51 - Kim Daha ŞIK ?

 


Feryal Gülman haberlerinin sıkça olmasından şikayetçi olanlar var ama sadece bu sabah giydiği elbisenin markasını soran tam 14 mail aldım bile. O yüzden kimse şikayetçi olmasın ve keyfini çıkarsın :)

Geçtiğimiz haftasonu tam bir düğün geçidiydi. Memleketin önde gelen 3 büyük ailesinin düğünü gerçekleşti. Katılan davetlilerin şıklığı ama özellikle Feryal Gülman 'ın seçimleri beni benden aldı. Cumartesi akşamı giydiği Monique Lhuillier den sonra dün gece ki düğüne de şahane bir Jenny Packham seçmiş. Ama bu sefer yalnız değil ve karşısında rakip olarak gencecik bir isim Emma Roberts var.



Bu elbise koleksiyonda benim favorimdi. Hatırlarsanız temmuz ayında gerçekleşen White Fairy Tale Love Ball 'a katılsaydım bu elbiseyi giyerdim demiştim. Ben giyemedim ama en azından ülke sınırları içinde süpriz olmayan bir ismin üstünde gördüğüme sevindim.

Feryal Gülman elbiseyi güzel taşımış. Tek sorun bu elbiseyi biraz daha uzun boylu ve daha ince bir vücutta çok daha iyi duracağını düşünmem. Mesela Emma Roberts 'ın boyu en fazla 1.60 ama çok ince olmasından dolayı elbisenin basen bölgesindeki işlemeler çok daha güzel görünüyor. Feryal Gülman dekoltede oynamalar yapmış ve tül bir eklenti ile derinliği azaltmış. Normalde bu gibi kilit oynamalar beni deli etse de bu sefer ki kötü görünmedi gözüme. Feryal Gülman sırt dekoltesi seviyor. Ama acaba sırtta da oynama yaptımı diye düşünmüyor değilim. Birde ilk resimdeki eteklerin nasıl o kadar uzun göründüğünü anlayamadım. Düz durmasına rağmen eteklerin öyle görünmesi tuhafıma gitti.

Emma Roberts 'a gelirsek vücudu böylesine bir elbise için ideal ölçülerde. Dekolteyi olması gerektiği gibi taşımış. Göz makyajında dumanlı farı abartsa da elbisenin füme rengiyle güzel bir uyum yakalamış. Birtek clutchını sevmedim. Oldum olası böyle düz renk ve deri clutchları sevmemişimdir. Bunun dışında Emma Roberts harika görünüyor.



Bu elbiseyi Gossip Girl'de Leighton Meester da giydi. Ne yazık ki elimizde boydan çekilmiş net bir resim yok. Şayet olsaydı duru güzelliğiyle oyum kesinlikle Leighton 'a giderdi :)

Her ne kadar Feryal Gülman şıklık anlamında haftasonu düğünlerinin galibi olsa da bu Jenny Packham da benim seçimim Emma Roberts oluyor.





Share

Yorumlar

  1. Bu tarz elbiseleri genc kisilerde gorunce cok fazla olmus diyorum cogu zaman, emmanin yasinin elbisesi degil. Feryal hanimda daha iyi durmus bence

    darkhighfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. tivitten sevgili takipçim ozaxx blair'in daha belirgin bir resmini göndermiş. ekledim ve teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlijkle bu bir Feryal Gulman elbisesi yasi ve fiziginede cok uygun ben FG. Diyorum

    YanıtlaSil
  4. uf bu feryal gulman in her onune geleni giymesinden fenalik geldi kadin 1.80 degilsin, 20 yasinda da degilsin, anladik parayi gec buldun ama bari dunya sosyetesine mensup olsan da 100 binlerce dolarlik gardrobun bi ise yarasa.. tikisip kalmissin 100 kisilik bi camiaya, hello magazine, that's it.. uzuluyorum bu turk sosyetesinin bitmez tukenmez ozentiligine walla

    YanıtlaSil
  5. FY gögüs dekoltesinden kaybetti bana kalırsa...

    YanıtlaSil
  6. Elbise bir içim su, Feryal Gülman'a da yakışmış. Bana giyimi, kuşamı hiç özenti gelmiyor.

