ÜNLÜ ERKEKLERİN GÖZDE ÇANTALARI

Çanta ve ayakkabı dendimi nedense hep kadınların zevkleri irdeleniyor. Bu seferlik değişiklik yapalım ve erkeklerinde çanta merakına bir göz atalım istedim. Bizler gibi her daim çantalarımıza yapışık dolaşmadıklarından örneklerim ya havaalanından ya da spor çıkışından. Ve evet onlarda bizim gibi marka düşkünü ve nadir kullansalar bile dünya kadar parayı bayılmaktan çekinmiyorlar :)



Francois Henri Pinault için modanın prensi dersem sanırım fazla abartmış olmam. PPR(Pinault-Printemps-Redoute) yönetmek demek moda anlamında dünyanın en prestijli ünvanlarından birine sahipsiniz demektir..Bünyesindeki lüks markalar Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Sergio Rossi ve Stella McCartney. E bu adamda doğal olarak seyahatlerinde Bottega Veneta 'dan bir seçim yapar. Hemde popüler modellerinden biri Croc Weekender. Bu model ilk kez 2004 senesinde satışa çıktı ve o günden beride popülaritesinden bir gıdımcık düşüş olmadı. Normal timsah derisi Bottega Veneta çantaların fiyatları 25 bin dolarcıksa bu bavulcuğun fiyatı nedir artık size bırakıyorum :)



Hayır efendim Lara Stone 'a bakın diye koymadım bu resmi. Bütün ilginiz David Fournish 'in elindeki Bottega Veneta 'da olsun :)



Jude LawDior Hommes Duffle ile görüyoruz.



True Blood 'da ki aşkım Alexander SkarsgårdMulberry 'nin Clipper Holdall modeliyle görüyorsunuz. Çabasız ve doğal bir erkek şıklığı.



Ryan Reynolds Tom Ford marka valiz çantayla. Bu adamın çok farklı bir karizması var ve ben çoktan bu karizmatik menzilim içindeyim :)

Yorumlar

  1. Francois Henri Pinault salma hayek in kocası değil mi..allahım ne kadar kıskanmıştım kadını ya...hayır kadındada sitlden eser yok o ayrı konu..ama bnm ilgim tabiki biriciğimiz Ryan Reynolds Tom Ford aşkında...ryan sevgilim burdan duy sesimi ve bana nolur rosie ile birlikte marks&spencer markası için çekim yapmadığını söyle..olamaz olmamalı... :((

    YanıtlaSil
  2. evet ne yazıkki en stilsiz kadınlardan selma hayek 'in kocası olur kendileri. :)

    üzgünüm ama marks&spencer reklamındalar. açık söylemek gerekirse 2 büyük isme gayet vasat bir reklam. hiiiç ilgimi çekmedi doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. bu postu hazırlarken futbolcuların kollarından eksik etmedikleri Louis Vuitton çantalarınıda konuya dahil etseymişsin iyi olurdu.bir futbol sever olarak onların saha içinden çok saha dışı hallerini görmek hele ki gözümüze soktukları LVleri kimde daha iyi durmuş diye çekiştirmeyi isterdim.zira futbolcu deyince kolundaki sevgiliden önce LV akla geliyor.
    jude law çantana da sana da hayranım.

    YanıtlaSil
  4. bence hiç uygun değiller marka için...ama şimdi kadın bi burbery reklamı yapmış tüm kadınlara intihar ettiricek cinsten güzel o ayrı...

    YanıtlaSil
  5. katılıyorum. M&S için fazlasıyla sofistike bir çif olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  6. sevgili merci bu kadar cool adamların arasına futbolcuları sokmam büyük bir haksızlık olurdu :) tabi Beckham gibi karizmatik adamları dahil etmiyorum. ama futbolcular ve LV leri ha birde C.Ronaldo 'nun Guccileri resmen iştah kaçıracak kadar felaket ötesi. bunun haberini ta 2009 da yapmıştım buyur burdan :)
    http://modavesosyete.blogspot.com/2009/06/kiro-olma-sanati.html

    YanıtlaSil
  7. ıyyğğğ ronaldo'yu hesaba katmamışım.yazık oldu göz zevkime!ben futbolcuların kollarına taktığı modelleri görünce belki tiplerinde de bir aşama kaydetmişlerdir diye ummuştum.çok haklısın. jude law'ın yanında ronaldo(!)aynı cümlede bile itici geliyor.öğrenmem gereken çok şey olduğunun farkındayım.

