368 - KİM NE GİYMİŞ ? - Derin Mermerci

 


Ve beni takip eden okuyucularımın da çok iyi bildiği gibi yılın elbisesi ile karşı karşıyayım. Emilio Pucci/Ece Sükan/Sagaza Madrid skandalının en son perdesini Vogue 'un yine Ece Sükan stylingi ile elbiseyi Natalia 'ya giydirmesiyle kapatmıştık.

Ve muhteşem Emilio Pucci görünebileceği en güzel ismin üstünde. Derin Mermerci ! Derin Mermerci 'nin üstünde gördüğüme çok sevindim ama ne yalan söyleyeyim aynı oranda da bir hayal kırıklığı yaşıyorum.Bu vücut ve bu endamla kusursuz bir şıklık beklerken aksine kusursuz bir rüküşlük ile karşı karşıyayım.

Derin Mermerci 'nin ne denli zevkli bir kadın olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu yüzden bu kadar zevkli bir kadının hangi akla hizmet bu elbisenin altına giymek için sıradan ve gündelik bir bot seçtiğini anlamak çok zor.

Sadece bununla kalmamış, elbisenin renk, kumaş ve kesimiyle alakasız siyah kürk bir bolero seçmiş.



Halbuki altına bilekten bantlı siyah dekolte bir stiletto seçseydi ve üstüne hiçbir şey giymeseydi şimdi hayranlıkla söz ediyor olacaktım. Eğer böylesi tasarım elbiseleri giyecekseniz hafifte olsa üşümeyi göze alacaksınız. Otobüs beklemiyorsun metroya binmiyorsun. İki adımla içeri giriverirsin olur biter.

Daha başka ne diyim bilemedim doğrusu..Çok yazık olmuş çoook :(


Share


Yorumlar

  1. fazla dekolte.. gereksiz.. sevmedim.. pozlarından mı_? kürkünden mi? bilemedim ama sevmedim.

    YanıtlaSil
  2. ay hakikatten Pelincim sanki kadının o kürk bolerodan başka üzerine giyeceği hiçbirşeyi yoktu da sadece bu vardı bunu giymiş(!) Yani bu elbiseyi giyiyorsunuz da zaten varlıklı ve zevklisiniz, a be güzelim üstüne ve ayağına bula bula bunları mı bulup uydurdun Derincim.Valla ben de bile bunlarla giyilebilecek alternatifler dah afazla.Yok bu kadının sanki aceleye gelmiş de.Gündüz bir yerden gelirken alalacele elbiseyi giymiş, botlar ayağınd akalmış bir hali var.Elbise enfess ama eksikleriyle sevmedim ben de....

    YanıtlaSil
  3. Yok ben de beğenmedim.Elbise çok güzel ancak illa bottie giyecekse bari dantel detaylı burnu açık çok şık bootiler vardı geçen kış yıkılıyordu bunlardan ortalık ve muhtemelen bu kış da vardır abiye bootieler bari onlardan tercih etseydi.

    YanıtlaSil
  4. Bu elbise bana çok dekolte gelmesinin yanısıra Pelin dediğin gibi neden o botları tercih ettiğini anlayamadım??Talihsiz bir seçim olmuş.

    YanıtlaSil
  5. olur sanmis, ama olmamis.hatta cok kotu olmus.

    YanıtlaSil
  6. Cok fena. Tumuyle Derin Mermerci benim favori ismim ve su an hayal kirikligi yasiyorum

    YanıtlaSil
  7. Derin Mermerci gerçekten tarz sahibi bir kadın ama bazı kıyafetler zaten başlı başına bir tarz olduğundan onları giyince kendine uydurmayıp sen onlara uyucaksın diye düşünüyorum.Bu Pucci de tarz arayışlarını kaldıramamış o kürk boleronun kollardan kasmış havasıyla elbisenin harika omuz ve boyun pırıltılarını kapamış.Elbise harika bişey zaten dekoltesi de kalitesiz gözükmediğinden gözümü tırmalamadı.

    YanıtlaSil
  8. Bence bu elbise Hollywood yıldızlarının kırmızı halıda poz verip dergilere çıkması için tasarlanmış. Normal bir kişinin böyle bir kıyafeti giymesinin nedenini ben anlayamıyorum.Tabancı dergilerde gorüp bu hollywood yıldızlarına mı özeniliyor nedir bu? Ben yıldız olsam işte boyle giyinirdim demek mi bu?

