GÜNÜN ŞIKI : Kate Bosworth

 


Bu dünya güzeli beyaz Chanel elbise Kate Bosworth 'a ne kadar yakışmış değil mi ? Elbisenin üstündeki inciler çok zarif serpiştirilmiş. Müthiş zarif bir elbise. Bir de zarif biri giydimi ortaya harika bir şıklık çıkması işten bile değil..Sırt detayı çok hoş. Saçlarını beğendim ama bu kadar düzgün değil de daha salaş bir topuz yapabilirdi. Makyajı güzel, minik küpesi ve yüzüğü olması gerektiği kadar. Ve böyle bir elbise altına en doğru ayakkabı seçimini yapmış. Pırıltılı ve çok zarif bir Christian Louboutin Alta Rita. Bu denli açık tenlilere beyaz renk her zaman risklidir ama Kate Bosworth hiçbir renk katmamasına rağmen bence başarıyla taşımış.


Share


Yorumlar

  1. pelinciğim bu elbise keira knightley LONDON film festivalinde giydiği Chanel elbise gibi çok zarif. çok ince ve zarif bir vucutta süper duruyor.behiye

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabının model ismi Alta Rita. Gelinliğimin altına giymek istemiştim bu güzellikleri ama bulamamıştım. Harikalar.

    YanıtlaSil
  3. Zaten rica ederim Chanel elbiseleri toplu kadınlar giymesin. hafif toplu kadında bile güzel durmazlar. hiçbir kusuru örtmezler aksine daha da kötü gösterirler çünkü :)
    bak JLo gibi bir kadın bile 1 kere giymiştir Chanel.ya da Kardashian yada tüm popolular yada kalçalılar bucak bucak kaçmayı bilirler bu markadan. bunu birtek bizim türk zenginleri göremiyor ne yazıkki :)

    shelby gerçektende gelinlik altına harika bir model. teşekkürler bilgi için ekliyorum hemen :)

    YanıtlaSil
  4. evet Chanel elbise asla hafif toplu kadınlarda bile duramaz mükemmeliği bozulur sonuçta Chanel gibi mükemmeliyetçi bir moda evi (hele başında Karl varsa) asla kimseye uymaz tolerans göstermez ya içine olacaksın ya giymeyeceksin kardeşim [cidden iyi ki Kardashian'lar giymiyor o kalçalar ile elbisenin içine (tabirimi maruz görün) ederlerdi]ama Kate'e çok iyi olmuş her ne kadar bu louboutinlere vurulmasamda bu elbisenin altına başkası olmazdı saç konusunda da katılıyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.