Türk Sosyetesinin Takip Ettiği BLOGLAR !

 


Klass Dergisi Ağustos sayısının kapak konusu BLOGLAR ve TAKİPÇİLERİ. 9 ünlü ismin cevapları alınmış. Fatoş Sarıgül, Feryal Gülman, Ezgi Kıramer, Didem Antebi, Hülya Kalyoncu, Aylin Tahincioğlu, İnci Aksoy, Etel Baler ve Mine Kalpakçıoğlu.



İçlerinden 3 isim ModaVeSosyete demiş. Sevgili Etel Baler zaten aktif bir okuyucum. Didem Antebi ile de kurmak istediği blogu için geçtiğimiz aylarda fikir alışverişinde bulunmuştuk..Ama Fatoş Sarıgül süpriz oldu hem de çok hoş bir süpriz.

Bu 3 modasever kadına çooook teşekkür ederim...

Peki diğer isimler hangi blogları takip ediyor merak ediyor musunuz ? Buyrun..




Feryal Gülman 'ın takip ettiği siteler bile orjinallikten uzak hepsi üstüne giydiği markalar gibi en fazla bilinen siteler. Sıfır araştırmacılık sıfır yaratıcılık..

Sevgili Ezgi Kıramer 'e hafiften kırgınım. Hani beni çok farklı buluyordunuz ve beğeniyordunuz ? Aşkolsun sizlere.. :)

Aylin Tahincioğlu ise Feryal Gülman 'ın daha bilinçli modeli...Yine en bilindik isimler sıralanmış ama en azından biraz olsun araştırmacı bir yönü olduğunu söyliyebiliriz.

İnci Aksoy dan başka ne beklenir ki ? Sanat sanat sanat ! Bayılırım ben bu kadına.

Ve siz sevgili okuyucularım...Şayet ben bugün bu başlığı açmışsam biliyorum ki bu sizlerin sayesinde.Hepinize binlerce kez teşekkür ederim..

Yorumlar

  1. severek okuyorum blogunuzu..
    amaan boşverin feryali,ezgiyi:))
    sevgileer

    YanıtlaSil
  2. Moda ve Sosyete'siz kalmis bir sosyetigin hayat damarlarindan biri kopmus demektir:)Baskasini bilmem ama blogunu her gun mutlaka ziyaret eden sIkI bir takipcin olarak o sosyetikciklerimin coook sey kacirdigini gonul rahatligiyla soylebilirim:)

    YanıtlaSil
  3. Pelincim tebrikler, e bu zevkli hanimlar kaliteden anliyor demekki:)Cok gurur duydum seninle buyuk hayranlarindan birisi olarak, eminim bu duyguyu benimle beraber bircok okuyucun paylasiyordur!

    You go girl!! Opuyorum cok!

    YanıtlaSil
  4. ay eminim senin bloga bakmıyorlardır zaten,kendi adlarını gugılladıklarında en fazla nerde görüyorlar acaba? merak edip neredir,kimdir diye bir bakmışlarsa zaten devamı da gelmiştir bence,hiiiiç te inanmadım pelin:))))

    YanıtlaSil
  5. çok sevindim, ne güzel bir haber bu:)

    YanıtlaSil
  6. Pelin ben biraz sosyetigim ben, havam dusmesin yabanci blog okuyorum tabii ki havasi sezdim =) Ondan hic kalbin kirilmasin, biz seni cok severek takip ediyoruz =)

    YanıtlaSil
  7. feryal gulman hollywood bloglarini kimle pisti olsamda adim gazetelere ciksa diye okuyordur :)

    ha bi de buranin adini verirse onu guzel giyiniyor zanneden insanlar aslinda sadece opy-paste yaptigini gormesin diye olabilir

    YanıtlaSil
  8. bu işin en güzel tarafı ne biliyormusunuz..sizlerden gelen bu güzel yorumları okumak. hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.

    YanıtlaSil
  9. merhaba pelin,
    en başta kaliteli bloggerların verdikleri emeği takdir etmek lazım. profesyonel hayatlarınızın yanı sıra, emek ve özenle mesai harcayıp, hemde maddi karşılıksız bu postları hazırlıyorsunuz. oysa dergilerde-gazetelerde yazı yazanlar karşılığında para-kariyer-sosyal statü alıyorlar. umarım ülkemizde de blogerlar maddi-manevi emeklerinin karşılıklarını alabilirler, güç; yazılı basından torpilsiz, uçsuz bucaksız sanal basına geçer. ben hergün mutlaka bloguna bakıyorum ve gerçekten emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. Hem mutlu ol sen boyle Pelin. Seninle tanismis olmasakta blogun seni o kadar guzel anlatiyor kii :) Ilerde bir gun bulusmak umidiyle....

