KİM NE GİYMİŞ ? - Didem Antebi

 


Son zamanlarda Didem Antebi ve Fatoş Sarıgül 'e olan ilgi tavan yapmış durumda. İyi arkadaş olan bu ikilinin ne zaman bir resimleri yayınlansın anında mail bombardımanı başlıyor. Pelin elbisesinin markası nedir, gömleği nerden, çantası ne..vs. Bu ilgi boşa değil çünkü gerçekten de ikisinin giyim kuşamı özellikle son günlerde epey dikkat çekici. Fatoş Sarıgül klasik bir stile sahipken Didem Antebi olabildiğince spor şıklığı tercih ediyor. Tıpkı resimde gördüğünüz gibi.

Normal bir jean ve üstüne güzel bir bluzla ne kadar da hoş görünüyor öyle değil mi ? Şahane beyaz gömleği Chloé marka. Jean pantalonu Hudson. Bu markanın tanınmış müdavimleri Cambridge Düşesi Catherine, Miley Cyrus, Gisele Bundchen, Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez ve Elle Macpherson. Kısacası Hollywood 'da Hudson marka kot giymeyeni dövüyorlar :) Çantası Chloé Paraty ve nefis kolyesi yine bir DanniJo.

Saçları doğal, makyajı doğal, kıyafeti doğal. Bu gidişle Didem Antebi 'yi ben daha çoooook konu edeceğim.


Share


Yorumlar

  1. gordugum en iyi didem antebi. cok guzel olmasina ragmen genellikle begenmiyorum. ve sonunda neden begenmedigimi buldum, sac rengi! cok keskin bir cumle ama bu renk saclardan hoslanmiyorum, yani yakissa dahi hoslanmiyorum.
    ama gomlek, jean, kolye harika.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Sizden bir ricam olacak ama öncelikle tşk ederek başlayayım:)
    Benim Ekim ayı başı isteme-söz törenim olacak. Deli gibi ne giyeceğim, ne giyeceğim diye dolaşıyorum :) Ricam bana önerebileceğiniz bir stil ve markalar var mı? Kafayı yemek üzereyim elbise mi, takım mı, abiye mi, daha resmi mi, dekolte mi, ne renk diye :) yardımınıza ihtiyacım var:)

    www.sevalvemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu gibi sorular için bana sol kolonda gördüğün mail adresimden ulaşırmısın lütfen. elimden geldiğince yardım etmek isterim :)

    YanıtlaSil
  4. bu kadar markayi nasil aklinizda tutabiliyorsunuz?? bana ustumdeki herhangi bir seyi nereden aldigimi sorduklarinda bile 2dk dusunup cevap verebiliyorum..inanin cok merak ediyorum nasil basardiginizi..yoksa google' in gorselleri aratip eslestirme ozelligi cikti da haberimiz mi yok :)
    gozde..

    YanıtlaSil
  5. gömleğine bayıldım gene çok zevkli bir secim yapmis ne kadar dogal ama n kadar güzel dediğin gibi bir kot bir gömlekle bu kadar güzel olunur keske baska sosyetiklerde görsede gündüz gündüz koyu makyajlarla komik kıyafetlerle gezmeseler ortada didem antebi favorim pelincim

    YanıtlaSil
  6. neee chole mi dur benim tansiyonum düştü o gömlekle çantadan sonra bi ayran içip geliyim... :D

    YanıtlaSil
  7. pelin o meraklılardan biride benim çok teşekkür ederim. doğruca beymen'e :)

    YanıtlaSil
  8. mail adresinizden yazdım;) şimdiden çok tşkler...

    YanıtlaSil
  9. ama siz bana böyle iltifat etmeye devam ederseniz zorla kendimi bir haltmışım gibi görmeye başlayacağım ve bunun tek suçlusuda siz olacaksınız :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. bak süleyman bile mezara girdi uyudu kibirli olmamak için sende git gardolapına gir :D gerçi senin öyle olmıyacağını bildiğimiz için seviyoruz seniiiiiii

    YanıtlaSil
  11. canımmmm çok kibarsın teşekkürler :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.