GÜNÜN ŞIKI : Feryal Gülman

 


Feryal Gülman için daha önceleri birçok kez şık demişliğim vardır. Ama bu resmi gördükten sonra hepsini unutuyorum.

Dün akşam gerçekleşen Fashion's Night Out etkinliklerine şahane bir Prabal Gurung elbise giymiş.

Renk nasıl da yakışmış. Ya elbisenin kesiminin güzelliğine ne demeli. Yakanın zerafeti, tek bir deri askı, aynı deriden kalın bir kemer, küçükte olsa benim için devasa görünümlü bir yırtmaç herşey ama herşey kusursuz.

Ve bu müthiş elbise Feryal Gülman da bir başka güzel durmuş. Saçlar açık, makyaj yerinde, siyah bir portföy ve siyah Christian Louboutin'ler.

Karşımda son zamanların en şık Feryal Gülman 'ı var.

Ba-yıl-dım !!


Share


Yorumlar

  1. Favori Prabal Gurung parçalarından biri benim için. Zaten kırmızıyı deli gibi seviyorum Feryal hanımda çok güzel taşımış gerçekten. Hatta bugüne kadar gördüğüm en muhteşem hali diyebilirim. Feryal denilince bu hali gelcek şimdi hep aklıma :))

    YanıtlaSil
  2. evet bende bayıldım,aylin tahincioğlu nu da beğendim ben elbisenin hakkını vermiş,ben onu da yazarsın diye bekliyodum http://im.haberturk.com/galeri/2011/09/15/409346/d785e81dc5740b6aab6ac429f3db4949_k.jpgm:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bugün görmüş ve FNO'nun en şık kadını diye bi post yapmayı düşünmüştün, neysen sen benim yerime yapmışsın.Harika!:)

    YanıtlaSil
  4. Mankenden daha iyi durmamış mı?

    YanıtlaSil
  5. Bayildimm bende. keske canli gorseydim diye gecirdim aklimdan isinye nisantasi gezdik butun aksam ama hic karsilasmadik Mankenden daha hos gercekten

    YanıtlaSil
  6. elbise gerçekten harika.ama mankendeki renk tonu daha hoş.ayrıca mankendeki gibi siyah saçlarla daha hoş görünüyor.elbise FG'a yakışmış gerçekten.ama bazen feryal hanımın genç kadınlara gidecek elbiseler giymesi hiç hoş olmuyor.bu hataya çok sık düşüyor.

    YanıtlaSil
  7. Vaov, cok guzel. Bayildim.

    YanıtlaSil
  8. pelin hanımcım ben konuyla alakasız bir şey soracağım ama, hangi parfümü kullanıyorsunuz? blogunuzu çok seviyorum, iyi geceler :)

    YanıtlaSil
  9. Meger ne kadar güzelmis bu kadin! Kendisini sizin sayenizde tanidim itiraf ediyorum, daha önceki paylasimlarinizda da hos oldugunu hep düsündüm, bir sempati duydum (belki de ITÜ'lü olmasinin etkisi). Ama bu elbiseyle su görünümüne annemin "ay parcasi" ünvanini yakistiriyorum. "Giyim kusam-moda-stil" üzerine bu kadar yaygara koparilmasi yerindeymis. Daha önce "hos" buldugum bu kadini su anda "dunyalar güzeli" olarak görüyorum!

    YanıtlaSil
  10. hakikaten son zamanlarda gordugum en iyi feryal gulman; bayildimmm:)

    YanıtlaSil
  11. doğru bir elbise ve uygulayışla nasılda bambaşka bir güzel olunura harika bir örnek ! kusursuz !

    YanıtlaSil
  12. feryal gülman erdem ve gurung dan şaşmasın derim olağanüstü görünüyor.

    YanıtlaSil
  13. tek kelimeyle kusursuz şahane harika. feral gülman'ı ben değil ama bir arkadaşım görmüş dün tv ve resimlerde göründüğünden çok daha zayıfmış ve harikaymış.

    YanıtlaSil
  14. şu aralar Michael Kors by Michael Kors ve Chloé 'nin Love 'ını kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  15. her söylenene katılıyorum. gördüğüm en güzel feryal gülman. müthiş !