    YanıtlaSil
  11. ben feryal gülman olacam, en az haftada birkez giydiğim kıyafet bi blogda yayımlanacak, o kadar adım geçecek, üstelik blog sahibesi ve okurları beni eleştirecek benim haberim olmayacak..
    pesss diyorum ve de peeehhh diyorum

    moda ve sosyeteciyiz bu yüzden onlardan daha çok modadan ve lüks giyimden anlıyoruz :)
    ama para onlarda o ayrı :p

    YanıtlaSil
  12. Aaaa ne guzel tebrikler Pelin! :) Blog'un gercekten super. Ben sahsen bu aralar yeni bloglar ariyorum takip etmek icin, bakiyorum bakiyorum hiiic te kendime gore bir yer bulamiyorum. Ama senin blog'un vazgecilmezim hergun mutlaka burdayim. Bu arada sende bize favori blog listeni versene :) YC

    YanıtlaSil
  13. Pelin hanim, blogunuzu takip ediyorum ve cokta begeniyorum. Ev, is coluk cocuk derken 10 dakika da olsa sizin blogunuzu göz atip bakmak günün yorgunlugunu unutturuyor desem yalan olmaz :-)

    YanıtlaSil
  14. sevgili burcu ne güzel demişin. geçenlerde hüseyin çağlayan çağdaş ertuna ya bloglar hakkında aynen şu terimi kullanmış : “Onlar dünyayı yönetiyor”. Gerçi küçük yaşlarda olanları ürkütücü bulduğundan artık takip etmediğini de eklemiş ama sonuçta blog denen hadiseyi ne denli ciddiye aldığını anlıyoruz. ben yapıyorum diye demiyorum ama düşünsenize. aylık yada haftalık bir dergiyi satın aldığınızda okumak için ne kadarlık bir zamanınızı harcıyorsunuz. en fazla 1 ya da 2 saatinizi. sonra o dergiye bir daha bakılmıyor bile. ama blog yazarlığında işiniz 7/24 devam ediyor ve okuyucuna okunması bitmeyecek bir keyif yaşatıyorsun. ve bunda maddi hiçbir çıkarınız yok. gerçi son zamanlarda reklam teklifleri alıyorum ama fiyatlar o denli komikki değerlendirmiyorum bile. üstelik blog yazarlığında okuyucunla birebir irtibat kurabiliyorsun. fikrini, yanlışını doğrusunu paylaşıyorsun. bana en keyif veren şey daha öncede belirttiğim gibi sizlerden gelen yorumları okumak ve bunlara elimden geldiğince cevap yazmak. beni tanımadığınız halde sanki aramızda 40 yıllık dostluk varmışçasına bir ilişki yaşıyoruz. açıkçası bunu hiçbir bedele değişmem. modaya olan aşkım devam ettiği sürece sizlerinde yön vermesiyle yazmaya devam edeceğim. markalar ve isimler tarafından sevilip sevilmeme umurumda dahi değil. fikrim neyse açık açık paylaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim. ne etliye ne sütlüye tarzını oldum olası sevmemişimdir. gri rengide sevmem zaten :)
    türkiye de blog yazarlığı artık eskisi gibi tükaka muammele görmüyor. elbette bir amerika yada avrupa düzeyinde değil ama eskiye oranla yinede umut verici diyebilirim.

    sevgili Elle çok öpüyorum seni ve inşallah birgün diyorum :)

    Hilal elbette biliyor ama söyleyemez çünkü malum eleştirildiği birçok kıyafeti var. burayı sevdiğinide söyleyemeyiz doğrusu :) ama FG benim gizli fetişim. Onunla birgün yollarımız kesişecek. Ve o şehir efsanesi giyim odasını keşfeden didik didik eden de ben olacağım :))

    YC öyle bir listem vardı ama sol kolonu iyice doldurduğunda bir süre sonra kaldırdım. ama profilimden ulaşabilirsin listeye :)

    teşekkürler sevgili adsız. sizlere güzel vakit geçirttiğimi bilmek inanılmaz bir mutluluk veriyor bana. :)

    YanıtlaSil
  15. Pelin'im 2 gündür fink fink gezmekten sanal alemden kopuğum farkındaysanız:-))
    Diyeceğim şu ki Sosyete "modevesosyete"yi okuyorum dese nolur okumuyorum dese nolur.Tabii ki senin için veya bir başka blog sahibi için ruh okşayıcı, motive edici bir durum ama senin de yazdığın için senin için en önemlisi senin takipçilerinin (BİZLERİN) o samimi, yapaylıktan ve karşılıklı çıkar ilişkilerinden uzak gerçek ve özel yorumlar değil mi zaten? Yemişim zaten.Bir söz var eğer eksik ve yanlış söylüyorsam şimdiden kusura bakmayın.Şöyle ki: " Buzun altındakiler ve buzun üstündekiler" .Biz buzun altındakiler(kendi adıma diyorum ve benim gibi sosyal statüsü yüksek olmayanlar aynı zamanda:)) buz kırıldığında yukarı çıkmayı becerebiliriz ama buzun üstündekiler o buz kırılıdğında işte ne yapacklarını, dibe varınca nasıl yaşayacaklarını bilemezler. O yüzden SENİ SAYGIYLA SELAMLIYOR ve GERÇEKTEN AYAKTA ALKIŞLIYORUM, TEBRİK EDİYORUM.İİYİ Kİ SENİ BULMUŞUM.SEVGİLER ŞEKER...

    YanıtlaSil
  16. papişciğim tivit alemindede yoksun eksikliğin hissediliyor çok :)

    canım arkadaşım benim her güzel kelimen için o şahane güzelllikteki yüzüne ve kalbine öpücükler gönderiyorum. çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  17. pelin'cimm bende sessiz takipçilerinden biri olarak öncelikle seni tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum hem seninle hemde seni keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum iyi ki varsın şekerim başarılarının devamın diliyorum:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  18. çok teşekkür ederim sevgili özlemm :) sizlerin sayesinde kendimi bomba gibi hissediyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.