GÜNÜN ŞIKLARI : Kate Bosworth ve Emma Stone

Venedik Film Festivali devam ederken aynı zamanda Deauville Film Festivali de başladı.

Festivalin açılış gününde Kate Bosworth ve Emma Stone 'un şıklıklarına hayran kaldım. İki kadın da tarz olarak hemen hemen aynılar. Çok güzeller, çok zarifler ve ikiside yalın şıklığın en güzel örneklerini sunuyorlar.



Kate Bosworth 'un kahve tonundaki Valentino elbisesi ne kadar da yakışmış kendisine. Sanki her daim sahip olduğu doğal zerafet yetmemiş de daha fazlasını istemiş gibi..Başarmış. Son zamanlarda gördüğüm en zarif ve sofistike Kate Bosworth var karşımda. At kuyruğu saçları, yüzünün duruluğu, Valentino aksesuarları son derece başarılı. Üstelik baştan aşağı aynı tonlarda olmasına rağmen gözüme hiç de iç bayıcı gelmedi.



Emma Stone ise hardal renkli ipek bir Roland Mouret elbiseyle. Çarpıcı kızıllıktaki saçlarıyla hardal renginin uyumuna bayıldım. Ama işin en başarılı kısmı aksesuar uyumu. Alexander McQueen clutch ve çok şeritli Guiseppe Zanotti ayakkabılarla kusursuz şıklığı yakalamış. Saçlarının ve makyajının güzelliği için ne dersem hafif kalır.

Yorumlar

  1. ikisi de gerçekten çok zarif... elbise modelleri çok güzel ama özellikle alexsander.mc ayakkabı süperrrr!!!! http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. makyajına öldüm. clutch ve ayakkabı konusunda da sana katılıyorum

    YanıtlaSil
  3. ikisi de birbirinden şık vallahi ama Emma Stone'un elbisesinin rengi bir harika.

    YanıtlaSil
  4. Emma'nın kıyafetinin kırmızı halıyla yakıştıramadım aslına bakarsan, daha basit etkinliklerde kullanılmak için tasarlanmış sanki.

    Amaaaa Giuseppe Zanotti'lerine vu-rul-dum !!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.