Yorum Sizin..

Blogumu uzun zamandır takip eden okuyucularım için bu gördüğünüz Emilio Pucci elbise çok şey ifade etse gerek..



Resim VOGUE Türkiye 'nin Eylül sayısından. Bu sefer karşımızda orjinalliğinden en ufak bir şüphe duymayacağımız Emilio Pucci var ! Peki bu tüm bu çekimin stylingini Ece Sükan yapmış desem ?!

İtiraf ediyorum ilk gördüğümde hafif çaplı bir şok yaşadım. Bu elbiseyle Ece Sükan o kadar çok eleştiri aldı ki doğrusu cesareti hoşuma gitmedi değil..

Ama ben birşeyi çok ama çok merak ediyorum. Acaba çekim için kendi giydiği Pucci 'yi mi vermiştir ? Ne dersiniz ?!!!



Yorumlar

  1. Kesinlikle ayni elbise oldugunu dusunmuyorum! Ece Sukan'in giydigi elbisenin Pucci olduguna da inanmiyorum =)

    YanıtlaSil
  2. göz boyamaca...yani ben bir Ece Sükanim, sizi takmiyorum. o kadar özgüvenim var ki, sahtesini giyinirim, size inatta orijinalini cekim de kullanirim. pisiiit!

    caresiz bir göz boyamaca, sahte bir öz güven gösterisi. eminim ki bu olaydan sonra evde oturup sinirinden aglamistir, bu cekimi yapmak aklina gelmistir.

    baskasi olsa coktan isten atilmisti bile. vogue türkiye neden öz güvenini, basarisini bu kadar bu kadina bagliyor. bence kolaylikla yeri doldurulabilceke bir kadin...ece sükani cok seviyorum, ama bu konularda savunamiyacagim.

    YanıtlaSil
  3. bence ece'ye özel olarak hediye edilen ve sagaza mıdır nedir onun tadilat yaptığı elbiseyi( sözüm ona boyun kısmında değişiklik yapmışlardı ya :)) ece tekrardan sagaza'ya götürmüş demiş ki şuna bir tekrardan el atın natalia vodianova giyicek demiş. Pelin hanım bunu söylemeden edemicem belki katılmıcak bir çok kişi bana ama koyunun olmadığı yerde keçiye abdulrahman çelebi derler lafı Ece için geçirli. Ece'nin Stil ikonculuğu oyununa nişantaşı ve cihangir çevresinde devam etmesi dileğiyle. Aylin

    YanıtlaSil
  4. Ben tam aksini yani Ece Sukanin elbisesinin orjinal oldugunu dushunuyorum, eminim bu kadar chabasi da bunu kanitlamak ichindir))

    YanıtlaSil
  5. ece'nin puccisi ucuz pul-payet görüntüsüne sahipken,
    vouge'un puccisi yılan derisi gibi mükemmel bir işlemeye sahip.


    xoxo

    YanıtlaSil
  6. ece sükanın ebisesinn pucci olduguna kesinlikle inanıyorum ancak bu elbise o değil bence cünkü hatırlarsanız o elbisenin yaka kısmında sevgili sagaza madrid! oynama yapmıştı.

    YanıtlaSil
  7. Sibel Hanim yorumuyla mukemmel bicimde durumu aydinlatmis. Bu arada galiba Ece Sukan'in elbisesinden artan kumaslarla da Star Akademi 'den Sare Uçar adlı yarışmacınin kiyafetini dikmisler. Yaraticilik dedikleri bu olsa gerek!

    YanıtlaSil
  8. bence fazlaca saçma bi davranış göz boyamak için yaptığına eminim ben o kadının samimiyetine inanmıyorum mesela...

    YanıtlaSil
  9. Ben de Vogue Eylül sayısındaki elbisenin orjinal, Ece Sükan'ın giydiği elbisenin çakma olduğunu düşünenlerdenim. Ece Sükan'ın her açıklaması / hareketi, Miss Turkey'de giydiğinin çakma olduğu fikrini güçlendiriyor bende.

