Yeni Takıntımız GOYARD St. Louis !

Son 2-3 senedir Hollywood ünlüleri Goyard marka çantalarla büyük bir aşk yaşamakta. Bir süredir ünlü kolları süslüyordu ama marka en büyük süksesini geçen sene Victoria Beckham 'ın kolunda Jersey modelinin görülmesiyle yaptı.



Sağım solum LV diye bunalan bünyelere adeta ilaç gibi geldi Goyard. Hem Louis Vuitton 'ın aksine renk seçenekleriniz oldukça fazla. Üstelik LV gibi Goyard çantanızı da kişiselleştirebilirsiniz. Ama fiyatları LV gibi her yerde aynı değil. Barney's de en pahalısını alırken Paris merkez mağazada en ucuzuna sahip olabilirsiniz. St. Louis modelin fiyatları 900 ile 1100 $ arasında değişiyor. Çantanıza isminizin baş harflerini yazdırmak isterseniz 155 $, şerit ekletmek isterseniz bir 155 $ daha ödemek zorundasınız.



Elbette sosyetemizin birçok ismi bu akıma karşı koyamadı. Genelde tercihleri St.Louis model. Sanırım ilk Hande Ataizi 'nde gördüm. Bakıyorumda renk konusunda epey tutucuyuz. Cesur olanlar ise Selin Habbab ve Linda Kuyumcuyan. Gerisi bir örnek. Çantayı kişiselleştirip adının ve soyadının baş harflerini yazdıran sadece Caroline Koç.

Ben Gwyneth Paltrow 'un kullandığı bebe mavisi renkli olanına bayıldım. Şayet Paris St.Honoré 'ye yolum düşerse bu cicişi almayı düşünebilirim.


Yorumlar

  1. Her Paris'e gittiğimde uğrayıp ama parama kiyamayip almadığım çanta..... Esiminde biraz önce Cambonda ve caddenin basından o dükkana kadar dunyaları alipta bu paraya nasıl kiyamadigima( her seferinde) !!! hayret ettigi yer .......

    YanıtlaSil
  2. basiretin bağlanmış :) banada çok olur böyle. biliyormusun ben hiç dikkat etmemiştim mağazasına. ama bir daha yapmam bu hatayı :) bu sefer gidip iyice inceleyeceğim. şayet mavisini bulursamda alacağım.

    YanıtlaSil
  3. istersen ben seni götürürüm mağazasına :))) parise gitmek için hiç bir fırsatı kaçırrmaammm......

    YanıtlaSil
  4. ah bir fırsatını bulup da kaçsam canım vatanıma :) valla yeri öpeceğim o kadar özledim. kesin haberleşiriz zaten.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.