STİL KEŞİF : Bianca Brandolini D'Adda ve Lapo Elkann

Biliyorsunuz ki en stil sahibi çiftlerimin başında Olivia Palermo ve model sevgilisi Johannes Huebl geliyor. Ama son zamanlarda öyle bir çift var ki en iyi olmak için Olivia ve Johannes 'den fazlaları var eksikleri yok.



Kadın Bianca Brandolini D'Adda. İtalyan sosyetesinin bir nevi Derin Mermerci 'si ya da Özlem Önal 'ı diyebiliriz. Aristokrat bir aileden geliyor. Annesi eskilerde Valentino Modaevi 'nin ilham aldığı isimlerden biri Georgina Brandolini. Birçok ünlü tasarımcısının yakın arkadaşı. Bütün moda haftalarına katılır ve en ön sırada yer alır. Aristokrat kimliğiyle dünya jet sosyetesinin bütün görkemli davetlerinde arz-ı endam eder. Güzeldir, gençtir ve en önemliside benim 20'li yaşlarımdaki en büyük platonik aşkım Lapo Elkann 'ın sevgilisidir. Lapo Elkann ise öyle herhangi biri değildir. FIAT İmparatorluğu 'nun varislerindendir ve dillere destan sıkı bir playboydur. Ve Vanity Fair 'in neredeyse her yıl en şıklar listesinde yer alır.

Bu CV ile Olivia Palermo ve Johannes Huebl 'den bir kaç gömlek üstün bir çift var karşımızda.

Bianca 'da Eva Mendes havası var. Esmer teni, tuhaf kaşları en dikkat çekici fiziksel özelliği. Saçları her daim uzun. Özel davetler dışında fazla makyaj yapmaz. Kıyafetleri genelde rahattır. Leopar desen ve siyah renk favorisidir. Kıyafetlerini sıklıkla yakın dostu Giambattista Valli den seçer. Sokak stilini çok güzel bir şekilde uygular. Ama seksapelliğide elden bırakmaz. En büyük sorunu ne yazık ki sevgilisi çok daha gözalıcı ve şıktır :)



Lapo 'nun stil konusunda dillere destan bir şöhreti vardır. Seçimleri korkusuzcadır. Ne renklerden korkar ne de tuhaf kesimlerden. Kanımca modern İtalyan erkeğinin şıklığını en iyi temsil eden isimdir. Kuralları sevmez. Kıyafetine mutlaka kendinden birşeyler katmayı başarır. Başkasında görsem ıyyyk diyeceğim şeyi Lapo tuhaf bir şekilde harika göstermeyi başarır. En sevdiği aksesuar birbirinden çeşitli fötr şapkalarıdır. Gözlükleri, kaşkolları, mendilleri harika kullanır. Stilinde ki isyankarlığa hayran bırakan şeytan tüylü müthiş bir ikondur.




Anlayacağınız böyle bir adama stil anlamında ayak uydurmak epey zor olsa gerek. Ama Bianca elinden geleni yapıyor. Birbirlerine yakışıyorlar. Lapo 'nun gölgesinde kalmıyor ama sanki yarışamayacağınında farkında gibi :)

Ve son olarak sizlere bol bol görsel malzeme sunuyorum. Ne dersiniz ? Sizce de Bianca 'nın işi böyle bir adamla zor değil mi ? :)

Yorumlar

  1. lapooooo diyorum başka birşeyde demiyorum. bir içim su ve ben 30larımdayım hala bu adama tuhaf bir aşk beslemeye devam ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. lapo'ya bayiliyorum, ama sevgilisini hic görmemistim.

    YanıtlaSil
  3. wow...stylish couple diye ben buna derim:) ama insan dusunmeden de gecemiyor, hani bazi gunler vardir, icinizden hicbisii giymek gelmez, bi pijamayla butun gunu gecirebilirsiniz...onlara olmuyo mu bu:)
    (ha tabii, pijamaniz bile Valentino'ysa, orasi baska tabii,hihi)

