EMMY ÖDÜLLERİ Kırmızı Halıdayım :)

 


Bu sene Emmy Ödül Töreni 'ndeyim ve size bu yazımı Los Angeles 'dan yazıyorum. Asistanım ve asistanımın asistanı etrafımda hummalı bir şekilde koşturuyor. Kuaförüm kaçta gelecek, makyajımı kim yapacak, elbisemi kim giydirecek, hangi parfümü sıkayım, bıyığım varmı, dişlerim yeterli beyazlıktamı, cildim parlıyormu, ayakkabıların altına çizik attılarmı gibi ipe sapa gelmez şeylerle uğraşıyorlar ve onları gördükçe üstüme bir yorgunluk çöküyor ki anlatamam.

Bu akşam ne giyeceğime gelince...Elalem Türk tasarımcı nasıl olurmuş görsün diye uzun zamandır pek beğendiğim bir Arzu Kaprol seçtim. Elbisenin modern hatlarının içine adeta bir ortaçağ havası sıkıştırılmış. Bu yüzden aksesuar seçimlerim çok önemli.

Papişlerim Jimmy Choo Emily. Merdivenleri çıkarken eteğimi kaldırdığım zaman güzel bir kare vermeliyim. Bu kalıptaki elbiselerin altına kontrast renkte hafif bilekli bebişler pek yakışır.

Clutchım Alexander McQueen.

Yüzüğüm uzun zamandır hayranı olduğum Loree Rodkin. Mücevherde modern ve ortaçağ çizgisini en iyi harmanlayan marka. Bu nadide şövalye yüzüğümle elbisemin yaka detayı pek bir uyumlu değil mi ?

Kolye seçiminde çok zorlandım ama sonunda Stephen Russell'ın bu kalp kesimli kolyesinde karar kıldım. Hem antik görünümlü hem de sırt dekoltemden sarkıttığımda güzel bir görüntü yaratacaktır. Kolyemin tam ortasındaki sarı elmasa dikkatinizi çekerim. 19. yüzyıldan kalma antika bir kolye olduğunu söylememe gerek yok sanırım.



Jessica Alba 'nın rengindeki saçlarımı aynı resimdeki gibi yandan örgülü bir topuzla toplatacağım. Saçıma hiçbir mücevher istemiyorum. Sadece güzel kırmızı tonunda bir rujla gecenin en gözalıcı şıkı olmak istiyorum.

Ve bu güzel fikri bulduğu için StyleBoom 'cuğuma teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer blogger arkadaşlarımın seçtiği birbirinden güzel kıyafetleri görmeniz içinde sizi BURAYA davete ediyorum.

Altın Küre Ve Oscar'larda görüşmek üzere :)




Share


Yorumlar

  1. Doğrusu müthiş görüneceksin (:

    YanıtlaSil
  2. aksesuarlarda işi bitirmişn pelin müthiş başarılısın. elbise şahane herşey kusursuz.

    YanıtlaSil
  3. peliiiiin sen bitirmişin işi güzelim. müthiş klas seçimler bunlar. arzu kaprolu çok beğenirim ama kırmzıı halılık görmezdim hiç. taa ki senin kıyafetini görene kadar. ayakkabıların seçimi ayrı bir ustalık. gerçekten yüksek bilekli ayakkabılar tuvaletlerde ayrı bir güzel durur. müthiş seçimler..

