MICHAEL KORS Açılışında MICHAEL KORS Piştisi !

Dün gece İstinye Park 'da Michael Kors mağazasının açılışı vardı. Sosyetemin tanınmış isimlerinin çoğu üstlerinde Michael Kors imzalı kıyafetleriyle arzı-ı endam etti. Ama 2 isim vardı ki onca Michael Kors kıyafetinden aynı tulumu seçerek güzel bir pişti örneği sundular :)



Feryal Gülman ve Begüm Şen 'den bahsediyorum. Bu 2 moda aşığı kadın her sezon en gözde parçaları alıp giymeleriyle ünlüler. İkiside güzel ve giydiklerinin hakkını veren kadınlar.

İkiside Michael Kors 'un aynı model tulumunu seçmiş. Tulumu sıradanlıktan uzaklaştıran tek unsur ucu püsküllü uzun şalı. Bu ayrı bir parça değil tuluma dikili bir detay. Boyna fular misali sarılıyor ve uzantılar serbest bırakılıyor. Allahtan aynı rengi seçmemişler. Yoksa piştinin en alasını yaşayacaklardı :)

Begüm Şen 'in yeşil süet ayakkabı seçimini sevmedim. İki renkte birbirini boğmuş. Bu kıyafete Gucci 'nin altın çizgili siyah süet papişleri çok daha güzel giderdi. Tulumun paça uzunluğu kısa kalmış. Bu tarz tulumlarda paça uzunluğu çok önemlidir. Ne ayakkabılar bu kadar görünmeli ne de yerleri süpürecek uzunlukta olmalı. Saçlarını toplamış iyi etmiş ama Begüm Şen 'in saçlarına bir değişiklik yapmasının zamanıdır derim. Hatırlıyorum bir aralar daha kısa boyda hacimli saçları vardı ve ben bu modeli kendisine çok yakıştırırdım. Saçlarına biraz hacim vermeli.

Feryal Gülman 'ın makyajı çok ağır geldi. Ama kıyafetin rengiyle saçlarının renk uyumuna bayıldım. Paça uzunluğu tam kıvamında. O yüzden ayakkabılarını ne yazık ki göremiyoruz.

Tulumun orjinalinde sırt dekoltesi epey cüretkar. Feryal Gülman ve Begüm Şen 'in sırt dekoltesini nasıl kullanmış olduklarını çok merak ettim doğrusu. Dekolte konusunda ikisininde cüretkar olduğunu söylemek zor.



Bu tulumu geçtiğimiz aylarda Heidi Klum 'un üstünde görmüştük. Dekolteyi olması gerektiği gibi kullanmış. Püsküllü fuları sırt dekoltesinde kullanarak en doğru hareketi yapmış. Saçı ve makyajı kusursuz.

Hangisi tulumun hakkını vermiş derseniz hiç düşünmeden Heidi Klum derim. Bizimkilerden ise Feryal Gülman bir adım önde.


Share


Yorumlar

  1. aman tanrım begüm şen in paca boyu nedir öyle gercekten çok kötü duruyor felaket evden çikarken görmedi mi acaba?yeşil ayakkabilarda olmamis kesinlikle feryal gülmani daha çok begendim feryal hanım kusursuz taşimiş

    YanıtlaSil
  2. Hani nerde kaldı siyahın asaleti, feryal'ın üstündekinin yanında çok sönük kalmış:)

    darkhighfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. BEGÜM ŞEN ŞIKTIR, ŞUDUR BUDUR DERKEN NAZAR DEĞDİ HERHALDE...İKİ POST ÜST ÜSTE KÖTÜ....

    YanıtlaSil
  4. hakkaten nazarımız değdi :) o güzel aksesuarlarıyla büyük olasılıkla benim nazarım değmiştir :)

    YanıtlaSil
  5. bence heidi klum tam olması gerektiği gibi taşımış bu tarz iddalı ama sade kıyafetler için bence de bu tarz makyaj ve saç yapılmalıdır ki kıyafet ön plana çıksın.. bizimkilerin üstünde tulum biraz avamlaşmış sanki çok makyaj ve yapılmış saçlardan olsa gerek.. feryal hanıma baktığımda sadece makyajını görüyorum, begüm hanıma baktığımdaysa o korkunç paça boyu ve alakasız ayakkabıları.. heidi klum un üzerin de ise resmen tulum akmış muhteşem duruyor..