    YanıtlaSil
  4. fazla süslü, fazla pembe suratlı bir adam. daha sert hatları olan, günlük hayatta salaş ama karizma, işteyken, biraz sert, keskin zekalı, para kazanmayı çok iyi bilen ve işteyken çok şık erkekleri çekici bulurum. modayla , defilelerle uğraşacağına iş dışında zor doğa sporlarıyla, dünyanın ilginç yerlerini keşvetmeyle, kitaplarla, sahaflarla, eski eserlerle birazda uğraşan bir spor ve kültür aşığı olsun :D yılın modasını bu kadar çok takip edeceğine, yani böyle şeylerle bu kadar uğraşacağına, ormanın ortasında bir başına kalsa da güçlü kollarıyla her yerden kurtulur, elinde malzeme olmasa da bir isviçre çakısıyla her haltı becerir bu adam demeliyim :DD hem beyin , hem vücut konuşşsun yani:D şık olmak için yırtınmasın, zaten o işinde kitabını yazan bir tip olsun mümkünse ama tabii mesela şu pembe şapkayı asla takmasın, yanından bile geçmesin. kendini göstermeye, poz vermeye meraklı olmasın asla. zaten millet görünce karizması ortalığı yaksın geçsin :D fazla konuşmasın kadınlar gibi, dedikoduyla işi olmasın mesela, erkek gibi olsun işte karizm karizma karizmaa :D ve mümkünse pembe suratlı olmasın. hehe tabii hemen üretelim istediğiniz tipten birini :DD gerçi bu insanların o kadar çok herşeyleri var ki çoğu aklını kendiyle bozmuş. daha şık daha bakımlı, daha genç daha daha daha... neyse Allah mesut etsin bu ikisini :D bu kadar stil merakıda bunaltır bee. nerye kadar giy çıkar giy çıkar, gez, pozver hep aynı şeyler.

    YanıtlaSil
  5. ahahahhah seyran ın ideal erkek tanımlaması bana evlilik programına bağlanan kadını hatırlattı 'ne esmer ne beyaz çikolata renkli olsun, kaşlı gözlü olsun döşü kıllı olsun!!!!!' ama seyran öyle bir tanım yatmış ki gerçekten mükemmel bir erkek bu, bulunur mu böylesi??
    çifte gelince allah tamamına erdirsin çok hoşlar ama şuna ben de katılıyorum bu insanlar outfitlerine, her giydiklerini tamamlamaya ve kusursuz görünmeye çok çaba harcıyorlar 'hadi giy çık' diye bir durumları olmuyo, bu gerçekten yorucu bir şey olmalı diye düşünüyorum....
    pelin her gün güncelle siteyi nolur,,, açıyorum bakıyorum aynı; nası üzülüyorum anlatamam günümüz güzel geçsin 1 post dahi olsa yaz her gün, ben gelir ayçaya bakarım sen yazarsın xxoo

    YanıtlaSil
  6. seyran'ın ideal erkek tanımlaması resmen ikonik olmuş :) ben severim erkeğin tarz sahibi oluşunu. evet yazımdada dediğim gibi zaten zor heriflerdir bu tipler. insanı fazlasıyla kasar. gerçektende bazen insanın paspal paspal gezinmesi gelir ama böyle heriflerle oldunmu onu bile yapamazsın. özgür değilsindir aslında.

    ben lipo 'nun tarzını yıllardır beğenirim. aslında kendisiyle ilgili çok komik bir anım vardır paylaşayım :)

    sene 2006 ben paris'e uçuyorum. söylemesi ayıptır business class dayım. gece dışarı çıkmıştık ve hiç uyumadan sabah uçağındayım. 3 koltuk arası boş yanıma biri oturdu. adamın yüzüne bir an baktım gözlerinde uyku maskesi var. ay ne manyak herif demiştim ilk anda. neyse bu oturdu. ama bacaklarını nasıl sallıyor anlatamam. uyumaya çalışıyorum imkanı yok. ben takarım öyle şeylere. resmen sinir oldum adamın dakikada 200 kere bacak sallamasına. hayır birşey diyeceğim ama adam zaten oturur oturmaz koltuğu yatar pozisyona getirdi ve gözleri kapalı falan çekiniyorum birşey demeye. neyse hostes geldi içki servisi yapacak kalkmadan hostesede cevap vermedi. kabanın sinirin teki. ama o halde bile çok şık olduğunu anlayabilirsin. taba renkli bir ceket ve buz mavisi bir kot giymiş feci klastı. sonra gazeteler dağıtıldı bu maskesini çıkardı ve bende jeton düştü. anam dedim bu lapo. tamamda istanbulda ne işi var. geberiyorum meraktan :) sonra yanıma uçakta bakarım diye aldığım cruise broşürlerini çıkardım. fiyordlara gidecektik o zamanlar. inceliyorum hangisini seçelim diye. tam yelkenli olanların sayfasına geldim o an dan diye this one is really good dedi. meğersem öküz öküz izliyormuş :) burdan çıkan aa really ? have u been ile başlayan 2-3 cümle yapıldı o kadar. sonra birden lök diye yine uyku bandını taktı ve uyudu !!! ay pek bir dallamaydı ama hayatımda unutulmaz anlardan biri olarak yer almıştır :)) böyle bir adamın tarifeli uçakta bile oluşu şaşırtmıştı beni. ama hala neden yada kime geldiğini bulamadım gitti. üstelik bir haber dahi yapılmamıştı fiat'ın varisi istanbul'da diye. hala bende esrarını korur bu ziyaret :)

