UMUTSUZ EV KADINLARI - Kanal D 2011-12 Sezon Tanıtımı

Kanal D 'nin yeni sezon tanıtımı ekranlarda dönmeye başladı. Tema, Renkli Hayatlar Müzikali. Bol bol dans, güzel kadınlar ve elbetteki güzel kıyafetlerle iyi hazırlanılmış diyebilirim. Aklımda kalanları ve konuşulmaya değer gördüklerimi sizlerle paylaşıyorum.



Öncelikle Umutsuz Ev Kadınları ile başlamak istiyorum. Evet o anladığınızdan. Bir 'Desperate Houseviwes' uyarlaması.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder yer alıyor. Şimdi kadroya seçilenleri geçtim asıl bomba kadro dağılımında. Sıkı durun :) SusanSongül Öden, Bree 'yi Bennu Yıldırımlar, Gabrielle 'i Evrim Solmaz, Lynette 'i Ceyda Düvenci ve Edie 'yi Özge Özder canlandıracak.

Orjinal kadroda Lynette hariç tüm kadınlar tam manasıyla birer afet. Dışı buz içi Etna ama güzelliğiyle Venüs Bree 'yi Bennu Yıldırımlar 'ın canlandırdığını düşünebiliyor musunuz ? Ben düşünemiyorum o yüzden de merakla bekliyorum.



Tanıtım videosundaki tüm stylingin Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez 'e ait olduğununda altını çizmek gerek. Tanıtım videosunda tüm kadınlara Vakko 'dan mor elbise giydirilmiş. Halbuki her kadının temsil ettiği bir karakter olmalıydı. Hepsi aynı renk ve aynı tonda tıpkı mahallenin düğün salonunda 40 yıldır beyaz atlı prensini bekleyen 5 ahududu gibiler.

Yorumlar

  1. Yine taklit ve yine izlemeyeceğim bir dizi. Olmuyor yani, neden hala devam ediyorlar özgün olmayan senaryolarla çalışmaya anlamıyorum. Karakterler de felaket olmuş bence, hiç birini hağdaştıramadım, hele Gabrielle. Elbiseleri de pek beğenmedim, fazla mor mor olmuş ve zarif görünmemmiş. Bugün çok olumsuzum :)

    YanıtlaSil
  2. hayır sevgili nagehan bence fazlasıyla olumlusun diyebilirim. o kadar kötü bir casting var ki az bile söyledik inan :)

    YanıtlaSil
  3. desperate houseviwes 2010 sezon tanıtımında tüm karakterlerin kırmızı giymesinden kopya çekmişler bence:)bizimkiler de mor olmuş:))

    YanıtlaSil
  4. ama o sezon hepsinin kırmızı giymesinin bir sebebi vardı. çünkü aşk hayatları 4. vitese çıkmıştı. o zaman buna bakarsak bizimkiler de hep moraracakmıdır nedir :)

    YanıtlaSil
  5. aralarında sinerji yok. sevmedim! ama merakla bekliyorum o ayrı:)

    YanıtlaSil
  6. Dizinin orjinalini bayıla bayıla izliyorum o yüzden çok merak ediyorum bu diziyi beni çok güldürmesi lazım özellikle izlicem :) Elbiselerin hiç birini beğenmedim :/ Hepsinin aynı renkte olmasını desperate housewives afişlerine bakıldığında ordakilerde aynı renk giymiş genelde ama bunlardaki kadar rahatsız etmiyor. Toplanmış görümceler düğüne gidiyor gibi :)

    YanıtlaSil
  7. Ben bu kadar gerzek bi kadro görmedim!! ezik evkadınları daha doğru olur çünkü hiç birinin seksapellikle uzaktan yakından alakası yok!! Bıraktım Edie yi Lynette bile değiller yaa!! Gerçekten ne alakalar çözemedim. Umarım konu benzerliği olmaz. Gerçi bu amerikan uyarlamalarında orjinaline ancak 5 bölüm kadar sadık kalıyor sonra birini kaçırtaveriyorlar ya neyse.. Bkz. Kavak yelleri.

    YanıtlaSil
  8. hepsinin mor giymesinin nedeni;kadınlara yönelik şiddete dikkat çekmek.çünkü Türkiye'de kadına yönelik şiddetin rengi 'mor'dur. msl.mor çatı

    YanıtlaSil
  9. bence gabrielle için hande ataizi
    bree için ebru akel
    lynette için berna laçin
    eddie için yıldız kaplan daha uygun olurdu.
    songüle susan rolünde yine bir şans veriyorum, oda tüm gümüş dizisi boyunca mieemett miiemet diye şapşal şapşal sayıkladığı için :))

    xoxo

    YanıtlaSil
  10. merci teşekkürler şimdi birazcık mantık görebildim. dayak yanlış hatırlamıyorsam orjinal dizide işlenmeyen tek konu değil mi ?

