3 İSİM 3 STİL : Ceylan Çapa, Romina Hakko ve Serra Türker

Bu ayın Vogue dergisinde ki Vogue Stil 'in seçimlerine bayıldım. Ceylan Çapa, Romina Hakko ve Serra Türker.

İnceleyelim ve tartışalım diye hemencecik sizin için scan ediverdim :)



Ceylan Çapa 'yı nihayet saçlarını toplu görüyoruz. Teşekkürler Vogue :) Saçlar zaten gereğinden uzun. Bir de her daim açık bırakması hem caanım güzelliğini gölgeliyordu hem de müthiş demode bir hava veriyordu. En sonunda biri akıl etmiş de saçları geri plana atıp yüzünün güzelliğini ortaya çıkarmış.

Gamze Saraçoğlu elbiseyi şahane taşımış. Renk ve kesim Ceylan Çapa 'nın üstünde müthiş görünüyor. Sadece saatini çıkarmayı unutmuşlar :) Manolo Blahnik fiyonklu ayakkabıların elbiseyle uyumuna bayıldım.



Geçelim Romina Hakko 'ya. Son dönemde tarzını çok beğendiğim bir isim. Fazla ön plana çıkmıyor ama her haliyle rafine bir zevkin sahibi olduğunu görebiliyorum. Üstelik bir blogger olduğunu biliyor muydunuz ? Son günlerde takip etmekten keyif duyduğum bir adres. Merak edenleri BURAYA alayım.

Kıyafeti tek kelimeyle kalite kokuyor. Mary Katrantzou elbise altına giydiği pırıltılı tayt seçimine bayıldım. Genç, sıradışı ve extravagant bir seçim. Aksesuarları, kürk yeleği, saçları ve dozunda makyajıyla bu 3 ismin içinde en beğendiğim Romina Hakko oluyor.



Ve Serra Türker. Kendisi Misela markasının kurucusu. Hakkıyla büyük bir başarı kazandı çünkü çantaların hepsi birbirinden güzel ve kaliteli. Bu konu hakkında daha sonra ayrıca bir post hazırlayacağım. Serra Türker 'in Halston elbisesi ve üstüne giydiği YSL ceketi çok yakışmış. Aynı şekilde Misela portföyü ve ayakkabı seçimi de gayet başarılı. Çekilen resim kendi başına bir güzellik. Arka fon, mekan ve Serra Türker 'a verilen poz zenginlik ve Hollywood ihtişamı içinde.

Çekimleri Naz Bileydi hazırlamış fotoğrafları Erbil Balta çekmiş. Ortaya son derece kaliteli bir çalışma çıkardıkları için kendilerini tebrik ediyorum.


Share

Yorumlar

  1. Romino Hakko'nun tarzına da ayakkabılarına da bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Romina Hakko yu tanımam etmem , dolayısı ile bu fotoğrafı sayfanda görünce ilk başta 40-50 li yaşlarını süren alışverişe meraklı biraz fazla estetik yaptırmış bir kadın sandım , sonra bloguna girince , gencecik bir kız olduğunu gördüm fotoğraflarından ! Vogue canım benim bu nasıl ışık ?? bu nasıl makyaj ??
    .gülşah

    YanıtlaSil
  3. Romina Hakkoya hicbir anlam veremedim. Bence tarz olmaya calismis ama siritmis Ceylan Capa cok hos. Hakikaten bu sac yakismis.

    YanıtlaSil
  4. Gamze Saraçoğlu elbisesi zaten favorimdi böyle muhteşem fiziğe sahip birinin giydiğini görünce daha çok bayılıyorum şu elbiseye. Söylediğin gibi saçlarının toplu olması tam yerinde olmuş ve gerçekten çok hoş görünüyor. Manolo Blahnik ayakkabıları severim ama sivri uçlu olduğu için ayaklarını olduğundan büyük göstermiş elbiseden pozundan sonra gözümü alan ayak büyüklüğü oluyor sadece orantıyla sorunum var kesinlikle favorim Ceylan Çapa'dır :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de bu sezon sivri burun ayakkabıların peşindeyim ve beğendikçe birşeyler alıyorum ama bu Manolo'ları hiç sevmedim :( 90'ların sonu 2000lerin başındaki talihsiz sivri burunlu düğünlerde giyilen siyah ayakkabıları hatırlattı bana..

    YanıtlaSil
  6. Evet haklisiniz Romina H. yasindan buyuk cikmis ama bunda kendisinin bir sucu oldugunu sanmiyorum. Sonucta abarti bir makyaj ve sac yok. Resim bir tuhaf gibi.

    Ben Manolo'larin elbiseyle yarattigi tezatligi sevdim. Renk olarak da form olarak da bu denlu bir yirtmacda guzel birer assolist olmuslar ;)

    YanıtlaSil
  7. Gamze saraçoğlu elbiseye bayıldıımm.Ben Gamze Saraçoğlunu hep farklı buluyorum ve beğeniyorum(yani tasarımlarını ve ortay açıkardığı güzel işi).

    Romina Hakko'yu da çok beğendim.Ben biraz pulları , parıltıları ve frapanlığı sevdiğim için bana absürd gelmedi açıkçası.(Tabii yerine ve dozuna göre:))

    YanıtlaSil
  8. gamze saraçoğlu nun ilk kıyafeti gucci yi anımsatmıyor mu?

    YanıtlaSil
  9. Ceylan Capa'nin elbise ve ayakkabilarina bayildim ama o kezban saclarina hemen bir makas attirmasi gerekiyoru..malum kisa sac bu kizda cok daha havali duracak:)
    Romina ise bu resimde gercekten oldugundan cok daha buyuk gostermis ama pozun asaletine vuruldum..o ne guzel bacak bacak ustune atmadir!
    Bunlari scan ettigin icin cok tesekkurler canim, zira yurtdisinda yasamanin en kotu taraflarindan biride Vogue TR'ye ulasamamak:(

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. evet gucci 'yi anımsatıyor ama gamze saraçoğlu yanılmıyorsam gucci'den önce çıkardı bu koleksiyonu :)

    neslie'ciğim böyle aylık dergilerde beğendiklerim oldukça sizlerle paylaşacağım merak etme :)

    YanıtlaSil
  11. Serra Türker diyorum...

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    Öncelikle, yazılarınızı keyifle okuduğumu belirtmek isterim.google da bir arama yaparken, http://modamelekleri.com/3-isim-3-stil-ceylan-capa-romina-hakko-ve-serra-turker.html adresinde, bu yazınızın birebir kopyalandığını gördüm. Siteyle alakanız olmadığını düşünerek bilgi vermek istedim.

    YanıtlaSil
  13. Evet o siteyi biliyorum. Ne yazik ki sadece o degil baska bircok site postlarimi birebir kullaniyor. Zamaninda ugrasiyordum ama artik ne takatim ne de zamanim var. Tek care resimlere essek kadar logo koymak ;) haber verdigin ve guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.