    YanıtlaSil
  9. Paristen gelirken asil giymesi gereken stilettolarini bavula koymayi unutmus son anda farketmis bunlari giymis heralde yoksa derin boyle bir hata yapmaz :)

    YanıtlaSil
  10. aman allahım korkunç! inanılmaz şişman göstermiş, bir garip duruyor, tanrım bakamayacağım

    YanıtlaSil
  11. gercekten cok kötü o kürk ve o siyah botlar elbiseyi mahvetmiş yazik olmuş walla derin nasil yapti böle bir hatayi ya?gördüğüm en kötü derin malesef

    YanıtlaSil
  12. Ben acikcasi Derin Mermerci'nin bu goruntusunu yadirgamadim. Tamamen medyada cizdigi portreye uygun bir goruntu. Eminim kendisi bu elbisenin altina en cok yakisan ayakkabilarin ziyadesiyle farkindadir. Ama bir serseriligi var ya iste sonucta (bunu gayet iyi bir anlamda soyluyorum ve hayranlik duyuyorum), hic de umrunda olmamistir diye dusunuyorum, bu bot degil de obur botlar falan. Asil bu cok spekulatif elbiseyi catwalk'daki gibi tasisa benim kafamdaki DM imajina uymazdi. Bu cesareti ve giyim kusamini hayatiyla butunlestirisi karsisinda saygiyla egiliyorum...

    YanıtlaSil
  13. kesinlikle haklısın.Çok rüküş olmuş.
    Öyle bir elbisenin altına anca modadan anlamayan biri bot giyebilir ama derin asla giymemeliydi.
    NAsıl bir gaflettir anlamadım.
    Ayrıca bir kürk anca bu kadar kötü durabilirdi.,

    YanıtlaSil
  14. yorum dahi yapamiyorum.derin mermerci aklini kacirmis olmali..
    gozde..

    YanıtlaSil
  15. Kürk ve botlar gerçekten çok kötü,ama bence daha da kötüsü Derin Mermerci gibi stil sahibi bir kadının bu kadar ortalarda olan ve görülmüş bir kıyafeti giymesi.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. çok güzel elbise çok kötü gözükmüş, pozlarında etkisi var ama styling cidden kötü olmuş bence, gene de elbise süper.

    YanıtlaSil
  17. Yorum yapmak istemiyorum.. İncelemek istemiyorum...O kürk ne? Botlar neee? :'( Facia tam anlamıyla :[

    YanıtlaSil
  18. Elbisenin bahtimidir nedir söyle bir hak ettigi degeri bulamadı. Bacaklar cok cok on planda rüzgar esmediyse potyumdakindan niye bu kadar daha dekolte bilemedim.

    YanıtlaSil
  19. Ayrıca harika bir gece elbisesi altına alakasız Bot giyince rock Chic mı oluyor. Chich chich olmuyor a ah.

    YanıtlaSil
  20. Hayir, harika bir gece elbisesinin altina alakasiz bir bot giyince rock chic olmuyor. Bunu DM yapinca rock chic oluyor, cunku o bunu rock chic olmak icin yapmiyor. Mesele de bu. FG'nin asla yapamayacagi bir sey DM'nin stiline cuk oturuyor. Bu kombini bes dakkada yapip cikmis bile olabilir, bu "bir dugune gelirken o kadar da ozen gostermeme" havasi bile onu herkesten ayiriyor.

    YanıtlaSil
  21. şimdi birşeyi anlamadım ben aydınlatırsanız sevinirim. derin mermerci 'nin zevkli olduğunu biliyorum biliyoruz ama sizin dediğiniz derin mermerci STİLİ nedir ben bunu anlamadım. cüretkar bir elbiseyi giyebilmek stil sahibi olmak demek değildir. feryal gülman 'ın eleştirildiği şeyi derin mermerci de yapıyor. pahalı ve gözde markaları giyiyor. tek farkı çok cesur olması ve giydiğini ucuz göstermemesi. ha bu bot ve etolle bana gözüme yine de güzel görünüyor şık derseniz haşa buna diyecek tek lafım bile yoktur. ama bu kombinasyonun şık olduğunu kabul ettirmek için derin mermerci stilidir derseniz noluyoruz yaw derim :) bunu kate moss 'un üstünde de görsem aynısını derim olivia palermo'nun üstünde de. :)