    Yalnız, bütün bunların benim için güzel bir tarafı var: Pucci'nin ne kadar zevkli bir marka olduğunu öğrenmiş oldum. Pelin tabi bu konuda teşekkürlerimi sana iletmem lazım; hayatıma bir güzellik (daha) getirdiğin için.

    NY'ta yaşamama rağmen bir kere mağazasına girmişliğim yok; en kısa zamanda gidip bir bakınayım. Kiyafetlerin fiyatları bütçeyi zorlar, ama bakmaya vergi yok :)

    Feride

    YanıtlaSil
  10. ne kadar basarılı oyuncuysa o kadar basarılı mode editoru işte kısaca KÖTÜ KÖTÜ KÖTÜ!

    YanıtlaSil
  11. ece sukanın bildiğimiz üzere binlerce mesleği var oyunculuk modellik styling sosyeteye girme çabaları psikologluk ac kalmaz ama vogue turkiye bu kadın orada oldukca bu skandalları yaptıkca cok sey kaybedıyor

    YanıtlaSil
  12. Kevin Rudolf a katılıyorum. Bir kere Ece Sükan niçin böyle bir riske girsin ki? Emin olun erişemeyeceği çok az kıyafet vardır onun. Bütün olay sadece Sagaza Madrid in ortalığı karıştırmasından ibaret.(hiç şaşırmadım)
    Bir de onun giydiği ucuz pul payet gibi görünüyor diyorlar. Ya biri profesyonel moda çekimi, biri tv den alınmış bir görüntü; ondan gözünüze farklı görünüyor olmasın?
    İlk defa buraya bu kadar taraflı bir yorum giriyorum ama bu kadın bu kadar eleştiriyi haketmiyor. Sadece daha çalışkan ve daha kültürlü olduğu için Türk moda dünyasından itilmeye çalışılıyor. Ne kıskançlıkmış..

    YanıtlaSil
  13. Ecclestone ların düğününü post yapabilir msiniz? simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  14. sevgili Pınar işte bende tam senin gibi düşünüyordum. birçok kişi elbise çakma derken ben ne diye ece sükan buna gerek duysunki diyordum. ama ne zaman ki sare isimli yarışmacının elbisesini gördüm o zaman tüm söylenenlerin yalan olduğunu anladım. ES 'ın yarışma gecesi giydiği kıyafetle sare uçar 'ın elbisesinin kumaşı, kumaş rengi ve pulları ES 'ın giydiğiyle birebir aynı. elbette giydiği br Pucci değildi. ama sagaza madrid 'in pucci çakmasıyla görünmüş olmakta bir vogue stil danışmanına yakışmaz öyle değil mi ? aslında bu olayın dikkat çekme sebebide Vogue da çalışıyor olması. bu ünvanı olmasa her giydiği çakma olsa kime ne.
    aslında en başında aldatmacalar yalanlar olmasada ES evet sagaza madrid sponsor olduğu için onun diktiklerini giymek zorundaydım deseydi bu olayı hala konuşuyor olmazdık.
    yada bu kadar konuşulmasına rağmen kendisine mesajlarımda teklif etmiştim. çek elbisenin ve etiketin resmini gönder bana yayınlayım demiştim. gerek duymuyorum demişti. istese pekala bu söylentilere son noktayı koyabilir ama nedense koymuyor çünkü koyamıyor.

    YanıtlaSil
  15. sevgili ira Ecclestone düğünü benim pek ilgimi çekmedi doğrusu. bu tarz abartılı düğünler hakkımı Kim Kardashian ile fazlasıyla kullandım bünyem bir tane daha kaldıramaz :)

    YanıtlaSil
  16. http://www.gala.de/beauty_fashion/fashion/62275/Fashion-Doppeltes-Lottchen.html


    ...yorumunu cok merak ediyorum. charlotte casiraghi hakkinda yorum yapmistin, sarah'da nasil bulyuorsun kiyfeti, cok merak ettim.