    Bir de ben ne kadar çok yayınlansa da hala Feryal Gülman'ı gormek isteyenlerdenim. Moda dünyasının en gözde parçalarını sergiliyor; izlemesi / eleştirmesi çok zevkli bence. Başka siteler (mesela HT Kulüp) de yayınlıyor resimleri; ama bu sitede, Pelin'in güzel, bilgili yorumuyla incelemek başka. Feryal Gülman'a devam.

    Feride

    YanıtlaSil
  7. elbise ben dizinin o bölümünü izlediğim için Leighton Meester veriyorum oyumu,
    Adsız bir arkadaşın feryal hanım ile ilgili yaptığı yorum hoş değil Feryal hanım aynı zamanda aktif olarak iş hayatının içindedir, evlenmeden önce de kamu sektöründe kendi bransında çok basarlı olmuş, iyi eğitim almış bir Türk kadınıdır, tanımadığımız insanları yargılarken bu acımazsızlık niye, ğstelik kendisi Türkiyede sıkışık kalmış bir kadın kesinlikle değildir. Brası moda ile ilgili görüşlerimizi paylaştığımız bir alan kişisel saldırılar hoş değil ama Bloğun saihibi sizsiniz tabiki

    YanıtlaSil
  8. sevgili adsız yorumlarda çok hassasımdır. kişisel hakaretler çok gelsede yayınlamamaya özen gösteriyorum merak etme. ama bu adsız yorumcunun sözleri hakaret gelmedi bana.kişisel düşüncesi doğru buluruz bulmayız ama en azından fikrini biraz kaba dille olsada ifade ediyor:)

    YanıtlaSil
  9. Blair <3 Şahsen Blair'in başına gelen kötü şeylerde hüngür hüngür ağlayan bi Blair aşkım varr =] konuya gelelim Emma diyorumm kesinlikle amaaa Feryal Gülman'ın kürk'ü iyi fikir ;] Bu arada adsıza sesleniyorum Türk sosyetesinden ben de memnun değilim ama Feryal Gülman'ın giyinişini takdir ederim saygı duy bence!

    YanıtlaSil
  10. "Parayı geç bulmuşsun" ne demek acaba? Kendisinin portföy yöneticisiydin de Feryal Gülman'ın bundan haberi mi yoktu acaba?

    YanıtlaSil
  11. bademlimon28 Kasım, 2011

    ben şahsen bu blogta ne haber görsem okumayı seviyorum feryal gülman olmuş, o olmuş, bu olmuş farketmiyor :) yeterki yazsın pelin :) ama bul elbise kesinlikle feryal hanıma yakışmamış göğüs bölgesi çok şişman durmuş bana kalırsa bu elbiseyi, sadece uzun ve ince kişiler giymeli :)

    YanıtlaSil
  12. Elbise bence Emma Roberts'ta daha güzel durmuş.FG'de göğüs dekoltesi ile oynandığı için o kısımda sanki bir potluk var gibi duruyor bilmiyorum belki de göğüs ölçülerindendir.Yine de gayet şık ve hoş.Ayrıca burası bir moda blogu insanları yargılama yeri değil.Parayı geç bulur erken bulur...Giydiklerini kendine yakıştırıyor mu? Evet.Bunun için ille manken ölçülerinde olması gerekmez!

    YanıtlaSil
  13. EvrimKuzey28 Kasım, 2011

    Açıkcası her elbısenın bır yaşı vardır.. bu elbıse de oldukca genc bır elbıse ve halıyle Emma da olması gerektıgı gıbı durmus. Bu arada Feryal Hn da sımdıye kadar ben hıc bu denli dekolte gormemıstım.. elbısenın orjınallıgının bozulmaması adına dogru bır tercıh ama Feryal Hn ı hep daha onun dozuna yakısır dekolteler ıcınde gormek daha guzel bence.

