324 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman belli ki son günlerde Miu Miu 'ya gönül vermiş. Dün bir başka Miu Miu kıyafetini irdelik bugünse sıra bir diğerinde.

Miu Miu 'nun 2. Dünya Savaşı'nda Paris temalı koleksiyonundan bu sefer beyaz bir bluz ve buna uyumlu çok şık bir etek seçmiş.

Bu elbiseyi ilk kez Miu Miu 'nun reklam yüzü olan 14 yaşındaki Hailee Steinfeld 'in üstünde görmüştüm.

Feryal Gülman çok şık. Geniş vatkalı beyaz bluz ve etek çok yakışmış. Ama işin ustalığını aksesuarda göstermiş. Büyük kemik çerçeveli Prada Baroque Cat Eyes model gözlüklerine bayıldım. Hermes Constance Crocodile en ideal seçim. Kapalı rugan ayakkabılarla karşımda dört dörtlük bir şıklık var. Eteği defiledeki gibi fiyonk kuşakla giymemesi isabet olmuş.

Hailee Steinfeld ise yaşının çok gerisinde kalmış. 14 yaş için olmayacak bir kıyafet. Saçlar gereksiz uzunlukta. Miu Miu glitter ayakkabılar olmamış.

Modanın yaşı yoktur diyenlere inanmam. Çünkü bana göre modanın yaşı vardır ve kişi yaşına göre giyinmelidir. Aksi taktirde Hailee Steinfeld gibi markanın yüzü bile olsanız moda kurbanı olmanız işten bile değil.


Share


Yorumlar

  1. Kiyafetin butunu Feryal Gulman'da ne kadar da asil durmus. Ayrica Prada Baroque Cateyes'i da kendisinin surat yapisina cok yakistirdim.

    Not: Gomlek cok guzel cokkk =)

    YanıtlaSil
  2. bravo fashiOnBoard :) ben bu resimle hayatta anlayamazdım Prada Cat Eyes 'lar olduğunu. süpersin :)

    YanıtlaSil
  3. etek aynı etek değil sanırsam bence siyah etek evde var boşuna bunu almayayım demiştir

    YanıtlaSil
  4. bazen çıldırıyorum ya ben o gözlük için aylarca bekliyim feryal gülman hep bizden bi sıfır önde ama bu onu çok beğendiği gerçeğini değiştirmez böyle devam lütfen hayır biz çıldırsakta millet gerçek stil görüyo ona seviniyorum

    YanıtlaSil
  5. Etek Miu Miu kesinlikle. Kusaksizda satiliyor. Bahsettigimuz Feryal Gulman ise hayatta sadece bluzu almaz :)

    YanıtlaSil
  6. Çok şık, çok beğendim. Tabi herkesin kendi tercihi ama Feryal Gülman'ın kıyafete harcadığı para da para hani.

    Feride

    YanıtlaSil
  7. Miu Miu'nun bu sezonuna ölüyorum :]..Feryal Gülman gene yapmış yapması gerekeni...Ama evet moda'nın yaşı vardır Hailee Steinfeld ve bu Miu Miu omuş mu? Mesela ben hit parçaları,topuklu ayakkabıları 13 yaşından sonra herkese yaıştırırım ama yani bu kadar değil..Hey bu arada Hailee 14 yaşında mıydı? Telefon numarasını bilen :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.