    YanıtlaSil
  6. Feryal hanım ön kısmını diktirmiş gibi görünüyor sanki kumaşı dolayarak alacak bir şekil değil önü, Begüm Şen eliyle kapattığı için o nasıl kullanmış bilemedim.

    YanıtlaSil
  7. feryal gülman çok güzel olmuş. yakıyo

    YanıtlaSil
  8. bayildim feryal gulman bu sefer yikiliyor. begum sene yakistiramadim. boy pos vucut. Neden olmuyor hayret. heidi klum zaten hayranim cok hos.

    YanıtlaSil
  9. Begüm Şen'in tulumunu sadece ben mi lacivert görüyorum acaba? Paça boyu konusunda haklısınız da, yeşil laci gidermiş de sanki fotoğrataki ışığın kurbanı olmuşlar gibi geldi bana..

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle benim için yine Feryal Gülman.... İnanılmaz yakışmış ayrıca rengi de kahve seçerek tam isabet yapmış.Ayrıca ben Feryal hn.ın makyajını da sevdim.Bir bütün olarak 10 numara....

    Begüm Şen de ise paçalar dediğin gibi fotoya ilk baktığımda ilk gözümü tırmalayan eksiklik oldu.

    YanıtlaSil
  11. Banada sanki Begüm Hanım ne giyerse giysin aynı makyajı yapıyormuş gibi geldi.

    YanıtlaSil
  12. Begüm Şen Michael Kors kırmızı jarse gümüş boyunbağı olan bir elbise giyse daha şık olabilirdi sarışın olduğu için canlı renkler ona daha çok yakışıyor.Feryal Gülman'ın saç rengi tulumla muhteşem uyumlu olmuş çantasını ve makyajını beğenmedim ayakkabısını göremediğim için yorum yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  13. yorumunu yayınlamadığım sevgili adsız bu soruya cevabı kendin ver ve bu blogu ne zamandır yazdığıma bakıver lütfen. herşey ortada.

    YanıtlaSil
  14. sırt dekoltesini orijinali gibi kullanmadıklarını tahmin ediyorum püsküllü fuları da önde kullandıklarına göre her ikisi de sırtlarını tamamen açıkta bırakmak istemezler..eğer sırt tamamen açık olsaydı fuları arkaya atmayı düşünürlerdi..

    aynı açılışta açılışı yapılan deniz berdan bacağı için ne düşündüğünü de merak ediyorum ayrıca :)

    YanıtlaSil
  15. çok güzel bir haber :) fena yakalanmışlar

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar. Bu davette Feryal Hanım'ın sırtı tamamen açıktı ve içine hiçbir şey giymemişti. İlk defa kendisini bu kadar açık giyinmiş gördüm ve çok şaşırdım zira kendisi etek boylarını bie uzatır. Ancak yine de Begüm Şen'e kıyasla bu tulumu çok daha iyi taşımıştı.

    YanıtlaSil
  17. Heidi Klum dehşeeet... :D

    YanıtlaSil
  18. sevgili adsız paylaşım için teşekkürler. sırt dekoltesi çok derin ve ben bu işe çok şaşırdım. hem şaşırdım hem de sevindim. en sonunda büyük bir değişiklik yapma cesaretini bulabilmiş. sırt dekoltesi kibardır. güzel sırtı olan herkesin uygulaması gerekir. umarım haftalık dergilerde güzel bir resmini görürüm.

    YanıtlaSil
  19. Begum Sen hakkaten sacmalamaya baslamis.Insan bi cikarken aynaya bakar ve o paca boyundaki biseyi ustunden cikariri.Ayakkabilar kel alaka.Saclar hep ayni ve siradan.stella elbisede oldugu gibi bundan da gecemedi.Uzgunum ama olmuyorsa ne marka olursa olsun zorlamayin.Feryal hnm ise super tasimis...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.