    YanıtlaSil
  11. Adsız arkadaşın cast önerisi çok daha mantıklı bence:)) Hani b.esmersoy dahil oluyordu, ne oldu?
    Bu arada bu fotoğraftaki styling deniz-başak ikilisinin çıkardığı en kötü iş olmuş herhalde. Hiçbiri elbiseyi güzel taşıyamamış. Demek marifet onlarda değil beren s. ve nebahat çehre deymiş.

    YanıtlaSil
  12. mahmutğaşadan giyinip zeytinburnunda düğün salonuna gidiyorlar:)))

    YanıtlaSil
  13. evet adsız arkadaş tam bulmuş ama bree ye itirazım var. bree 'ye türk kimsey bulamıyorum ben. ne karaktermiş meğersem :)

    YanıtlaSil
  14. bu kadroyu hiç begenmedim ben bi ara deıkodu vardı ayse tolga,berna liçin,hande ataizi,seray sever ve deniz akkaya diye...
    bence susan meltem cumbul
    bree gülçin katırcıoğlu
    lynette bennu yıldırımlar
    gaby ise hande ataizi

    YanıtlaSil
  15. seray sever şahane bir edie olurdu. olgun seksapelliği harika resmederdi.

    bencede bennu yıldırımlar lynette için daha bir ideal olurdu.

    gaby için evet hande de gayet iyi olurdu. eski model ve süsüne püzüne düşkün

    meltem cumbul 'un oyunculuğunu hiç beğenmiyorum tıpkı haluk bilginer gibi feci şekilde şişirildiğini düşünüyorum.

    bree ve susan 'ı başka kim oynardı diye hala düşünüyorumm :)

    YanıtlaSil
  16. bu cast yaş ortalamasına göre bree karakteri için en uygun aday seda akman.
    hem soğuk-mesafeli duruşu ama istediği zaman ortaya çıkan seksapelite bence bree ile uyuşabilirdi..
    susan için aklıma gelen , yaş faktörünü göz önüne almazsak şenay gürler derim.
    hem drama-hem komediyi iyi yansıtır gibi geldi..

    xoxo

    YanıtlaSil
  17. Bir de Desperate Housewife'ın tanıtımlarıdna giydikleri elbiseler bence karakterlerini yansıtıyordu, en azından ben öyle algılamıştım ve çok hoşuma gitmişti, yani hepsi aynı renk olsun, 5 tane de farklı model bulalım değildi olay. Detaylı bir çalışmanın ürünü olduğunu düşünüyorum o elbiselerin. O yüzden bunlar çok atıl durmuş burada elbiseler, Pelin senin söylediğin gibi bir düğün havası sezdim ben de, özellikle Ceyda Düvenci'de.
    Tuturella ben de sana katılıyorum :)
    Bir oyuncunun bu şekilde arak bir senaryoda oynamak istemesini anlayamıyorum. Ben olsam bunu kendime saygısızlık olarak düşünürüm en başta.

    YanıtlaSil
  18. tek renk olması sanırım orjinalinde sezon tanıtımlarında aynı renk kullanmalarından olsa gerek :D herşey birebir kopya edilmeli yoksa olmaz değilmi :)

    YanıtlaSil
  19. 'mor kıyafeti' dizinin oyuncuları verdikleri bir röportajda açıklamışlardı.
    bence taklitten yani 'en iyi kim olurdu'dan önce konusu aynı olmalı diye düşünüyorum.ya da evrim'in gabrielle'nin hakkını verip veremeyeceği tartışılmalı.görsellik değil de oyunculuk öne çıkmalıdır.evet ben de farkındayım çok alakasız durduklarının ancak 'küçük sırlar'adlı dizide sarı saçlı sinem'e ve siyah saçlı merve'ye orjinaline benzedikleri için rolü vermişlerdi(serena-blair)ancak konusunun yakından uzaktan alakasının bulunmadığı daha tanıtımında ortaya çıkmıştı.gossip girl'de S. ve B.nin arkadaşlığını anlatma gereği duymuyorum ama bizim 'telif haklarını alan'dizimizde birbirlerine selam bile vermeyen iki kızın konusunun anlatılması bende "acaba biz türkler GG'nin çakmasını mı yoksa uyarlama olduğu iddia edilen bir dizi mi izliyoruz şuan" diye düşüncelere kapıldım.bu yüzden Lütfen Konuya Sadık Kalın diyorum.görüntüya kapılmamanın zor olduğunu bilerek ve zorlanarak diyorum ki görüntü önemli değil önemli olan oyunculuk.:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.