    YanıtlaSil
  8. neden futbolculara laf attıyorsun ki yukardaki adamlarda da çantalar pek parlak değil.Çok büyükler kötü görünüyorlar hele birtanesi şortla almış eline hiç olmuşmu yani!!! neyse ne ayrıca c.ronaldo bir kıroysa d.bechmanın da ondan farkı yok geçen gazetede gördüm tatilini bile korumayla yapıyor sanki başbakan mübarek ayrıca her giydiğide şahane değil ki.

    YanıtlaSil
  9. ryan aslında oldukça çirkin bir adam.
    yani yüz hatlarına tek tek bakarsan bariz çirkin. Ama o çirkin parçalar(sculpture burunu hariç) bir araya geldiğinde ve o elmas kesim kas grubu ile biraraya geldiğinde amannıınnn amannııınn diyorum.
    yoksa ryanın sıska gençlik halleri best gay friend durumundan öte değildi ne dersin??

    xoxo

    YanıtlaSil
  10. itinya parktta malum arabadan inen adamı tarif ediyorum sana gucci gözlük çanta kemer ve ayakkabı dörtlüsü mevcut muhtemel bi futbolcu..arakdaşım (bunu söylerken utanıyorum) onu gördü ve ayy çok cool dedi bense öküz :D üzerine senin twetini gördm yerlerdeyim gülmekten acayip doğru bi tespit :D

    YanıtlaSil
  11. haahaha sabah sabah güldürdünya beni tşkler :)
    merak edenler olur şimdi tivitte ne yazfım diye onuda ekleyim bari :

    'Cool'luk ile 'öküzlük' arasında ince bi çizgi vardır ve pek çok toy kadın erkekteki bu öküzlüğü 'cool'luk görerek ilâhi inekliğe adım atar!

    ne kadarda konuyla uyumluymuş :))

    YanıtlaSil
  12. böyle millete öküz demek ne kadar doğru??? Böyle eleştiri olmaz.Adam isterse gucci giyer versace giyer sırf futbolcu diye yazmış o arkadaş bunu oyuncu olsaydı böyle haraket edilmezdi.Ayrıca beckham ve eşi gösteriş yapmaktan başka birşey yapmıyor viktoria öyle dolanıyorki sokaklarda sanki defilede!! Ama o aile karizma ailesi ilan edildi birden bire anlamadım gitti! Beckhamın pırlantalı jileti saçma sapan korumaları saçı bozulmasın diye kafasına gelen topu es geçmesine ne demeli?

    YanıtlaSil
  13. :S adsız arkadaşım sen kendinle çelişmişmissin ben anlamadım seni futbolcu dedim çünkü o kadar gözüm var hiç mi ronaldo fotoğrafı görmedin bilmiyorum ama tüm dünyada böyle yani bnm yakıştırdığım bişey değil..ayrıca öküz yani bunun aşağı yukarısı yok benim için!!!

    YanıtlaSil
  14. tuturella çok güldüm ya onlar ne öyle :D

    YanıtlaSil
  15. sevgili arkadaşım ben ronaldo fotoğrafı gördüm yinede insanlara öküz apaçi demek fazlaca sert bir itham elbette bu adamların böyle gösteriş meraklası olması dünyanın dilinde dünya eleştiyor ama sizde öyle bir uslüp varki ay ööögg iğrenç kıro öküz hayvan!!!Bu ne ya bu hakkı kimse kimse vermiyor millete sallama programımı burası! bende çoğunu beğenmiyorum beckhamı beğenmediğimi söyledim nicelerinide beğenmiyorum.Ayrıca topçu takımı diye sivri laflarda etmek hoş değil çok sade futbolcularda var yok değil ayrıca yukarıyı okuduğun zaman pelin hanım diyorki o futbolcuların haber değeri yok hepsi rezalet ama beckhamı kayırıyorum diyo beckhamda kayırılıcak bir yeri yokki!!!

    YanıtlaSil
  16. ben beckham 'ı çok am çok beğeniyorum. yaşantısıymış korumasıymış beni ilgilendirmez. baktığım tek şey stilidir. ve futbolcular içinde stil anlamında beğendiğim tek adamdır. geriside boştur. ve bu benim kişisel düşüncemdir.

    YanıtlaSil
  17. 02 EYLÜL, 2011 adsız arkadaş, parmaklarına sağlık :). İnsanlar sanırım bu şekilde deşarj oluyor. Ben de başta çok yadırgadım ve bu sonuca vardım :). Yapılanın ayıp ve günah olduğunu düşünüyorum ama demek ki mutlu oluyorlar bu şekilde. Site için katlanıyorum :).

    YanıtlaSil
  18. Pelin hanım, erkek zevkinize hayran oldum. O isveçli yavruyu ben de çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.