CENGİZ ABAZOĞLU 'nun Yavaş ve Emin Adımları Keyif Veriyor..

Şu televizyon programları sağolsun sevmediğim insanı bile bana sevdirir oldular. İlk Eda Taşpınar ile başladı ve Cengiz Abazoğlu ile devam ediyor. İkisi de şu an bana son derece samimi hatta sevimli geliyorlar.

Cengiz Abazoğlu 'nun Kanal D 'de ki programı Bana Herşey Yakışır 'a gözüm ara ara takılıyor. O kadar sevimli bir portre çiziyor ki mümkün olsa yanaklarından makas alacağım :) Yarışmacıların hepsini son derece kibar bir şekilde eleştiriyor. Kimseyi kırmıyor ama söylemek istediğini uslubüyle ortaya koyuyor. Show TV 'nin Bugün ne Giysem ' de ki körlerle sağırlar birbirini ağırlar havası kesinlikle yok. Gayet olması gerektiği gibi bir program. Şimdiye kadar seyretmediyseniz bari beni dinleyin de bugünden itibaren seyretmeye başlayın. Ha yarışmacıların hepsi birbirinden kötü birbirinden rüküş ama profesyonel bir modacı ağzından doğru nasıl giyinilir nasıl giyinilmez adına en azından stressiz bir yarışma.

Gelelim asıl konuya..Cengiz Abazoğlu 'nun Hollywood çıkartması yavaş ama emin adımlarla devam ediyor. Bir Hakan Yıldırım gibi füze hızında gelişmiyor olaylar. Ama biliyoruz ki Hakan Yıldırım ne kadar yetenekli olursa olsun bir Mert Alaş desteği olmasaydı bugünkü pozisyonuna çooook seneleeer sonra gelebilirdi. Sonuçta bu camiada kilit adam desteğiniz olmadımı istediğiniz yere gelmeniz çok zor hatta imkansız. Hele hele sözkonusu olan bu dönemin en güçlü ikilisi Mert/Marcus 'sa. Hakan Yıldırım gibi şanslı olmayan ne yetenekler var ki ne yazık ki tanınmadan harcanacaklar.

Cengiz Abazoğlu 'nun Hollywood çıkartması herkes tarafından bilinmeyen isimlerle başladı yavaş yavaş en bilinenlere doğru ilerlemeye devam ediyor. Tüm bu olaylar 2011 'in ağustos ayında başladı. Topu topu 4 ay içinde bakalım kimler Cengiz Abazoğlu demiş.



Jeni Ryan kimdir bilmiyorum. Ancak Google Search yapınca öğrendim ki Body of Proof dizisinde oynuyormuş. Üstünde beyaz Cengiz Abazoğlu elbise çok yakışmış. Beğendim.



Ardından yine ağustos ayı içerisinde Pretty Little Liars dizisinin oyuncusu Lucy Hale Teen Choice Awards için Cengiz Abazoğlu dedi. İyi ki demiş çünkü gecenin en hoş şıklığıydı. Lucy Hale bu taşınması zor elbiseyi ne kadar ustalıkla sergiliyor değil mi ? Zaten Lucy Hale moda anlamında en büyük süksesini de bu elbiseyle yaptı. Gerçekten çok hoş.



Eylül ayında yine tanımadığım bir oyuncu Mary McDonnell 'ın Cengiz Abazoğlu seçtiğini görüyoruz. Meğersem kendisi Dances With Wolves, Donnie Darko ve Independance Day gibi çok bilinen filmlerin oyuncusuymuş. Emmy Ödülleri sonrası HBO partisine giydiği elbise benim beğenilerime uymasa da en azından kötü değil.



Sonra bu ay birdenbire Carrie Underwood çıkıveriyor. Country Music Awards 'ın sunuculuğunu yaptığından tören boyunca tam 11 değişik elbise giyiyor ve bunlardan ikisi resimlerde gördüğünüz Cengiz Abazoğlu 'na ait. İki elbisede Carrie Underwood 'un vücut tipine çok yakışmış. Ama favorim ikinci elbise ve altına giydiği bilekten bağlı taşlı stilettoları.



Ve en son olarak geçtiğimiz hafta içinde ünlü yıldız Rebecca Romijn 'in üstünde kendisine çok yakışan bir Cengiz Abazoğlu görüyorsunuz. Şimdiye kadar saydığım isimler içinde en tanınmışları Rebecca ve Carrie. Rebecca, X-Men 'den tutun da Ugly Betty 'ye kadar birçok bilindik filmde ve dizide yer aldı ama benim için en ikonik rolü Antonio Banderas ile oynadığı Femme Fatale 'dır. Seyretmeyenler varsa mutlaka seyredilecekler listesine alsın derim.

Bakalım Rebecca Romijn 'den sonra Cengiz Abazoğlu giyen kim olacak ? Ben bu mütevazi ve yavaş adımları daha doğru ve daha heyecanlı buluyorum. Şimdiye kadar bir Cengiz Abazoğlu elbisem olmadı çünkü beğenilerimi karşılamıyor. Ama tabi bu, bir Türk modacısının ilerlemesini büyük bir gurur ve keyifle izlememe engel değil.


Share


Yorumlar

  1. Pelin Aynı şekilde bende Cengiz Abazoğlu'nu Bana Herşey Yakışırı seyrederken sevdim, çok tatlı iyi niyetli,bazen yarışmacıların seçimleri insanı çileden çıkartsa da Cengiz beyin sabırlı yapıcı eleştirileri programı sevmemi sağladı,ayrıca eleştirmeden önce illaki iyi bişiler söyleyip gönüllerinide alıyor.

    YanıtlaSil
  2. Aynen cicidir şahsen de tanıştım ancak hece hece konuşmasına gıcık oluyorum Zeynom .) Kızım totom yeni gör görii bu da arada yani o derece minnoş ben geldim Amsterdam'dan ancak bakıyorum bloglara sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ah birde ifw ler söyle dört dörtlük olsa belkide modada bir turk akımı baslar. Bizim modacıları ben cok fedakarca cabaladiklarini düşünüyorum inşallah netaporterda daha cok turk designer görürüz. Cengiz Abazoglunun başarısı gibi basarılar umarım lokamatif etkisi yaratır.

    YanıtlaSil
  4. Cengiz Abazoğlu'unu hiç sevemedim ve Türk modacılara karşı bir anti-sempatim var nedense ama başarıları hoşuma gider, arada sırada hoşuma da gider yani bazı Türk modacıların yeri apayrı Erdemdir, arzu kaproldur Onlar zaten Apayrı..

    YanıtlaSil
  5. evet evet bende ekranda görünce yanaklarını sıkasım .. sarılasım hattaaa öpesim geliyo bu insan değil ya melek..fotografını karşıma koyup patlamış mısırımı alıp en az 4 saat izleye bilirim onu...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.