    YanıtlaSil
  7. ahhh..kalbim durdu başlığı okuyunca...benim hayattaki en büyük hayalim ne onuda yazıyım buraya anla..prens wiliamı al..laponun stilini giydir tabi şimdi kate i çek ordan..heh tam yanı kalıyo ya orası benim...bak bu adamı o kadar severimki yıllarca italyan dergilerine ayda 30 $ harcadım...öğrenciyim ben bide...ay bak tansiyonum çıktı gene...maşallah diyorum ne diyim ya..

    YanıtlaSil
  8. Super bir hayalmis :) Kate simdiden bana hafif hafif tipik İngiliz ninesi gibi gorunmeye basladi bile. O yuzden boyle bir stille dedigin gibi hayatta yakismazdi. Ama ben zorluyorum zorluyorum William 'a da bir turlu Lapo'nun stilini oturtamiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. lapo'yu burda görünce hemen bağlantıyı kendi içimde kurdum ve sizlerle paylaşmak istediğim küçük bir dedikoduyu yazmak istedim . Geçtiğimiz hafta vogue italya editor in chief Franca Sozzani çırağan otel de konakladı kendisine istanbul turunda eşlik ettim, hiçbir gazetede yer almaması beni şaşırttı . Neyse pelin hanım sizinle paylaşmak istedım. Ece

    YanıtlaSil
  10. sevgili Ece evet Franca geldi biliyorum. ama sadece o değil tüm vogue condé naste üst düzey çalışanları istanbulda buluştu.

    YanıtlaSil
  11. Uzgunum kizlar ama Lapo'nun en meshur skandalini sanirim gozden kacirmissiniz! Bundan yillar once kendinden yasca iki kati olan bir travestiyle basildi! Hatta basildiginda kendisinin ustunde Kleopatra kiyafeti vardi! Italyada yasiyan biri olarak italyanlarin Lapo'yu olsa olsa biseksuel olarak kabul ettigini soyleyebilirim! Bianca ile olan iliskiside sanirim imajini kurtarmak icin! Hos zaten akrabalar! Ben evleniceklerine kesin gozuyle bakiyorum! Hatta Lapo bir roportajinda ''Kizim olursa adi Italia olucak '' demisti. Ama yinedeItalya'nin en iyi giyinen erkegi olduga hic supem yok!

    Gozde CC

    YanıtlaSil
  12. Bir Lapo hayranı olarak böyle bir skandalı atlayacağımı düşünmen beni çok kırdı sevgili Gözde :) elbette biliyorum ve o zamanlar çok ama çok üzülmüştüm. Anlı şanlı soyadın resmen içine etti Lapo. Baba Gianni 'nin hep varis olarak Lapo 'yu seçeceği konuşuluyordu ama bu olay sonrası John Elkann 'ı seçmesi kimseyi şaşrtmadı sanırım. Ben sadece stil konusuna değinmek istemiştim. Belkide hiç hatırlamak dahi istemediğim birşey olduğundan yazmak istemedim,kimbilir :)

    YanıtlaSil
  13. lapo ve bianca kuzen asil bu detay nasil atlanmis?? :)

    YanıtlaSil
  14. evet 2. derece kuzenler. ben aslında bunu burda yazdım. sonra herhalde yanlış biliyorum dedim sevgili olduklarına göre asparagas bir bilgiymiş diye sildim yazdığımı. geçenlerde öğrendimki gerçekten kuzenler ama 2.derece. gerçi kaçıncı derece olursa olsun ortadaki yanlışın izahatı zor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.