KİM NE GİYMİŞ ? - Begüm Şen

 


Begüm Şen dün geceki Chanel davetine Stella McCartney 'in meşhur polka dot (büyük puan) elbiselerinden birini giymiş.

Stella McCartney 2011 koleksiyonunda büyük puan desenli elbiselere fazlasıyla yer vermişti. Farklı kesim ve modellere sahip bu iri puan elbiseleri son 2 sezondur birçok ünlünün üstünde görmeye devam ediyoruz.

Bu model elbiseyi ilk Kate Winslet 'in üstünde gördük. Ardından sezonun it elbisesi olarak çeşitli editoryal çekimlerde de yer aldı.

Elbiseyi Kate Winslet 'in üstünde fazla beğenmemiştim. Ama 70'lik Jane Fonda 'nın taşıyışı hayranlık uyandırıcı. Colin Firth 'ün eşi Livia Giuggioli 'nin üstünde ise fazlasıyla silik görünüyor.



Begüm Şen elbiseyi hakkıyla taşımak için gerekli tüm malzemeye sahip. Boylu poslu ve incecik bir fiziği var. Bu yüzden elbiseyi son derece güzel bir şekilde taşımış.

Ama aksesuar konusunda son zamanlarda verdiği kararları beğenmiyorum. Sezonun en güzel parçalarını alıyor ama başarılı bir şekilde eşleştirdiğini söylemek zor. Bu elbiseyle kullandığı Chanel portföyü son derece alakasız. Ayakkabılarının renginide beğenmedim. Makyajı fena değil. Makyajda sezonun en rağbet gören akımı kırmızı ruj kullanması doğru bir seçim. Ama saçlarını keşke toplasaymış. Ayakkabı,çanta ve saçtan 3 puan kesip kendisine 10 üzerinden 7 veriyorum :) (Acaba puanlama sistemimi başlatsam nedir :)


Share


Yorumlar

  1. Sincikk ben uzun zamandir postlarini okuyamiyordur bu internet ve ahalisi yuzunden. Eve gidince bugun birikmis postlari nasil bir sevkle okuyacagim nasiiillll, rukusleri filan begenecem bugun cadilikk yolk postlarin askina:)

    YanıtlaSil
  2. O göğüs kısmındaki beyaz şey ne Begüm Şen'in??

    YanıtlaSil
  3. aaa seroşum cadılık yapmazsak olmaz biz biz olmaktan çıkarız o zaman yakışmaz bize :))

    missred sorunu bende kendi kendime sordum. ama ışıktan olsa gerek diye ümit ediyorum :) bu elbisenin bazı modellerinde içe beyaz astar elbise giyende var. umarım öyle bir hata yapmamıştır hakkıyla giymiş diyeceğim ama altıncı hissim yanıldığımı söylüyor bana :)

    YanıtlaSil
  4. ben beğenmedim begüm şenin üstündeki halini kusrusuz duruyo ama sanki biraz silik bide neden o renk ayakkabı sorarım size neden???

    YanıtlaSil
  5. içine astar giymeseymiş iyiymiş dikkatli bakınca bitiş kısmının el hizasında olduğunu bile görebiliyoruz. ha diyelim ki giymek istedi o astarı da neden beyaz ona anlam veremedim açıkcası.

    YanıtlaSil
  6. çok şık olmuş bence

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. resim ne yazıkki yanıltabilir. ama elimizde şöylede bir örnek var o yüzden giyebilir çünkü satışı bu şekilde. ha ben orjinali gibi giymek istiyorum derseniz içindekini çıkartabilirsiniz.

    doutzen gibi bir afetin böyle bir şekilde giymiş olması affedilir gibi değil !

    http://www.redcarpet-fashionawards.com/2011/09/08/doutzen-kroes-in-stella-mccartney-missoni-for-target-collection-launch/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, Şahsen ben beğenmedim Begüm Şen'i...Gayet hoş bir hanım olarak astarlı haliyle giymesine hiç gerek yoktu bu elbiseyi.(Zaten böyle idaalı bir elbisenin niye astarlı modeli olsun ki, o da ayrı konu...) Hele ki bu ayakkabılar ve çanta ile giyeceğine keşke başka bir seçim yapsaymış.İlk defa Begüm Hn.a yakışmamış seçimleri...