    YanıtlaSil
  4. o kadar güzel anlatmışsın ki okurken kendimi kaptırıp hayallere daldım :)

    YanıtlaSil
  5. şeyyy ben olsam kolye takmazdım belki küçük bi küpe ama o yüzüğe bittim yalnız hemen sevgili google amcaya sordum bakıyım kim diye kendi cehaletimden utandım o kadar yani :))

    YanıtlaSil
  6. bende kolyede arada kaldım ama sırt dekoltesi o kadar derinki o boşluğa birşey koyma ihtiyacı duydum. ha bu bir kalp olmazdıda bir haç olabilirdi ama 10 dakikada hazırladığım için o kadar araştıracak vaktim olmadı açıkçası :)

    güzel yorumlar için çok teşekür ederim beğenmeniz beni çok kutlu etti.

    tutuşum bizde eski türk filmleri tadında bir bağ var orası kesin :)

    YanıtlaSil
  7. Öyle güzel anlatmışsın ki resmen gözümde canlandırdım ve arada da el sallıyordun bir sağ, bir sol durup yandan basına pozlar veriyordun, saç rengine bayıldım ama Arzu Kaprol elbise 10 numara.Renk seçimi ve müthiş sırt dekoltesi ile büyülecisiniz hanımefendi.Oyum senden yana ve daha sonra baştan aşağı McQueen tercih eden nina'nınkini beğendim.

    YanıtlaSil
  8. pelincim secimlerin ne kadar harika bir zevkin oldugunu gosteriyor her sectigin parca ayri ayri guzel birde bir sorum var aylin tahincioglunun sarili morlu bir elbisesisi vardi bu hafta ht magazinde gordum ne marka biliyormusun
    opuyorum canim
    Nazan

    YanıtlaSil
  9. Pelin, süpersin, çok çok güzel bir seçim olmuş. Bravo.

    Bu konu blogda konu edildi ve de sen de haklı sebeplerini açıkladın ama bu seferlik bir istisna yapıp foto yayınlaman mümkün mü? It's the Emmy's for God's sake!!! Sevgili eşine bu konuda müsade göstermesi için imza kampanyası başlatmak gerekirse, ben varım.

    Feride

    YanıtlaSil
  10. sevgili nazan görmemiştim şimdi sen söyleyince baktım elbisesine. ya DVF ya max mara.

    sevgili feride senin gibi bu olayı gerçek sanan o kadar çok kişi olmuşki sabahki maillerime inanamadım. canım bu yazım baştan aşağı hayali bir kurgu. konu ŞAYET gidiyor olsaydım bunları giyerdim. styleboom un linkinine ekledim açıklama için. ama sanırım o denli inandırıcı yazmışımki birçoğunuz gerçek sanmışınız :)

    YanıtlaSil
  11. Hahaha Pelin süpersin, çok keyifli ve de komik bir durum oldu; ben cidden gittiğini düşünmüştüm. Umarım birgün seni gerçekten Emmy'lerde görürüz; çok zevkli seçimlerinle kırmızı halıda göz kamaştıracağına eminim.

    Çok sevgiler,
    Feride

    YanıtlaSil
  12. nazan...aylin tahincioğlunun eteğide kazağıda max mara defile fotolarıyla gördüm

    YanıtlaSil
  13. Sana da böylesi yakışır :D cidden gitsen ne harika olur ya selam falan gönderirsin her ne kadar okulların başladığı gün olduğu için izleyemese de Fazılhan'a selam gönderiyorum falan :D

    YanıtlaSil
  14. insan baka baka kafayı yer niye gönderdin ki bu postu=(( her bir parça bir sanat eseri!!! birde küçük bir önerim olucak sana ödül sezonu boyunca senin 'sözde=))' giyineceğin kıyafetler gibi törene katılıcak ünlülerin ne giymeleri gerektiğini belirten bir post hazırlasan oda çok eğlenceli olabilir bence

    YanıtlaSil
  15. inanmıyorum ya Loree Rodkin postunun altına yazacağımı bu postun altına yazmışım burdaki seçtiğin elbise ve aksesuarlarında çok güzel ama sanat eseri olanlar Loree Rodkin takılar heyy allahım kafam nerde=D

    YanıtlaSil
  16. yağmur hiç sorun değil o güzel iltifatlarını nereye yazarsan yaz aynı etkiyi gösteriyor :) çok teşekkürler :) güzel bir öneride bulunmuşun sevdim. uygun bir zaman bulursam yazarım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.