GÜNÜN ŞIKI : Burcu Esmersoy

 


Burcu Esmersoy, Burberry Türkiye'nin davetlisi olarak Londra Moda Haftası'nda gerçekleşen Burberry Prorsum defilesinin konuklarındandı.

Derin yaka dekolteli Burberry elbisesi, Burberry portföyü ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla son derece güzel ve bir o kadar da şık.

Ayrıca bu denli derin bir dekolteyi ustalıkla taşıdığı için kendisine kocaman bir aferin. Sırf bunun için bile günümün şıkı olmayı hakediyor.


Share


Yorumlar

  1. bana kalırsa korkunc bır dekolte evet ıyı tasımıs olabılır ama kesınlık klas veya agır durmuyor

    YanıtlaSil
  2. bence cok guzel tashimish,burberry portfoyu 10 bin dolarmis)))

    YanıtlaSil
  3. bence dekoltesi kötü..özellikle yandan cekilmiş fotografında gögüsleri cok çirkin gözüküyor..

    YanıtlaSil
  4. Nefis tasimis bayildimm. Tam bicak sirti bir dekolte ama harika gorunuyor.bastan asagi cok sik bendende bravo.

    YanıtlaSil
  5. sarkmışlarını açmak hiç de mantıklı değil.ayrıca hiç hoş görünmüyor.elbise genel olarak da iyi değil.boyunu kısaltmış sanki.boynu yokmuş gibi görünüyor.baştan ayağı eksi bence.

    YanıtlaSil
  6. Ben dekoltede gelenekselciyim sanırım..Garip ,dediginiz gibi zor bi dekolte,bana hoş görünmüyor...

    YanıtlaSil
  7. Dekolte guzel ama bence kotu tasimis, gogusler cok sarkik gorunuyor.

    YanıtlaSil
  8. evt şık fakat gögüs dekoltesi çok kötü.

    YanıtlaSil
  9. Ben de dekoltesini beğenmeyenlerdenim, daha doğrusu Burcu Esmersoy'a yakıştırmadım. Başka birinde daha hoş görünebilirdi. Biraz daha diri göğüs lazım bu dekolte için bence. Daha fazla detaya girmeyeyim :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel görünüyor dekolteside tam kıvamında. harika ! ama o ayakkabılara daha çok aşık oldum :)

    YanıtlaSil
  11. çok cesur bir hareket. aferin burcu'ya. sıkmabaş bir firstladym var ama böyle giyinen ünlülerimde var. zarif ve klas görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. inanmıyorum yorumlara :)) sanırım ilk kez okuyucumla bu kadar ters düştüğüm bir post oluyor bu. harika :)

    ben sarkık meme görmüyorum doğrusu. boyut ve şekli gayet hoş. bu tarz elbiseler giymek içinde gayet müsait. epey derin bir dekolte ama havasında hiçbir basitlik yok. aksine çok klas bir hava yakalamış. yani benim bu resimlerden algıladığım budur arkadaşlar siz ne düşünürsünüz orası size kalmış :)

    YanıtlaSil
  13. Valla ben pek beğenmediö.Dekoltesi bana göre hoş değil.Göğüslerine de sanırım küçük bir dokunuş lazım.Anacım bu hatun henüz çocuk da doğurmamış ne o göğüslerin hali öyle, yerçekimine karşı koyamamışlar biri doğuya diğeri batıya kaymış:-)
    Ama ayakkabısına ve portföyüne diyecek sözüm yok fevkalade.Saçı da güzel olmuş.Am ayine de genel olarak beğenmedim.Üzgünüm:(

    YanıtlaSil
  14. fashiONözge evet cnm aynı o dediğinden.bloguna girip mail adresi bakındım ama bulamadım. bana mail atarsan sana geri dönerim. burda birşey yazmak istemiyorum ve öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  15. burcu esmersoy'un son iki yildir yildizi cok parladi ve bunu da cok iyi nakite donduyor. Dans ettigi filmden sonra ozellikle populeritesi artti. bazen kendisini cok befeniyorum, bazen sinir oluyorum ve begenmiyorum. bu resim begendigiklerimden birtanesi. elbise, ayakkabilar muthis. dekoltesi yeterince kadinsi oldugu icin saclarini simsiki bir at kuyrugu yapsaydi daha net ve hafif bir maskulen havasi da olurdu diye dusunuyorum. yapili goruntudeki saclar hicbir zaman hosumu gitmiyor cunku. sanirim kendisinin gogus olcusu 34c, ben bu derinlikteki dekoltelerde daha kucuk, 34a gibi olculeri daha modern goruntuye sahip buluyorum. ama tabi oyle yada boyle gayet hos olmus.

