Feryal Gülman ŞAŞIRTTI !

 


Bu Stella McCartney polka dot elbiseyi sınırlarımız içinde ilk kez Begüm Şen 'in üstünde görmüştük. Hatta konuyu uzun uzun ele almıştım. O postumu okumak için TIKLAYIN



Begüm Şen 'in Kate Winslet ile pişti olduğu bu elbise gazeteler ve dergiler de o kadar çok konu edildi ki Feryal Gülman 'ın tıpatıp aynı elbiseyi seçmiş olmasına çok şaşırdım. Ne kadar Londra 'da olursa olsun resminin çekileceğini ve yayınlanacağını bildiğinden eminim. Hani ben giyerim kimin umurundadır diyeceğim ama sözkonusu Feryal Gülman olunca işin rengi elbette değişiyor.



Açıkçası Feryal Gülman 'ın giydiğini daha önce bir Hollywood yıldızının üstünde görmeye alışığım. Ki bu Begüm Şen ile ilk piştisi değil.

Peki gelelim elbisenin nasıl gözüktüğüne. Şimdi öncelikle bu elbisenin bir astar sorunsalı var. Kendine güvenemeyenler beyaz renkte bir iç astar ile giymeyi tercih ediyor ki zaten bu kadarcık birşey bile bu elbiseyi sevmemem için yeterli. Elbette Feryal Gülman 'da astarlı giymiştir. Ama resimde otururken gördüğümüz için elbise gözüme hem güzel hem de gözalıcı geliyor. Feryal Gülman havasından olsa gerek kıyafete bir zenginlik bir ihtişam gelmiş. Bunda mücevherlerinin etkisi olabilir. Ve şimdi daha net görüyorum ki bu elbise kumral ve esmerlerde çok daha hoş ve klas bir havaya bürünüyor..

Feryal Gülman 'ın boydan resmi olmadığından Kim daha ŞIK? diyemiyorum. Ama demiş olsaydım eminim ki oyum Feryal Gülman 'a giderdi.


Share


Yorumlar

  1. Keke boydan görebilseydik ama alımlı ve güzel kadın be Feryal hn. Pelincim.Maşallah diyorum valla.Tabii bunda muntazam yapılan bakımların, sporun(-ki yapıyorsa eğer)ve daha birçok şeyin de etken olduğu muhtemeldir diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu elbiseden nefret ederken, sever oldum yahu. Ben ikisinede yakistirdim, sac renginden olsa gerek farkli yansitmis ikiside.

    YanıtlaSil
  3. Ben oyumu Begüm Şen'den yana kullanıyorum. O fizikle onun üstünde gördüğüm bir elbiseyi daha sonra başka birinde görmek hayal kırıklığı

    YanıtlaSil
  4. Cok hos yani. Her seyi baska turlu tasiyor sanki. Keske ayakta resim olsaydi. Ne yapsin Begum Sende var diye elbiseyi giymesinmi? Amerikada pekcok kisi ayni elbiseyi giyiyor. Herkes farkli tasiyor. Bizede kime daha cok yakismis demek dusuyor .

    YanıtlaSil
  5. sevgili seçil haklısın dediklerinde ama o dediğin normal insanlar için geçerli. ki feryal gülman 'ın giyim kuşam olayında ne kadar özenli olduğunu artık hepimiz biliyoruz. begüm şen kadar tanınmış birinde göründükten sonra giymesi tuhaf. bir de bu elbsie epey sükse yaptı hemen hemen her yerde begüm şen ve kate winslet piştisi konu edildi. yani elbise epey teşhir edildi.

    YanıtlaSil
  6. FG cok guzel, cok zevkli, cok mukemmel bir kadin, tamam, dogru, ama bence onda eksik olan sey "cool tavir". Bilmiyorum sureklu gulumseyerek poz vermesinden mi, cok hesapli-kitapli SHIKligindan mi, her daim hazir/olmus/bitmis olmasindan mi neden, cok da merak uyandiracak bir tarafi yok bence. Biliyoruz ki her sezonun en hit parcalarini ilk o giyecek mesela, ve hic cirkin, surati asik poz vermeyecek. Surekli farkinda, algilari acik, kendinden super emin bir goruntu ciziyor. Butun bunlar bence onu un-cool yapiyor.

    YanıtlaSil
  7. Feryal gülmanın üstünde belli bile olmuyo yani pelin sen o halde de oyum f.g ye diyosun ya ben de sana bişey demiyorum ama bu aralar baya kolluyosun f.g yi gözümden kaçmıyo bilesin :)))

    YanıtlaSil
  8. sevgili sibel bu yazımın üstüne hala kolluyorsun diyosunuz ya ben ne deyim artık :)
    valla boydan görmeye gerek yok. kumrallığıyla işi alıp götürmüş zaten. sen sadece ayakta duranlaramı şık dersin ben adamı otururken bile şıkmı değilmi anlarım valla :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.