VENEDİK FİLM FESTİVALİ 2. Gün

 



Diane Kruger 'ın bu Chanel elbisesi aslında ilk günden. Ama bu kıyafeti atlamak olmazdı. Herkese yakışmayacak böylesine zor bir kıyafeti Diane Kruger o kadar güzel taşımış ki tek kelimeyle hayran kaldım. Monokrom rüzgarının en güzel örneklerinden biri olsa gerek. Kıyafet tek başına güzelmi değilmi orası tartışılır. İşte bu gibi örneklerde kimin giydiği o kadar önemli ki. Görünümde kilit nokta örgü saçlar. Çok yakışmış. Hafif makyajı ve aksesuarları dört dörtlük. Bana sezonun en hit ayakkabılarından Miu Miu'ları hatırlattı.

Umarım bu resimlere bakıpda aaa ne kadar güzel bir Chanelmiş deyip doğruca mağazaya koşacak alakasız sosyetiklerimiz olmaz.



Madonna 2. günün en şıklarından. Uçuk mavi renkli ve üzeri kelebekli elbise şahane bir Vionnet. Kıyafetle kusursuz bir uyum içinde. Tek sorun alakasız gözlükler. Ama söz konusu Madonna olunca hiçbir şeyi garipsemiyorum doğrusu.

Bir diğer kıyafeti ise rahibe görünümlü L'Wren Scott. Zaten haç kolyesini ön plana çıkararak vermek istediği mesajda bu. Ben çok yakıştırdım.



Gelelim yüzüne. Madonna 'nın yüzündeki şişliği farkettiniz mi ? Elmacık kemikleri daha bir dolgun ve yüz resmen lifting ile yukarı kaldırılmış. Estetiğe karşı değilim ama bu denli belli olan estetik çok ama çok çirkin görünüyor. Estetik yapılacaksa bu kadar belli olmamalı diye düşünüyorum. Yüz falso ama boyun bölgesi tam bir sanat eseri. Resmen 18lik bir kızın boynu var. Sıfır kırışık ve dümdüz. Bu boynu kim yapmışsa verdiği tüm paralar helal olsun.



Gelelim Kate Winslet 'e. Çok güzel bir Victoria Beckham giymiş. Elbisenin rengi çok yakışmış. Ama formu için aynı şeyi söylemek zor. Vücudunu fazlasıyla sarmış ve sıkmış. Bir milim fazlalık olsa cart diye yırtılacakmış havası beni rahatsız etti. Çok ince vücudu olmayanların bu tarz avantgarde yakalardan kaçınması gerekir. Gereksiz yere giyeni daha da kilolu göstermekten başka bir işe yaramaz. Jimmy Choo ayakkabılar elbisenin ciddi havasını güzel bir şekilde dağıtmış. Kate Winslet de en beğendiğim detay kül sarısı saçları ve cildi oldu.



Natasha Poly 'nin güzeller güzeli Gucci elbisesi bir yana bu elbiseyi kırmızı halıda taşıyışı bir yana. Hatun resmen podyumda gibi. Bu elbiseyi Jennifer Lopez de giymişti ama Natasha 'nın top model edaları ve kasıntısız hareketleri bambaşka bir güzellik. Gecenin en kusursuz şıkı.



Bar Rafaeli ne kadar güzel bir kadın olsada stil anlamında son derece zayıf. Her festivali renklendiriyor ama hiçbir zaman heyecanlandırmıyor. Bu da bir marifet olsa gerek.

Asia Argento 'nun siyah Alberta Ferretti elbisesine bayıldım. Üstelik çok da güzel taşımış. Zarif ve klas bir görüntü içinde.

Frida Giannini elbette baştan aşağı bir Gucci kadını. Çabasız,sade,dingin bir şıklık içinde.

İşte yaşını güzel bir şekilde yaşayan bir isim. Carole Bouquet. Estetiklerden yardım alsada anlaması çok zor. Yine çok zarif ve çooook güzel. Mürdüm renkli bir elbiseye kırmızı renkli bir clutch seçmiş. Ben seçmezdim ama fenada durduğunu söyleyemem.

Abbie Cornish 'in Versace elbisesi iyi hoşda bu Sibel Can kollarla yakıştığını söylemek zor. Kollarının kalınlığından dertli olanları anlamak için hemen verdikleri poza bakın. Bu gördüğünüz klasik bir kolları ince gösterme pozudur :)

Marisa Tomei bir Erdem elbiseyle. Elbise güzel ama kırmızı halılık değil.

Yorumlar

  1. acaba bizim sosyete de kim DK'nın chanel'ını giyer? saçları çok iyi durmuş.
    kate kıyafet seni kambur göstermiş.
    ben de mi sorun var bilmiyorum ama bar ve sonrakilerin resmini göremiyorum :(

    YanıtlaSil
  2. yok sorun bende resmi koymayı unutmuşum :)

    YanıtlaSil
  3. Bar rafeali kuafore gittimi acaba? Cok kotu gozukuyor saclari

    YanıtlaSil
  4. Diane Kruger gerçekten çok zevkli ve her giydiğini kendine yakıştıran bir isim. Festivalin ilk günündeki Elie Saab'ın içinde de çok hoş gözüküyordu. Sadece birazcık geniş omuzlar.

    YanıtlaSil
  5. Diane Kruger tam bir Chanel kadını başkasında sakil durabilecek tarzda Chanelleri mükemmel taşıyor.

    YanıtlaSil
  6. bencede ya kate winslet gibi estetiğe karsı koyacaksın yada sertab gibi ufak ufak alıstıra alıstıra sana verılen baskalrına estetık gelmesede kısısel ozellıklerını koruyarak yaptıracaksınboyle cart dıye sozum ona guzellesen ve kendısınden hıcbırsey bulunmayan estetılkerden nefret edıyorum

    YanıtlaSil
  7. Madonna aslında olabilecek en dogalcı kadın, birçok kişi unlu olunca ilk iş dişleri yenilerken ayrık dişlerini bile bozmadı. inanıyorum ki 0 estetikle unlu oldu ve şu zamana kadar öyle kaldı. ehhh deli gibi spor yapıyor yaşında olabilecek en fit fiziğe sahip ama bir yere kadar. yerçekimine yenik düşüyoruz. iyi görünmeyi kendine görev edinmiş muhakkka fakat bir yerden sonra bu işlemlerin doğallığı ne yazık ki kalmıyor. 30arda 40larda ki gibi hafif mudehale mumkun olmuyor artık derinin hiç elastikiyeti kalmayınca, yag dokusu eriyince mecburen yapaylaşıyor işlemler. hacmi kalmayan yanaklara eski formunu vermek isteyince işte bu çıkıyor. ya hiç elletmemek gerek ya da bu sonuca katlanmak. bilemiyorum hangisi doğrusu, ama bence idare eder madonna, seviyorum napim =))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.