    YanıtlaSil
  16. bu göğüsler sarkık değil sadece kumaş içten yapıştırılmış ve doğal olarak basık görünüyorlar.
    bir arkadaşın dediği gibi bu elbise küçük göğüslüde olmaz bundan büyüğe ise hiç gitmez. bence boyut ve derinlik son derece uyumlu.

    YanıtlaSil
  17. yok bende begenmedim cok basit durmus yuzunu gormesem pamela anderson fln diyesim geldi ayrica elbisenin kollari uzun gelmis, dirseginde kirisiklik yapmis. bi zahmet yaptirsaydi keske

    YanıtlaSil
  18. emel urgan23 Eylül, 2011

    benim çok hoşuma gitti. bir kere son derece klas görünüyor. ayarı iyi tutturmuş. saçlarını toplasaydı çok daha iyi olurmuş.ve evet kumaş bantıyla göğse yapıştırılmış. ama bana basıkda gelmedi doğrusu. yuvarlaklığı tam ayarında.
    bu memeye sarkık diyenlerin zevkine ne diyeceğimi bilmiyorum ne yazıkki. tıkandım kaldım. hele biri pamela anderson demiş. e yuuh diyorum bari bişi demem lazım sonuçta :d

    YanıtlaSil
  19. EMEL URGAN, memenin sarkıklığıyla zevk bağdaştırmanı anlayamadım?? Sana göre olmuş, bize göre olmamış durum budur fikirler herkeste farklıdır.Ne var yani bunda? yuhtu,zevkti bu kadar abarmana gerek yok.

    YanıtlaSil
  20. bence çok hoş olmuş. dekolteside tam yerinde. ne az ne fazla. banada sarkmış görünmüyor.normal ölçülerde ve güzel doldurmuş dekolteyi. çiğ olmamış aksine harika görünüyor. üstelik kendisinden ve egosundan hiç haz etmem.

    YanıtlaSil
  21. elbisenin boyu dekoltesinden daha kötü geldi bana. bu elbiseyi başka giyen var mı onlarda görüp öyle değerlendirmek lazım çünkü bu tür dekolte kimsede çok hoş gelmiyor bana. riskli geliyor bir çok kişiye gitmeyecek bir dekolte. elbisede bir iticilik var bence. sanırım uzun kollu olmasından dolayı geliyor belki espirisidir bu ama olmamış.

    YanıtlaSil
  22. Tesadüfen başka bir blogda da yorum olarak yazdım dün, ben de bu elbisenin modelini ve B.E.'daki duruşunu beğenmeyenlerdenim. Normalde dekolte severim, ama bu elbise bel kısmında (göğüslerin ortasında kalan kısmı kastediyorum) çok fazla ten göründüğü için sanıyorum bu kadar itici geliyor bana. Bel kısmına doğru, yakada olduğu gibi birleşse daha güzel görünürdü diye düşünüyorum - ha o zaman bu tür dekoltenin kullanıldığı zilyon tane elbiseden farklı bir yanı kalır mıydı diyebilirsin haklı olarak, ama işte napalım, bu elbise sonuçta bize göre süt, sana göre çikolata olmuş Pelincim :) Unutmadan, saçlarını açık bırakması da kötü bir tercih olmuş bence. Boğucu bir his yaratmış boyun kısmında. Keşke sıkı sıkı toplanmış bir at kuyruğu yapsaydı.

