands for less e gidip hafiyelik yapmak olacak :)

    YanıtlaSil
  9. brand for less markasının sahte ürün sattığı kesin. bana orjinal diye sattıkları montun 1 ay içinde fermuarlarındaki boyalar döküldü. bu kesinlikle hiçbir markada olmaz. madem sahte satıyorsun bari satarken %100 orjinal diye milleti kandırma, açık açık söyle de insanlarda ne aldıklarını bilsinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünler orjınal nerden biliyosun dersen inan bana azçok anlayan dokunup hisebilir . gittim araştırdım
      bu arada bende aldım beymenden bi mont ama onunda fermuarı gitti yani herşekilde olabiliyo bu tür hatalar zaten sen gidip 10 binde versen 1 binde versen sonçta kumaş yırtılabilir sonçta fermuar boya dökülebilir gidebilir kürkü alıp yağmura tut keçe keçe olabilir yani arkadaşlar ürünü giip mağazında alsan bu tür şeyler olabiliyor . inanın bana ürünler orjinal isteyen alabilir istemeyen almayabilir sadece insanların günahını almayın yeter .

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.