    YanıtlaSil
  17. Bu durumda Z.Kaçar ın cesaretini tebrik ediyorum. Yok artık. Reklam için mi yapıyor acaba?
    Ece Sükan konusunda hala şüpheliyim. Niye gitsin bu olayın üstüne çekimin ilk sayfasına koysun?
    Şimdi sana etiket gönderseydi durum bambaşka bir hale girerdi, tartışmayı takip etmeyenler adına kendini ucuzlaştırabilirdi, ondan korkmuş olabilir. Yani umarım öyledir.

    YanıtlaSil
  18. burcu d. sarah jessica parker 'ın en rüküş ve felaket göründüğü kıyafet desem ? ama charlotte 'a çok yakışmış, taşımış elbiseyi hakkıyla.

    pınar bence bunlar unuttular elbiseyi ve sare'ye dikiverdiler. zaten kumaş, malzeme herşey başından beri sagaza ya aitti. ama akıllarına gelmedi işte burdan çıkıpda eski bir olayın aydınlanacağı :)

    YanıtlaSil
  19. ııııı...bence sarah o elbiseyi harika taşımış bu benim görüşüm...bnde charlotte ta beğenmemiştim elbiseyi...söyliyim dedim :))

    YanıtlaSil
  20. ben SJP 'a en çok midi boy elbise yada etekleri yakıştırıyorum. kırmızınında yakıştığını söyliyemem. ama tabi zevk meselesi ve tabiki kişisel düşüncem. :)

    YanıtlaSil
  21. ece sükanın yıllar önce bir röportajını okumuştum. yurtdışına gideceğim, ortalığı yıkacağım yaptığım işlerle,, tarzı anormal özgüven fışkıran laflar ediyordu. hiç ama hiç unutmam. her gördüğümde aklıma o söyledikleri gelir. sonra fotosuna bakıp demiştim ki okuyunca" ablacığım sen bu tiple nereyi toz duman ediyorsun anlamadım" kendisi tipini çok değişik bulduğunu, onlarında değişik bulacağını falan söylemişti, konuşmuşta konuşmuş yani. neyse gel zaman git zaman tabii havasını fena halde aldı. cengiz abazoğlu :) defilesinden öteye gidemedi. gidemezdide zaten. natalia ya bakmak yeterli. bir daha ağzından ünyanın sayılı top modellerindne olacağım gibi, komedi şeyler hiçişitmedim. kendini dergilere verdi iyice. böyle işte. değil mi ama biraz az uçmak lazım ece sükan. her konuda. heleki o abartılı oyunculuğu, çakma angelina jolie havaları. sanırsın ki elinde silahla angeline dünyayı kurtarıyor. bir hava, bi trip, bi cool um sporcuyum, sertim havaları. o angelina yaaa. onadaki surat sende olsa çıldırrdın, aklını oynatırdın. arabeskçi, alınmış kaşlı özcanla olmaz ece olmaz. nitekim pucci olayıda ortada. konuşmaya gerek yok. ve ayrıca işte kapak bu olmalı. böyle insanlar kapak olmalı. instyle a sesleniyorum. şaka msıın yaa. kapaktaki tipe bak, kapağa bak, içindeki cep teliçekimlerine bak. birde ist ünv rektörlükte çekmişler, mistik bir yazıda döşemişler, buranın büyülü havasına uydu vs diye:) hanii kraliçe rania geldi de biz mi görmüyoruz ayol :)
    leylo

    YanıtlaSil
  22. Ece Sükan bir marka olmuştur zaten, Vogue Türkiye ye geldiğinde alternatif isim varmıydı ki. İşini de alasıyla yapıyor. Lütfen daha objektif olalım. Özden

    YanıtlaSil
  23. Kadının düşmanı bolmuş :).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.