50 - Kim Daha ŞIK ?

 


Melis Gürsoy 'un üstünde daha önce Gisele Bundchen 'in giydiği şahane bir Oscar de la Renta elbise görüyorsunuz.

Elbisenin alalade havası tek bir pembe kuşak ile bambaşka bir havaya sokulmuş. Ve ikiside güzel taşımış. Melis Gürsoy dünyalı hatlarıyla elbette elbiseyi daha güzel doldurmuş. Ayakkabılarını göremiyorum ama clutchı ve pırlanta bileziği gayet hoş. Gerçi bileziği takmasaydı iyi olurdu diyeceğim ama takmış olmasıda rahatsız etmedi.

Ama benim seçimim yine de Gisele. Neden derseniz kıyafeti doğal taşıdığı için. Saçlarını atkuyruğu model yaparak ne elbisenin önüne geçmiş ne de geride kalmış. Tam kıvamında bir şıklık olduğunu düşünüyorum.




Share


Yorumlar

  1. Bence Melis Hanım kıyafeti daha iyi doldurmuş. Oyum ona.

    Aylin

    YanıtlaSil
  2. Melis Gürsoy'un saçını,kıyafeti taşıyışını,herşeyini Gisele'den daha çok beğendim.Feryal Gülman'da da olduğu gibi bugün modellerden ziyade bizim sosyetikler gözümü alıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Melis Gürsoy'unki çoğunluk Türk kadınının ne yardan geçerim ne serden anlayışıyla aslında kendi (nispeten) tutucu kafalarına uymayan açıklıktaki elbiseleri giyeceğim diye elbiseyi katletmelerine güzel bir örnek. Ronit Gülcan'ın elbisenin çizgisindeki ahengi anlamadan kolları kırpması gibi burada da elbiseyi güzelleştiren derin dekoltenin harcanışını görüyoruz. O dekolte çizgisi yukarı çekilip bir de göğüs kısmı katı dolgulu sütyenle kocamanlaştırılınca bir anda elbisenin tüm havası sönmüş. Alelade bir gece elbisesi kesimine bürünmüş. Belden yukarıda oranlı bir görünüş için daha az kumaş ve daha fazla ten görmemiz gerekirken tam tersi olmuş. Ayrıca Gürsoy'un vücudu güzel olmasına ve üzerine sımsıkı oturan elbiseye de uygun durmasına rağmen bu elbisedeki gerginlik kumaştaki pırıltıların etkisini kaybetmesine neden olmuş. O kumaş yürürken (özellikle göğüs kısmında) biraz serbestçe hareket edecekti ki dalgalı, ışıltılı motifler iyice bir parlayarak kendini gösterebilsin. Kumaş göğüste gergin, kalçada gergin olunca elbisenin havası uçmuş gitmiş. O yüzden bu karşılaştırmada Bündchen > Gürsoy

    YanıtlaSil
  4. Ben Melis Gürsoy'u daha çok beğendim açıkçası.Çok hoş ve zarif olmuş.Sonuçta Gisele bir manken ama Melis hn.dediğin gibi daha dünyalı taşımış:) Ve elbiseye de bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. EvrimKuzey26 Kasım, 2011

    Ronıt Gulcan ın da elbıse ıle oynaması ıle ortaya cıkan olumsuzluk gıbı .. burada da dekoltenın kapatılması ıle elbısenın ambıyansı bozulmus malesef.

    YanıtlaSil
  6. EvrimKuzey26 Kasım, 2011

    Zeyn rumuzlu arkadasın yorumunu,yorumumu yaptıktan sonra okudum.. demek kı dusundugumun bır dogruluk payı varmıs.

    Bu arada kendısının yorumlarını oldukca basarılı buluyorum.

    YanıtlaSil
  7. ben modelde olan duruşuna bayıldım

    YanıtlaSil
  8. Valla Zeyn rumuzlu arkadaş olayı cok güzel özetlemiş. Dekolteyle oynamak bizimkilerin haute couture'da çok sık yaptıkları birşey.

    Ama ben gene de oyumu M.G'ye verdim. Gisele'den ve podyumdaki mankenden daha zarif ve alımlı gözüküyor.

    YanıtlaSil
  9. Ben Melis Gürsoy'u hiç beğenmedim ya :( Özellikle kemerinden nefret ettim :( Ama Gisele Bundchen iyi görünüyor bence bence :)

    YanıtlaSil
  10. bademlimon27 Kasım, 2011

    bende herkes gibi zeyn rumuzlu arkadaşa katılıyorum elbisenin salaş hali daha güzel.. Melis hanımda acayip gergin görünüyor kemerde öyle... ama gisele ve mankendeki kemer daha doğal ve güzel.. , üstelik bu saç rengine gıcığım var, 10 kadından 8 inde aynı renk

    YanıtlaSil
  11. zeyn nefis bir yorum yapmışın eline sağlık.. benim gergin kumaş o kadar dikkatmi çekmemişti ama sen diyince bakıyorum da çok haklısın.

    YanıtlaSil
  12. Görünce yazmadan duramadım!
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.