338 - KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Siren Ertan Çarmıklı 'nın Erdem elbisesine bayıldım..Tüvit kumaşla dantelin zerafeti ayrı, rengin güzelliği apayrı. Üstelik bu tarz tek parça elbiseler vücut yapısına çok yakışıyor. Siyah opak çoraplar ve siyah ayakkbılar yerinde. Ama Hermes clutchında renk sorunum var :) (Nedir bu Hermes düşmanlığım değil mi ?)

Saçlarının rengiyle ve makyajının güzelliğiyle tipik bir Siren Ertan Çarmıklı.Saçlarını salaş bir topuz stiliyle toplasaymış o güzelliği daha bir ortaya çıkarırmış ama olsun ben her halini öyle ya da böyle bir şekilde beğeniyorum ve seviyorum.

Elbisenin satış fiyatı yaklaşık 3 bin dolar.


Share


Yorumlar

  1. Ben begenmedim sanki opak corap olmamis, mankendeki hali daha hos gozuktu gozume.

    YanıtlaSil
  2. elbise şa-ha-ne. çok beğendim yaaa. bir 3 bin dolarım olsa seve seve verirdim :)

    YanıtlaSil
  3. Hermesi haric, herseyi sahane! Zaten Siren hanim porselen bebek gibi yani! Dantele hic dayanamam elbisesi saheser, muhtesem bir secim olmus. Siren hanim eskiye nazaran son zamanlarda cok daha guzel giyiniyor kanimca.

    YanıtlaSil
  4. Elbise süper! Gamze'ye katılıyorum, opak çorap çok hoş olmamış, iyice boğmuş gibi gözüküyor. Ben de mankendeki halini daha çok beğendim.
    Feride

    YanıtlaSil
  5. bense opak çorabı yakıştırdım. elbisedeki siyah renkle uygun. sadece çantanın turkuaz rengi abesle iştigal. olacak iş değil. saçlarıda kötü görünüyor. dediğin gibi şöyle salaş bir topuz yapsaydı ne kadar güzel olurdu. bütün eleştirilerin cuk pelin. bayılıyorum tarzına harikasın :d

    YanıtlaSil
  6. Saclar ve canta cok kotu. Opak corap secimi yanlis. O zamande elbisenin guzel tasarimi icin Erdemi kutluyorum Siren hanim her zaman daha ozenli bu sefer olmamis

    YanıtlaSil
  7. Bana kalırsa kendiside seçimide çok iyi olmuş. Siyah opak çoraplar elbiseye bir sıcaklık katmış. Çantaya gelirsek aynı tonda olmasada uyum şahane.... Siren hanım her zaman zarif ve giydiklerini kendisine yakıştırmayı çok iyi biliyor...

    YanıtlaSil
  8. Senin yorumlamanı okumadan ilk fotoya baktığımda el çantası gözümü tırmaladı.Bana da olmamış geldi.Ben biraz halaa renk uyumu olmalı olayına takık olanlardan olduğum için karıştırılarak kullanılmasına alışamadım. Ama ben kıyafeti pek bir beğendim.Bu Siren hn. pek bir güzel ve narin kadın.Kendisini sevgiyle selamlıyorum...Maşallah porselen bebek gibi, ben çok beğeniyorum kendisini.

    YanıtlaSil
  9. Yorumları ben yeni okudum, opak çorap beni çok rahatsız etmedi ama üst kısım da dantel detay olduğu için dah aince çorap da giyebilirmiş.

    YanıtlaSil
  10. Bende opak çoraba takıldım. Keşke ten rengi çorap olsaymış yada elbisenin boyunu biraz kısalttırmayı tercih etseymiş diye düşündüm

    YanıtlaSil
  11. opak corap ta olmamis bence, canta da, sac ta. etek boyu cok uzun kalmis, bastibacak olmus biraz. ilaveten makyaj da cok beyaz. ama nedense genelde bakildiginda ortalama ustu bir varlik, ben de nasil oldu anlamis degilim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.