KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

Geçen hafta tatilde olduğumdan blogumla fazla ilgilenemedim. Kimler nerde ne giymiş ciddi anlamda kaçırdım.

Ama kaçırmadığım birşey varsa o da Feryal Gülman moda şovdu :) Feryal Gülman 'ın kıyafetlerini bir arada konu etmek daha iyi olacak. Ne de olsa haftanın hergünü bir davette ve her davette de birbirinden leziz kıyafetlerle.



Geçtiğimiz hafta Victoria Beckham 'dan 2 elbise seçmiş. Daha önce Kate Winslet 'in üstünde de gördüğümüz elbisenin yakası fazlasıyla tuhaf.Feryal Gülman 'ın vücut ölçüleri Kate Winslet 'e oranla çok daha iyi olmasına karşın Feryal Gülman da da güzel durmamış. Yaka bölgesinin korkunçluğundan olsa gerek benim bu elbiseyi ve bu elbiseyi giyeni beğenmem çok zor.



Ama bordo renkli tek kol kesim elbise şahane görünüyor. Kış dendimi en sevdiğim renktir bordo. Feryal Gülman 'a da ayrı bir yakışmış. Bir defiledeki soğuk nevaleye bakın bir de Feryal Gülman 'a. Şahane !

Feryal Gülman 'ın sezonun en hit ismi Pucci 'den seçim yapmaması şaşırtıcıydı. Suzan Sabancı Dinçer 'in elinde heba olan marka Feryal Gülman da hayat bulmuş. Gri trikodan yapılmış elbisenin kol ve yaka dantelleri hayranlık uyandırıcı. Feryal Gülman 'a müthiş yakışmış. Nihayet biri şu markanın hakkını verebildi. Ama ben elbisesinden çok saçlarını beğendim. Nasıl da güzel bir model. Sanırım Feryal Gülman 'a en yakıştırdığım saç modeli bu. Yine siyah Pucci papişleri en doğru seçim. Hollywood ünlüleri ve moda sektörü bu elbisenin siyah kadife olanını daha bir sevdi. Hemen hemen bütün editöryellerde görebilirsiniz. Feryal Gülman 'ın giydiği renkte olanı ise bir tek Julia Restoin-Roitfeld giydi.



Ama bu 4 kıyafetin içinde en çok hangisi yakışmış derseniz Jonathan Saunders marka siyah/kırmızı/pembe elbise derim. Bir kere elbisenin kendisi orjinal. Renkler müthiş uyumlu. Saçlar açık, makyaj yerinde, Christian Louboutin'leri güzel, kadife siyah kemere uyumlu siyah kadife bir şal...Herşey ama herşey şahane..

Haftalık Feryal Gülman dozumu almanın ve vermenin mutluluğundayım :)


Share


Yorumlar

  1. Ben Feryal hanimin en cok Pucci kiyafetini begendim. Cok yakismis, zarifliginid cok begeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bordo elbise Feryal Gülman'a çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  3. Bordo elbiseye öldüm, bittim, geberdim.İnanılmaz yakışmış aslında ben VB elbiseyi de beğendim.Bence Feryal hn.da da gayet hoş durmuş ama işte zevkler görecelidir.

    YanıtlaSil
  4. emilio pucci ne zamandan beri var bilmiyorum ama kadını muhteşem gösteren kıyafetleri tasarlamakta bir numaralar. beğendiğim ölüp bittiğim kıyafet pucci eseri oluyor. bu arada adriana lima dan nefret ediyorum acundan daha da nefret ediyorum...

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar bordo elbisede bir VB tasarımı. ben en çok saunders 'ın renklerini ve kesimini sevdim. ama pucci de ayrı bir klas ayrı bir güzel.

    YanıtlaSil
  6. Ben VB kiyafetleri yakistirmadim ama o elbiselerin kabahati. Pucci'yi de Gulman'a yakistiramadim. Bu arada bence siyahi kesinlikle daha guzel. Ben de giydikleri arasinda en cok J. Saunders'i begendim. Yirtmaci kapattirmis ve daha hos olmus.

    YanıtlaSil
  7. Bütün elbiseler çok güzel. Zaten Feryal Gülman'ın en büyük özelliği de bütün kıyafetleri zerafetle taşıması. Her seçimini beğenmesem de bu konuda hakkını vermek gerek. Ama en çok bordo elbiseyi yakıştırdım ben de.

    YanıtlaSil
  8. Tum elbisleri cok begendim Feryal G. secimlerinde herzaman sadelik icinde bir farklililk var zarif abartili degil ama dikkat cekici oncelikle bunu basarabildigi icin kutlamak lazim Herkes dikat cekebilmek icin sekilden sekile giriyor cunki.

    YanıtlaSil
  9. Feryal Hanim bol bol yurtdisina cikmali ki yabancilar "modern Türk kadini" güzelligini ve zerafetini görsünler. Haftalik "doz" icin tesekkürler...

    YanıtlaSil
  10. Butun dediklerin dogru Pelin, hersey cok hos.. Makyaj haric! Cok agir, hep cok fazla. Belki de benim zevkim degil bilemiyorum ama hafif makyajin hep daha kaliteli durduguna inaniyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.