    YanıtlaSil
  16. feryal gülman aslında zayıf bir kadın ama nedense kilolu demesek de iri görünüyor fotoğraflarda-televizyonda..
    fakat bu görüntü kesinlikle incecik ve çok zarif..elbiseye de bayıldım ayakkabılara da..
    saçlar makyaj falan çok havalı görünüyor

    YanıtlaSil
  17. ama resimde çok güzel. bir moda dergisi tadında. belki başka bir açıdan bu kadar güzel ve şık görünmüyor deyip cadılık yapayım bari :))
    selin

    YanıtlaSil
  18. üzgünüm selin linkteki fotoğrafta da gayet iyi görünüyor :)
    http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/409398/24

    YanıtlaSil
  19. sinem varol17 Eylül, 2011

    gördüğüm en şık ve en güzel feryal gülman harika !

    YanıtlaSil
  20. neeee prabal gurung mı...o benim tabutumun üstüne örtülücek kıyafet yahu :(( neyse önemli değil feryal gülmanı hep böyle görmek isteriz ama nolur bize de giyicek bişeyler bıraksın şu kadın..giyince sonra diyolar aaa feryal gülman giymemiş miydi bunu rezillik bildiğin rezillik yaa :D

    YanıtlaSil
  21. Muhtesemmmmmmm. Ama bence bu guzel görüntüde elbisenin kadar saclarında büyük bir payı var

    YanıtlaSil
  22. Arkadaş ben bu kadını çok beğenirim diye boşuna demiyorum.Minik falsolar verse de hiç beni rahatsız etmiyor açıkçası.Bu elbise i-na-nıl-maaazz yakışmış.Modeldeki duruşa bak, Feryal hn.a bak.Bu elbise model kadar zayıf da güzel durmuyor işte ve Feryal hn. da çok çok şık durmuş.Ayakkabısı bu kez 10 numkara olmuş elbisesiyle.

    YanıtlaSil
  23. Ya bu arada şuna fena takılıyorum.Feryal hn.bazen yaşına uygun giyinmiyormuş.Yaşında ne var ki? Bana göre gayet de usturubuyla giyiniyor.Orasını açmıyor, burasını teşhir etmiyor.Allah aşkına sanki kadın 60-70 yaşında.Ajda Pekkan o yaşına her moku giyerken ilah oluyor, tanrıça oluyor da Feryal gülmana niye yakışmıyor? Olduğu yaş, çok yaş alınmış bir yaş değil ki yakıştıktan sonra ve kendinde adabını bilip adabıyla giyindikten sonra ne var bunda yani.Bizler,sizler de Feryal hn.ın yaşına gelicez/geliceksiniz o yüzden bu sözlerimi umarım o zaman hatırlarsınız:-))

    YanıtlaSil
  24. Pelin, şimdi ne alaka birden aklım ageldi bilmiyorum ama ben Ceyla Gölcüklüyü de çok beğenirdim:-(( Mekanı cennet olsun.O da güzel giyinirdi be Pelinim, alımlı kadındı.

    YanıtlaSil
  25. Aynen ben de bayıldıım.Prabal Gurung elbise kesinlikle çoook güzel Feryal Gülman'a da yakışmııış

    YanıtlaSil
  26. Sanki elbiseye bir kisilik, bir canlilik kazandirmis Feryal Hanim. Modelin üzerindeyken insana bu duyguyu vermiyor.

    YanıtlaSil
  27. Kaç yaşında ya hu bu kadın? Yaşına gitmeyen kıyafet diye tutturmuşlar. Bence şu yaşa bu, bu yaşa bu gitmez gibi saçma kısıtlamalar gereksiz. Kadın elbisenin hakkını vermiş, isterse 80 yaşında olsun.

    YanıtlaSil
  28. feryal hanım 40lı yaşlarda ve genç bir kadın. ortaçağa bakarsak 40 dendimi ölümün beklenirdi. devir değişti insanoğlunun yaşı arttı ve özellikle bakımlı kadınlar yaşsız olmaya başladı. macro mini gibi sıradışı bir örnek olmadıkça böylesine bir elbiseyi yaşla sınırlamak olmamış gerçekten.

    YanıtlaSil
  29. vov iste bu super!kimseleri begenemeyen ben bu secime bayildim.

    YanıtlaSil
  30. Akil almaz cekici ve seksi gorunuyor. Ve boynunu bu kadar guzel sergilemesi de inanilmaz bir sey..
    BAyilmamak imkansiz..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.