23 - GÜNÜN ŞIKI - Edvina Özyeğin

 


Dün geceki muhteşem düğünde en şık bulduğum isim Edvina Özyeğin 'dir. Şu şıklığa bakar mısınız ? Nefis ! Siyah fırfır kesim elbisesini net göremesem bile baştan aşağı hayran kalınası bir şıklık örneği.

Pekala siyah renkte bir kürk ceket seçebilirdi. Ama en güzelini yapıp beyazı tercih etmiş. Saçı, makyajı, sallantılı küpeleri ve renkli taşlı clutchı ile günün değil son günlerin en mükemmel şıklığı.

Edvina Özyeğin 'in davetler dışında mütevazi giyim tarzını taktir etmem bir yana davetlerde şıklık ve zarafet anlamında rol çalmakta ki ustalığını ise ayrıca tebrik etmem gerekiyor.


Share


Yorumlar

  1. Bu tarz elbiseleri beğenmesem de Edvina Özyeğin'e çok yakışmış.Bu elbiseyi oldu da giyecek olsaydım dediğin gibi ben de muhtemelen tercihimi siyah kürkten yana kullanırdım fakat beyaz gayet hoş durmuş.Bir de ilk baktığımda abartılı gibi gelse de küpeleri kıyafeti ile bütünlük içinde.Şık bir seçim.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık ve çok alımlı.

    Aylin

    YanıtlaSil
  3. Ben hiç beğenmedim fırfırlar göz yoruyo beyaz kürk alakasız karışık duruyor basit duruyor asil bir hava göremedim bence düğünün en şıkı feryal gülman eğer kürk giymeysedi birde o botları giymesiydi derin mermerci derdim ama derin hanımın elbisesi edvina hanımından bin kat güzel bir elbise kürke rağmen derin mermerci bile edvina hanımdan güzel tabi benim görüşüm iki hanım daha şık havalı göründü gözüme:)))

    YanıtlaSil
  4. bence de fazla kat fırfır ve kabarıklık var göz yorucu olduğu gerçek sade bir etol daha alımlı olurdu

    YanıtlaSil
  5. şahane !eteğin fırfırları bile zarifmi desem ne desem şaşırdım.gerçektende şahane bir şıklık. kürkü beyaz seçmekle işi bitirmiş zaten.bayıldım.

    YanıtlaSil
  6. Kendisi oldukca zarif bir hanimefendi, bana eski Italyan filmlerindeki aktrisleri hatirlatiyor..kesinlikle 40'lar havasi seziyorum bu kiyafette..keske elbisenin tamamini gorebilseymisiz, daha iyi anlasilirdi..
    Birde farkettim de saclarini cogu zaman topluyor, acikken nasil ki?
    -bloguma biraktigin zevkli yorum icinde ayrica cok tesekkur ederim:)-

    YanıtlaSil
  7. Çok zarif, bayıldım.

    Bundan birkaç ay önce de somon rengi bir gece elbisesiyle bu blogda yer almıştı. Hala hatırlıyorum o elbiseyi.

    Yalnız şu kürklerden de bir vazgeçilemedi gitti. Nedir bu hayvanların bizden çektiği... Kimse kürk satın almasa, tüm kürkçüler iflas etse, hayat bayram olsa :)

    YanıtlaSil
  8. Çok fazla beğenmedim ama beğendim yani senin kadar beğenmedim ama güzel O.O

    YanıtlaSil
  9. Bu kızda bir prenses asaleti var.

    YanıtlaSil
  10. edvina hn ne giyse ben bitiyorum, jean ve beyaz t-shirtle de müthiş zarif..bu işler parayla değil zarafetlenin kanıtı kendisi:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.