    YanıtlaSil
  14. Ben yorumumu yazarken kimseyi incitmek istemedim ve biraz kaba olmus yazdiklarim kabul ediyorum ama benim ki biraz yeter artik demek icindi! Feryal Gulman'in aktif is hayatinda oldugunu da, basarili oldugunu da biliyorum ama dunyadaki en gozde insanlar bile bu kadar butun markalar benim olsun, herseyi alayim seklinde degil. Herkesin kendi hayati sonucta ama dedigim gibi 100 kisilik bi camiada her gece en az 5 bin dolarlik kiyafetlerle (aksesuvarlari saymiyorum bile) dolasmak ve surekli kameralara poz vermek bana yapmacik geliyor. O kadar ayni ki saci, makyaji durusu hep, bana sanki butun gununu aksam giydiklerimi millet gorsun diyerek gecirio gibi gelio. Bence disari ciktiginda insanlarla beraber olmak, hos vakit gecirmek degil de sadece kendini gostermeye dondu onun olayi. Son olarak da, parayi gec bulmus olmayan birinin bu kadar goze sokarak giyinmesi de hic gorulen bisey degildir. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  15. Sevgili adsız bence de 100'ü zar zor bulan bi camiada belki de fazla para harcıyor.. Ama bu insanın içinden gelen bİ şey ve bana kalsa Haiti sosyetesinden de olsam paramın yetiğince güzel giyinmeye çalışırdım.. Ve zaten Türk sosyetesinin büyük bi kısmı eline bi Hermes alınca, yok Chanel aksesuarlara boğulunca kendini şık zannediyor ikisi de şık markalar ama sırf parası icin kullananlar bence senin değin grupdan... Benim de büyük bi FG hayranlığım yoktur ama takdir edilecek bir şey ki giydiği şeyleri doğru kombinliyor elinden geldiğince ama bu dille ifade edince bence daha güzel olmuş teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  16. sevgili badenlimon çok öpüyorum seni çok teşekkür ederim. ben de bu yüzden bu blog işini meslek edinebilirim. ne iş ne güç varsa yoksa burası oldu çok büyük bir sorunla başbaşayım demektir :)

    sevgili adsız bu sefer ki yorumun daha güzel olmuş teşekkürler. şimdi işin şu boyutu var. bir konuda sana hak veriyorum ki gerçekten bunca şey bu kadarcık toplum için fazlasıyla harcanıyor. feryal gülman 'ın gardrobu uluslararası ünlüler kadar dikkat çekmeli. yazıktır günahtır bunca şeye diyorum ben de. ama sonra kendime bakıyorum. elbette bir feryal gülman ile kıyaslanamam ama bir chanel ya da louboutin aldığımda nasıl çocukça bir sevinç kaplıyor içimi anlatamam sana. bu kişisel bir doyumdur hazdır bu duyguyu ifade etmek de zordur. konuşmalarımızda görüyorum ki feryal gülman ne kadar ultra zengin bir kadın olursa olsun bu heyecanı kaybetmemiş biri. hala bir ayakkabı aldığında onu hemen giymek istiyor. burda kimseye göstereyim durumu yok. tamamen dişi bir duygu. ve ben onu çok iyi anlıyorum. benim de bu denli bir imkanım olsa aynı onun gibi delilercesine alışveriş yapardım :)) varsın sadece hello'da çıksın. zaten bunu umursadığınıda hiç sanmıyorum.o kendi için giyinenlerden. üstelik umarsamış osaydı şimdiye kadar gardrobunun tonlarca resmini görürdük öyle değil mi.
    şimdi bana bak feryal gülman'ı koruyorsun diye saldıracaksınız ama şunu diyim size. birisini tanımadan yazmakla tanıyıp yazmak gerçekten de farklı oluyormuş. ben sadece bende bıraktığı izlenimleri sizlerle paylaşıyorum o kadar.

    YanıtlaSil
  17. Ben 32 yasindayim. Evimizde her zaman magazin dergileri olurdu Genc kizliga adim attigim. 13-14 yaslarimdan beri Feryal Gulmani izliyorum. Bu bloglarda isimleri gecen kisiler yokkende annem ablam ben zevkle Feryal gulmani takip ederdik. Sanirim su an 45 yaslarinda. Parayi gec bulmus gosteris yapiyormus. Bunlar dogru degil. 20 li yaslarindan beri bu giysleri giyiyor ve bence cokda hos tasiyor. Pek cok kiside onu takip ediyor. Tarzini begenmiyebilirsiniz ama elestiri sekliniz hos degildi adsiz arkadasim. İnsanlari sosyal ortamlarda veya davetlerde bulunduklari icin elestirmekte neyin nesi bunu hic anlamadim? Bu arada bu elbisede cok hos ama bende Monique Lhulier elbisesinindaha cok begendim Pelin hanim.

    YanıtlaSil
  18. merve sen dedin de şöyle bir geçmişe döndüm. hakkaten kendimi bildim bileli feryal gülman vardır. ki benim yaşım seninkinden de fazla. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.