    Evren

    YanıtlaSil
  23. Hollywood yıldızı gibi.Bizde kaç ünlü
    var böyle temsil yapabilecek, arap yada brezilya dizilerinden fırlamış gibi görünürlerdi ancak başka ünlüler.nokta
    Nihan

    YanıtlaSil
  24. ya şimdi bu kadını sevmem ben birnicisi scarlett e güzel diyen bana demesin diye koca egosunu gösteren sonra rosie da gölgede bıraktım diyerek saçmalayan hatun bide buna programında böyle emel sayın şeysi yapıyolar hülyalı hülyalı çıkıyo tv de bence stil anlamında da pek öyle atraksiyonu yok her ay aynı degilerde grmekten de sıkıldım onu ayrıca etek boyuda fazla uzun gelmil bence dekolteye söyliycek bişeyim yok dünya da da bu şekilde taşııyo zaten ama bacak boyu feci kötü durmuş bence..

    YanıtlaSil
  25. Bu görünytüyü beğenenlere gerçekten şaşırıyorum. Dekoltesi o kadar ucuz görünüyor ki, zaten göğüsleri sarkık olmayanlarda bile bence böyle dekolte hiç boş durmuyor.

    YanıtlaSil
  26. bence inanılmaz güzel ve şık görünüyor. dekolte beni hiç rahatsız etmedi iyi taşımış. sarkıklık falanda görmüyorum aksine göğüsde güzel bir kıvrım yapmış ve harika durmuş. ben hiçbir kusur göremiyorum. evet saçını toplasaydı çok daha iyi olurmuş. ama en azından güzel ve seksi bir türk kadını olmuş.

    YanıtlaSil
  27. atlanan birşey var. bu kıyafeti belliki burberry türkiye ayarlamış. çünkü hiçbir defilede göremedim. satıştada yok. şayet estetik olarak iddia edildiği gibi kötü görünseydi burberry hayatta böyle görünmesine izin vermezdi. ben estetik anlamda dekolteye bayıldım. özellikle 2.ve3. resimde çok görünüyor.

    YanıtlaSil
  28. Çok güzel bir kadın, özellikle de bacakları ama ben de hiç beğenmedim memelerinin görüntüsünü, özellikle de yandan olan fotoda; sarkık değil belki ama "perky" de değil, kusura bakmayın İngilizce yazdım ama Türkçe'de tam ifade edecek kelimeyi bulamadım. Twitter'a gönderdiği post ne kadar kendini beğenmiş bir insan olduğunu ortaya koyuyor. Önce Scarlett Johansson'a güzel diyen bana demesin yorumu şimdi de Rosie Huntington Whiteley.

    YanıtlaSil
  29. silikonlu göğüsler mi gerekiyor bu dekolte için?! adi rus 3. sınıf modeller gibi görünürdü o şekilde!? asıl, bu dekolte ve bu göğüs tam kıvamında.

    çünkü, bu denli bir elbise için ya tahta göğüs ve 0 beden olmak ya da bu denli fit ama doğal bir dekolteye sahip olmak gerekiyor. bu göğüslere sarkık diyenler olduğuna inanamıyorum!

    ben, lacivert-siyah-nude kombine ve ten rengine hayran kaldım. ne kadar klas ve ne kadar burberry prorsum duruyor:)

    kişiliği, esprileri, tweet'leri hakkında yorum yapmıyorum; çünkü kendini üst sınıfa dahil etmek için çookça çabalayan birinden başkasını görmüyorum B.E.de. tipinde, oturup-kalkmasında, makyajında, takılarında, takıldığı yerlerde sürekli bir zuma - anjelique - beymen - zanoitti dörtlemesi görüyorum. ancak sonradan görmeler gibi de durmuyor aslında, sakil ve kötü durmuyor. çünkü beyaz ten-sarı saç ikilisi ile soğuk ve ağır bir havası var. istese de kalitesiz görünemez..

