KIZILHAÇ Balosu

 


Bu seneki geleneksel Kızılhaç balosunun evsahiplini Prens Albert ve yeni eşi Prenses Charlene yaptılar. Kızılhaç Balosunun eski görkemi ne yazık ki artık yok. Hatırlıyorum bir 10 sene evvel bu balo düzenlendiği zaman bütün dünya basınında yer alırdı. Artık çoğunlukla yerel basında yer alıyor. Eski balolarda gelen davetliler dünya jet setinin önde gelen isimleri olurdu. Artık 2. hata 3. sınıf mankenler ve gelmesi zorunlu isimlerle dolu.

Prenses Charlene ile eski şaşalı günlere tekrar dönülmek isteniyor ama öylesine tuhaf bir çift ki bunu başarmaları çok zor. Her ne kadar evliliğe Charlene 'in zorlandığı söylensede benim düşüncem bunun tam tersi. Bence Charlene sahip olduğu ünvandan ve şöhretten gayet memnun. Ama Prens Albert 'ın vücut dili ve sıkılgan yüz ifadesi sanki herşeyi açıklıyor gibi geliyor bana.

Kraliyet forumlarını gezindiğimde Monacoluların Charlene 'den ölesiye nefret ettiklerini görüyorum. Hele bir yerel gazetenin Prenses Charlene için Gönüllerin Prensesi başlığını atması birçok Monacoluyu adeta çıldırtmış. Gerçi haksız da sayılmazlar. Bu ünvan Prenses Diana 'ya aittir ve bir başkası için söylenmiş olması zorlama bir sevgi gösterisi gibi. Prenses Charlene 'in savurganlık derecesinde lüks harcamaları, yüzündeki her an acı çekiyorum ifadesine epey sinir olunuyor. İşi o denli abartmışlar ki kadını travestiye benzetmeye kadar götürmüşler işi. Kısacası Prenses Charlene 'in sevildğini söylemek zor.

Gelelim Kızılhaç balosuna. Prensesin üstünde ipek taftadan Akris marka çok hoş bir elbise var. Fuşya rengindeki elbise Albert Kriemler tarafından özel olarak tasarlanmış. Van Cleef & Arpels marka gerdanlık müthiş gösterişli. 88 pırlanta ve 359 parça minik safir taştan yapılmış. Gerdanlık aynı zamanda taç olarak da kullanılabilir.

Prenses Charlene 'in makyajında bir tuhaflık var. Göz çevresine bizim Bülent Ersoy badanası diye tabir ettiğimiz kapatıcı uygulanmış. Bazı resimlerde bariz şekilde belli oluyor. Saçlarını Grace Kelly modeli yaptırması manidar olmuş ama kusura bakmasın Grace Kelly 'de ki asalete sahip olmak bir saçla olacak iş değil.

Size bir de bir video sunuyorum. Prens ve prenses geleneksel açılış dansını yapıyorlar. Aralarında ki tuhaf kimyayı bir dansla bile anlayabilirsiniz. Video İçin TIKTIK

Davetliler arasında Türk sosyetesinden de isimler vardı. İçlerinden en bilindik olanlar Siren-Gökhan Çarmıklı çifti. Siren Ertan Çarmıklı 'nın ne giydiğini pek merak ettim doğrusu. Eminim kendi tasarımı şahane bir elbise giymiştir.

Yorumlar

  1. Prensesin kendine güvenli duruşunu sevmemiş olabilirsiniz,güçlü bir duruşu var :)
    Genelde yorumlarda aynı fikirde oluyoruz ama ben bu çifti sevdim..
    Video da seyredilemiyor sanırım link yanlış, haberiniz olsun.

    YanıtlaSil
  2. "The uploader has not made this video available in your country" diyor youtube. Neden acaba?

    YanıtlaSil
  3. ben de bu kiza aciyordum:) canavarmis meger:) video da cikmiyor bu arada:(

    YanıtlaSil
  4. şimdi seyredebilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  5. hiç acıyacak bir taraf yok. kadın gayet hayatından memnun. patlayan flaşlar ön planda olmanın mutluluğu. masum ve tatlı tatlı tebessüm eden maske ifade. zavallı albert diyorum.on beş gayrimeşru çocuğu da olsa bu kadın bu adamı boşamazzzzz

    YanıtlaSil
  6. fıstık gibi kadın kıskanıyorsunuz bence

    YanıtlaSil
  7. Ayyy Pelin'iim simdi sana hak verdim, videoyu izleyince...Bu kadin o omuzlarla adami dover bile ya:)) O bakislar nedir oyle o kadinda...Sinsi bu cok fena halde hem de sayende anladim,sagol:) Allah Albert kardesimizi bu hatunun serrinden korusun,amin:)

    YanıtlaSil
  8. zerafetin tek simgesi grace kelly nin yanından geçemez bu hatun. karizma denilen bişey yok. diana nın utangaçlığı bile ona farklı bir hava katıyordu. diana olumsuz birçok şeyi kendi bünyesinde olumlu duruma çevirmiş bir kadındı. bu da herkeste olacak bişey değil.
    bu çift bana ali taran ayşe özyılmazel çiftini hatırlatıyor. hatun muhteşem asilzade çift pozu vermeye çalışıyor albert ise bir an önce eve gidip uyusam derdinde. biri bu şöhrete aç diğeri doymuş, normal bu görüntünün olması.

    YanıtlaSil
  9. Ben bu kadinin giyim tarzindan nefret ediyorum, genis maskulin omuzlariyla onlari daha da ortaya cikaracak kesimleri secmesi tam bir komiklik, biri bu hatuna yardim etsin, zavalliya aciyorum, stil danismani falan yokmudur? ayrica sürekli armani prive secmesi ayri bir tuhaflik.

    YanıtlaSil
  10. burda kimse kadına çirkin demiyor ki. ne kıskanması. birçok post hazırlamışımdır ne kadar güzel ve hoş diye. böyle ipe sapa gelmez yorumlara feci gıcık oluyorum.

    YanıtlaSil
  11. kraliyet forumlarını mı geziyorsun? adresini versene bi tanesinin biz de gezelim merak ettim:)

    YanıtlaSil
  12. google search e royal forum diye yazarsan yüzlerce seçenek bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  13. Siren Ertan'ın kıyafeti Günaydın magazin de var internet sayfasında gördüm. Bülent Cankurt yazılarında. Haber vermek istedim

    YanıtlaSil
  14. ben de gördüm teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.