GÜNÜN ŞIKI : Arzu Komili

 


Arzu Komili 'nin üstünde son zamanların en iyi Phillip Lim koleksiyonundan şahane bir elbise görüyorsunuz. Bu elbise Phillip Lim 'in 2010 koleksiyonundan. Kumaşın güzelliğini ve işçiliğin ustalığını anlamanız için sadece defile resmine bakmanız yeterli.

Öncelikle Arzu Komili 'yi kendi beğenisini ön planda tuttuğu için tebrik etmek istiyorum. Çünkü bu koleksiyon benim için zamansızlar arasındadır ve en iyi Phillip Lim koleksiyonudur. Geçmiş sezon olmasını umursamamış, beğenmiş ve giymiş. Bravo. Sırf sezonu geçti diye caanım koleksiyonlara burun kıvıranlara uyuz olduğum için bunun altını önemle çizmek istedim :)

Lakin, keşke aksesuar seçiminde defiledeki gibi elbiseye renk katsaymış. Ne yazık ki risk almak istememiş. Ne olursa olsun gencecik yaşına uygun son derece klas bir seçim yapmış olmasından dolayı kendisini GÜNÜN ŞIKI seçiyorum.


Share


Yorumlar

  1. ba-yıl-dım!!! harika bir elbise..

    YanıtlaSil
  2. marketten koşa koşa döndüm ( döndüm dediğim 10 adı attım) kesin pelin post girmiştir diye valla 3 post birden girmişssin tebrikler bu aralar baya coştun hızına yetişeiyorum utanmasam numaramı vericem post girince çaldır beni diye :D

    YanıtlaSil
  3. ayagindaki ojelere dikkat :) cok guzel

    YanıtlaSil
  4. Sadece bilezikleri gözümü tırmaladı.Sanki daha ince, zarif tek bir bilezik olsa hatta hiç olmasa daha iyi olurmuş. Ama geri kalanı süper!

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle elbisesi şahane ama yaaa...Çok beğendim ancak eğer bu elbiseyi ben giyseydim altına gümüş rengi pabuç giyerdim.Ha kendi pabuçu kötü mü olmuş hayırrr, dediğin gibi Pelin risk almamış.Boynuna da hiçbirşey takmamasından ötürü Arzu hn.ı ayrıca tebrik ediyorum, cidden aferin ona.

    YanıtlaSil
  6. elbise çok güzel ayakkabı farklı olabilirdi belki ama genel anlamda cidden çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  7. vakit bulduğum en kısa zamanda bile sizler için birşeyler yazmaya çalışıyorum. arada tembellik etmek istiyorum ama şimdi bekleyenler vardır hissi yüzünden hiçbir şeydende keyif alamaz oldum :)) ne mutlu ki emeklerimin değeri biliniyor çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.