KİM NE GİYMİŞ ? - Ümit Boyner

 


Suzan Sabancı Dinçer gibi ülkem adına gurur duyduğum kadınlarından biridir Ümit Boyner. Çok beğenirim kendisini çooook. Moda anlamında fazla malzeme vermiyor olması bazen sinirlerimi zıplatsa da varsın vermesin. Ülkemde böylesine donanımlı kadınların çok daha fazla olmasını diler ve geçerim ne giydiğine..

Ümit Boyner dün gece katıldığı br davete Michael Kors 'dan seçim yapmış. Elbisenin üstündeki siyah deri şeritler ciddi havayı kırmış ve güzel bir hareketlilik katmış. Bu kıyafete siyahtan başka aksesuar kullanılmaz. O yüzden en doğru seçimleri yapmış. Saçları, makyajı ve güleryüzüyle son derece hoş görünüyor.


Share


Yorumlar

  1. diyebilirim ki turkiye'nin en muthis kadini. soyledigin gibi insan zaten moda aramiyor umit hanimda; kaldiki bence kotu de giyinmiyor. gayet shik bir iskadini. tusiad'da baskanligiyla bence tusaid'da kadin giyimi de degisti. her daim etek-cekettense elbiseler, tween-set üstler yerini aldi. saclari her daim hos, yapili bir goruntude degil ama fonlu. bayiliyorum.

    YanıtlaSil
  2. ya ben bu kadın hakkında konuşurken bi durup tekrar düşünüyorum erkek egemen şu toplumda bu kadar başarılı bi kadın daha yok sanırım ayrıca elbisede çok yakışmış kendisine :))

    YanıtlaSil
  3. Ümit hanımı aşırı beğendim, kıyafeti süper yakışmış. Sık sık Cundaya gelirler (Cunda'da harika bir evleri var), sağolsunlar Taş Kahve'ye de sık uğrarlar.İnanılmaz mütevazı ve sempatik çiftler.Bir arkadaş gibi (özellikle Cem bey) sohbet ederler.
    Pelin, ben bazen Arzuhan Yalçındağı da beğenirim.

    YanıtlaSil
  4. evet papişim AY 'da iyidir ama tarzı ne bileyim fazlamı sönük ne :)) yani demek istediğim ortada fazla malzemesi yok. şöyle müthişşş dediğim bir şıklığını görmedim henüz. görsem hemen aklıma sen geleceksin ve bir haber hazırlayacağım söz :)

    YanıtlaSil
  5. AY'ın hem iş kadınlığını hem duruşunu çok beğeniyorum evt çok konuşturacak bir tarzı yok ama ben onun o halini de beğemiyorum işte.Tamam o postunu birgün görmek çok isterim:)

    YanıtlaSil
  6. Bu kadının zekasına hayranım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.