    YanıtlaSil
  22. Sevgili Pelin, DM'nin bir stili oldugunu iddia edemem. Hatta benim ifade etmeye calistigim tam da, stilsizligi ve bunu iplememesi :) Yani mesela bu elbiseyi daha da mukemmellestirmemek icin calismamasi, o kel alaka etolu almasi, o botlari giymesi. Rahat bir kadin yani DM, onun resimlerini gorunce ben hic ince hesaplar sezmiyorum ve bu cok hosuma gidiyor..

    YanıtlaSil
  23. Uzatmayayım rezalet.Bencede ne derin mermerci stili o nedir yahu? Defileden en hit markanın en hit modelini giymek mı ?Cok para verip bişeyler giymek mı?Stil bu demek mı? Yapmayın Allah askına ....

    YanıtlaSil
  24. bademlimon28 Kasım, 2011

    stili var dememiş zaten, kafasına takmıyor stil sahibi olmayı demiş, elbiseyi almış botu almış etol
    almış, 10 dk da giymiş çıkmış diyor, diyor da bahsedilen parçalar tutacaksın dünya markası bilmem kaç bin dolarlık elbiseyi alacaksın, bilmem kaç paralık botları giyeceksin altına, neymiş rahatmış hesapsız giyniyormuş, ona bu bile yakışıyormuş... öyle olsaydı bence bu elbiseyi giymezdi.. bence gayette düşünmüş farklı olmak konuşulmak istemiş gibi bir hali var... ayrıca hiç kimsenin böyle bir kredisi yoktur ne yapsa yakışır süper olur vs gibi.. ha o kadar güzel olur ki gözün kamaşır elbiseyi göremezsin, öyle de değil... yani olmamış malesef bu sefer.. ha olması mı gerekiyor hayır! her zaman şık her zaman mükemmel görünmek zorunda değiliz hiç birimiz!

    YanıtlaSil
  25. Derin Mermerci stili diye bir sey yok aslinda. Derin'de Sienna Miller'in tarzi var; belli ki Derin Mermerci de pek cok kisi gibi onun hayrani, tarz olarak farkli olma cabasi degil Sienna olma cabasi goruyorum.

    YanıtlaSil
  26. Walla yalan yok , bende beğenmedim bu sefer, tabiiki elbiseyi değil, botlarını ama en çok da etolunu sevmedim, ayrıca bence yırtmacını bilerek gostermis, yani ay cok acildi clutch umla kapayayım derken bir yandan da diğer eliyle eteklerinin öbür tarafını bacakları kapanmasın diye tutması öyle düşünmeme sebep oldu. Ve fakat, her şekilde konuşuldu mu? ewet her şekilde beğeniliyor mu? ewet:)

    YanıtlaSil
  27. elbisede gereksiz detaylar var zaten bide üstüne kel alaka kürk giymiş yırtmaç gereksiz fazla olmuş yürürken oranı buranı kapatmaya çalışacaksan giymeyeceksin böyle elbiseler olmamış olmamış...

    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com

    YanıtlaSil
  28. ben cok begendim ve orjınal buldum bu elbıseyı bu sekılde gıyerek yarattıgı farklılıga hayran oldum dıyebılırım bırcok kısı begenmemıs olabılır ama herkesın zevkı farklı tabiki,ben derin mermerciyi hiç bir zaman kimseyle aynı kategoride gormem cunku hıcbır zaman vitrin gibi giyinmiyor,Pelinin dediğinede katılıyorum bircok kişide ucuz durabilecek dekolte onda ucuz durmuyor.

    YanıtlaSil
  29. Yabancı bir marka giyicegim diye kendilerini bu hale düşürmelerine şaşıyorum sayın sosyetiklerimizin. Aslında git Siren Ertan'a sana en yakışanı diktir riske girme hiç. Kadıncağız o kadar uğraşıyorki en iyisini yapmak için sıfır riskle çıkıyorsun.

    YanıtlaSil
  30. gazetede bnu görür görmez aklıma sen geldin. disaster! DM stiliyle alakasız, hatta stilsiz bir kombinasyon..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.