Sezonun Gözdelerinden : ISABEL MARANT 'ın Püskülleri

 


Bu sezon ayaklarda Isabel Marant 'ın püsküllerini bol bol göreceğiz. Şimdiye kadar almadıysanız hemen bir tane almanızı tavsiye ederim.

Ünlülerden ilk olarak Kardashian kardeşlerde gördüm. Kim ve Kloé gösterişli tarzlarına uygun olarak diz boyu çizmelerden seçmişler. Kimbilir belki de aynı çizmedir. Kardeşler arasında olur böyle paylaşımlar. Kim 'in kullanımı daha güzel olmuş. Çizmeler ben burdayım diye bas bas bağırıyor ki bu çizmelerde bunu hakediyor.

Bizde ise bot modelini ilk olarak Eda Taşpınar 'ın üstünde gördüm. Kıyafetini beğenmediğim için botlar ne yazık ki arada kaynamış gitmiş.

Didem Antebi 'nin kombinasyonunu beğendim. Jean şortu ve üstüne giydiği beyaz bluz ve ceketiyle botlar uyum içinde.

Bir başka ünlü ise Victoria Beckham. Baştan aşağı siyah giyindiğinden botların ne olduğunu anlamak için az kalsın resmin içine düşüyordum. Püsküller sağolsun :)

Ve son olarak hiçbir trendi atlamayan Feryal Gülman'ımız..Çizmelerin üstüne siyah beyaz alacalı desen bir Isabel Marant bluz seçmiş. İlk bakışta herşey yerli yerinde ama o Hermes çanta herşeyi bozuvermiş.




Share


Yorumlar

  1. hangi magazalardan alabilriz ve fiyatları ne kadardır

    YanıtlaSil
  2. harvey nichols da olmalı ama emind eğilim. fiyatlar derisine ve boyuna göre 800 ile 100 dolar arasında.

    YanıtlaSil
  3. didem antebi gene en hoş olan cok güzel

    YanıtlaSil
  4. Pelincim, diz ustu boyu Amerika'da 2300 dolar...

    YanıtlaSil
  5. 2300 dolar ?? woww !! fiyatlandirmada resmen ucmuslar..

    YanıtlaSil
  6. Pelin hanim ben bu botlari beymen istinye parkta gordum hatta 3 4 kadin ayni anda deniyordu fiyatlarini bilmiyorum ama bana sorarsaniz feryal gulman vs gibi sezonun hit parcalarini alip tek bir sezon giyip rafa kaldirabilicek kimselere yonelik bir parca fazla trendy miu miu glitter botlar gibi

    YanıtlaSil
  7. evet katılıyorum sevgili adsız. bende yapıyorum bazen o dediğinden. olabildiğince zamansız parçalar almaya çalışıyorum. neticede karun kadar zengin değilim. belirli bir bütçem var. bu bütçeylede olabildiğince hangi sezona ait olduğu belli olmayan ama iyi markaları tercih ediyorum. tabi arada istisnalar olmuyor değil. mesela bu çizmeye hayatta 2300 dolar vermem. giderim içinde kendimi huri gibi hissedeceğim 3-4 CL alırım daha mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  8. DVF'in de puskullu cizmesi var ve bence bundan cok daha guzel ve fiyati daha uygun.

    YanıtlaSil
  9. evet haklısın hem de 650 dolar.

    YanıtlaSil
  10. Ben gecen hafta lafayette'da gordum ama 1000 euronin ustundeler ya, ama gercekten HARIKALAR! Lookalike bulmak gerek :D

    YanıtlaSil
  11. bnde DVF İN çizmelerini daha çok beğenmiştim zaten bide kim kilo mu almış ne :O kalçaları pek genişlemiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.