    YanıtlaSil
  9. Elbiseyi astarsiz giyeymis, diyenlere hayret ettim. Show dunyasinda degilsen, isin elbise tasimak degilse o elbiseyi astarsiz giymeye gerek yok. Ha boyle bir elbise giymeye gerek var mi, bence yok. Astarin ten rengi degil de beyaz olarak secilmesinin sebebi bile hayalgucune yer birakmadan, merak etmeyin tulun altinda bir kat daha kumas var demek saniyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Pelincim, bundan yaklaşık 1 ay önce Doutzen Kroes Missoni for Target partisi için aynı kıyafeti içine içlikle giymişti ve ben de blogumda kendisini azıcık yerden yere vurmuştum :)
    Sanıyorum Begüm Şen de kıyafeti astarıyla giymiş. Elbise dükkanlarda zaten astarı ile satılıyormuş, ancak bence elbisenin hakkını vermek için astarsız giymek gerek. Astarla giyilicekse giyilmesin daha iyi. Yanlış anlama Begüm Şen de Doutzen Kroes de elbiseyi iyi taşımış aslında ama ne bileyim o astar benim gözümü çok ama çok tırmalıyor..

    YanıtlaSil
  11. Elbise orjinalinde böyle astarli satılıyor beymende gördüm ve çok beğendim ama begüm sene yakistiramadim bana göre onun tarzı hiç değil.

    YanıtlaSil
  12. Doutzen Kroes 'in linkini bir önceki yorumumda ekledim zaten. am o daha değişik bir modeli giymişti aynısı değil. begüm şen 'in astarlı giymesini anlarım ama doutzen 'in affı yok. bir modelin kıyafeti astarla giymesinin mazareti olamaz.
    bu kıyafet bir önceki yorumumda dediğim gibi astarlı satılıyor. ama astarlı giyinilecekse zaten hiç giyilmesin manası yok. buna bir nevi moda kurbanı olmakda diyebiliriz :)

    YanıtlaSil
  13. Bende astar konusuna takıldım.Yok arkada bu elbiseyi giyeceksen astarsız giyip hakkını vereceksin.Ayrıca seçtiği ayakkabı konusunda sonsuz sana katılıyorum Pelincim. Tamam nude renk bacakları uzun ve düzgün gösteriyor(ki Begün hn.ın buna zaten ihtiyacı yok, fizik 10 numara) ama bu elbiseye de o renk pabuç hiç olmamış.

    YanıtlaSil
  14. kesinlikle ben de katiliyorum ayakkabi ve canta bunlar olmamaliydi. ama elbiseyi harika tasimis. elbiseyi elbette astar ile giyecektir. begum sen cok guzel bir fizige sahi ama bu transparan giymesi icin bir sebep degil. iki cocugu, iyi bir evliligi, harika anne babasi var. neden orasini burasini acsinki.

    YanıtlaSil
  15. charlie brown'nin mavi battaniyesi olmadan dolasamayan arkadasi linus van pelt'i hatirlar misiniz?begum sen'i de bu cantayla her gorusumde linus'a benzetiyorum.bizim goremedigimiz bir bag var bence aralarinda..
    gozde..

    YanıtlaSil
  16. bende cogu kisiye katılarak begenmediğimi söleyebilirim tam bir nedeni yok ama olmamıs işte bence bu elbiseyi harcamıs hem kombinle hemde giydigi davetle bide makyajı gene cok basarısız kim yapıosa begüm seni oldugundan yasli yapıyor hep

    YanıtlaSil
  17. Herşey iyi güzel hatta ben bu Stella McCartney elbiselere de bayılıyorum ama dediğin gibi çanta ofsayt

    YanıtlaSil
  18. fotografta kötü görünmüş.astar gercekte hiç kötü durmuyordu.Çok şıktı sadece çanta biraz tuhaf durmuştu..

    YanıtlaSil
  19. Korkunc olmus,onun altina astar giyeceksen hic giyme, mecburmusun bu modeli giymeye? Haaa giyecek alt yapi mevcutsada hakkini ver.o ayakkabi ve canta da rengi ve modeli ile hic olmamis.stella gorse aglardi eminim.soyle iste olmamissa marka diye elbise,pahali diye veya bir medyatik giymis diye olmus dememek de varmis.:)

    YanıtlaSil
  20. Benim anlamadığım niye bu kadar 'dile düşmüş' kıyafetleri giydikleri. Birde bu elbiseler ikinci sefer giyilecek kıyafetler değil. Bu kıyafetler bir kere giyip dolapta mı bekletiyorlar?

    YanıtlaSil
  21. aslında sezonda ön plana çıkan tüm kıyafetler için dile düşmüş diyebiliriz. pahalı markalardan seçim yapıldığında bu dile düşmüşlükten kurtulmak hemen hemen imkansız. ve dediğin gibi bu elbiseler sezonlarını bariz belli ederler. zate alanda bunun bilincinde olarak alır. parası olan ve lüks moda sevdalıların bunu umursadıklarınıda hiç sanmam doğrusu :)

    YanıtlaSil
  22. Eveet çok güzel eşyalrı var ama çok iyi kullanamıyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.