    YanıtlaSil
  30. ben Burcu E.'yu sevmiyorum. Bu kadar sükse yapmış olmasının şaşkınlığıyla onun yaptığı, giyindiği, söylediği herşey anlamsız geliyor. Gelelim bu post'a. Ne yalan söyleyeyim Burcu E. lafını görünce "gene mii" demeden geçemedim ve biraz önyargıyla baktım resimlere. Fakat aklıma da takılmadı değil. Evet ben bu kadını sevmiyorum ama başka bir problem var. Burberry aşığı birisi olarak bunu nasıl söyleyebildiğimi bilmiyorum ama bence elbisede bir problem var. dekoltenin altındaki kemer ve etekteki potluk dekoltenin tarzıyla çok tezat. O dekolteyle uzun siyah bir etek ve Angelina Jolie hayal edemeden duramıyorum. Çok klişe olduğunun farkındayım ama elimden gelmiyor :((
    Ayakkabılar çokk güzel ama o elbiseyle uyum sağlayıp sağlamadığından da emin olamıyorum. Ama asıl problemim çantada. Ben kesinlikle o elbisenin -o tarzın- çantası olduğunu düşünmüyorum. Zaten daha önce de söylediğim gibi bir tarz karmaşası var bence.Ee ama bu da burberry prorsum diyebilirsiniz o zaman boynum kıldan ince. :))

    YanıtlaSil
  31. bademlimon23 Eylül, 2011

    benimde anlamadığım birşey var.. cidden sıkmabaş fırst lady deyince noluyor yani? onu aşağılayınca siz çok mu modern ve çağdaş oluyorsunuz? sıkmabaş nedir yahu? nasıl bir hakarettir.. şimdi bu kadını ve kıyafetini eleştirirken onu araya sokmak nedir? aynı kulvarda kişiler mi? bu sözü söyleyen sevgili adsızı, tümm kalbimle kınıyorum ve çok dikkat ediyorum ki kendisi gibi hakaret içeren kırıcı, hoşgörü ve sevgiden uzak cümleler kurmayayım...

    ve sırf bu yüzden burcu esmersoyun kıyafetiyle ilgili yapacağım yorumum içimde kaldığından dolayı yapamıyorum

    YanıtlaSil
  32. dekolte basit falan değil sen tutucuysan giymezsin olur biter
    göğüsler dik değil sarkıklar.dik olsa güzel görünürdü ama olsun genel anlamda zevkli seçimler yapmış güzel duruyo

    YanıtlaSil
  33. mahrem yerini gözümüze falan sokmuyo herkes istediğini giyer.hemcinslerimin böyle giyinmesinden hazetmiyorum ne demek ya yok artık

    YanıtlaSil
  34. Yorumları okudukça hay Burcu'nun göğsüne de, dekoltesine de diyesim geliyor inanın. Ufff Tuturella düşüncelerimin çoğuna inan tercüman olmuşsun.Frekanslarımız kesinlikle aynı.Ağzına sağlık... B.E. kendisine bir şekilde statü yaptı işte.O statüyü de nasıl yaptığını bilen biliyor zaten.Hayırlı işler....

    YanıtlaSil
  35. bu düşük memeli diyenlerin hepsinin eminimki memeleri düşüktür :) yahu delirdinizmi nedir. BE 'un göğüsleri harika görünüyor. tam orta boy ve dekolteyi çok klas bir şekilde taşımış. bende fazla dekolte sevmem ama dekolteyi iyi taşıyan kadınıda çok kıskanırım :)
    Bende Burcu hanımı tebrik edenlerdenim. belki birtek o renk ayakkabı seçmezdim ama genel olarak çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  36. Beline şakira kemeri takarsa tam bir dansöz kıyafeti olabilecek kadar korkunç bir dekolte! Eline de 2 zil, tamam olurmuş. Yazık.

    YanıtlaSil
  37. 39 yorum vay be :D Kesinlikle çok güzel dicek bi şeyim yok Burcu esmersoyu da epey beğeniyorum bu aralarr

    YanıtlaSil
  38. ya isim yanlis ya elbise.olmamis.albenisi yok bu hanimin.burada acun dan ekmke yiyenlerden oldu ama yurtdisinda kimse takmaz malesef onu:{

    YanıtlaSil
  39. bu elbiseyi kate Moss taşıyabilirdi ama B.E'nun sarkık göğüsleri insanın gözünü tırmalıyor hiç mi aynaya bakmadı acaba? AA pardon zaten bakmadığı belli kendini Rosie yada Scarlett'la karşılaştırabiliyo, göz var nizam var başka da bişey diyemiyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.