DÜNYANIN EN DEĞERLİ MÜCEVHER KOLEKSİYONU

Elizabeth Taylor 'ın mücevher koleksiyonu en az kendisi kadar ünlüdür. Menekşe gözlü aramızdan ayrıldı ama mücevherleri konuşulmaya devam ediyor. Hala bir kişinin sahip olduğu en değerli mücevher koleksiyonu olarak anılmakta. Ve bu değerli koleksiyon geçtiğimiz günlerde Christie's 'de açıkartırmaya sunuldu. Böylelikle benim gibi mücevher aşıkları da bütün koleksiyonu görebilmiş oldu.Tüm koleksiyonun toplam değeri yaklaşık 100 milyon pound.

Koleksiyonda neler yok ki ?



33 karatlık tek taş elmas yüzük (değeri 3.3 milyon dolar), Cartier marka dünyanın en nadide incilerinden La Peregrina ile bezeli gerdanlık (3 milyon dolar), Van Cleef & Arpels marka yakut yüzük, Bulgari marka zümrüt yüzük, Cartier marka yakut gerdanlık, Bulgari marka 800 bin dolar değerindeki safir kolye ve yine Bulgari marka 200 bin dolar değerindeki safir yüzük,



Cartier 'in kalp formlu Taj Mahal elmas kolyesi, Prince of Wales broş ve çok renkli safir top küpeler,



Richard Burton 'un hediyesi Bulgari marka yakut gerdanlık.




Ve Elizabeth Taylor 'ı bu nadide mücevherlerini giyerken görüyoruz. Hepsini ne kadar da güzel ve ihtişamlı bir şekilde taşımış. O gerçek bir stardı. Dönemini en gözalıcı ve gösterişli şekilde yaşadı ve yansıttı. Ne yazık ki artık bu tarz starlar yok. Yerine sponsorlu mücevherler var. Satın almak yerine artık özel geceler için mücevherler kiralanıyor ve reklamı yapılıyor o kadar. Nadide mücevherlerin yerini kimin hangi marka giydiği aldı. Artık kıyafetler bile satın alınmıyor. Bunda bile marka müşterisini giydiriyor ve giydirdiğini hediye ediyor.


Share


Yorumlar

  1. Ay bayılıcam biri beni tutsun harika gerçekten de:)

    YanıtlaSil
  2. AHHH AHHHH ÖYLE BİR BAKIŞIM VAR Kİ FOTOYA KEŞKE BİRİ ŞİPŞAKLASA;))) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. PEHH PEEHH PEEEHHHH, ALLAH SAHİPLERİNE BAĞIŞLASIN:-)

    YanıtlaSil
  4. merhaba pelin hanım,ben süheyla. beğendiğiniz lv çizmelerini bir editoryalde gördüm, size belirtmek istedim. sevgilerimle

    http://i.models.com/feed/i/2011/08/Y1313930137596449_14.jpg

    YanıtlaSil
  5. siemelonora çooook teşekkür ederim resim için. nasılda güzel görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. O dedigin logosudur. www.bulgari.com 'u ziyaret etmeni tavsiye ederim sana birsey bildigini sanan zavalli !!

    YanıtlaSil
  7. Mücevherleride kendisi gibi muhtesem, mücevherler bir kadina bu kadar mi yakisir, sevgili Liz Taylor, aramizdan ayrildin ama sen hala bir ikonsun!

    YanıtlaSil
  8. zannedildiği gibi aslında bvlgari değil bulgari'dir. sanırım bunla ilgili bir laf ettiler değil mi pelin ? pelin'in de dediği gibi v harfli yazım logodur. kataloglarda, ilanlarda tanıtımlarda v harfli yazılır ama metin içinde u harfi kullanılır. ve bu farklılığıda herkes bilemez ve v harfi diye atlayıverir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.