HAYAL KIRIKLIĞI !!

 



Hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü isimler benim favorilerim. Tansa Ekşioğlu, Elif Dürüst ve Şirin Yalçın. Bu 3 kadının da giyim kuşamlarını oldum olası beğenirim. Nolduysa üçüde aynı anda şaşırıvermiş.

Dün gece düznlenen bir galaya Tansa Ekşioğlu sanki yeni Chanel'ini elaleme göstermek için katılmış. Halbu ki kıyafeti ne kadar hoş. Sade ve zarif. Ama o Chanel çantayı taşıma stilini geçtim giydiği kıyafetle ne alakası vardır diye sorarım sizlere. Bunun yanısıra Maide Kurttepeli 'nin doğal şıklığı çok hoş.



Geçelim Şirin Yalçın 'a. Kıyafetini çözemedim bile. O çizmeler, şapka, çanta, kazak hiçbir şey birbiriyle uyumlu değil. Kalabalık ve dağınık bir stil.

Elif Dürüst 'ün bu soğukta o bluzu, taytı, saçlarının hali hiçbir şeyini beğenmedim.

Hayır bu isimler beni her zaman giyim kuşamlarıyla mest eden isimler olduğu için post yapıp hayal kırıklığımı paylaşayım dedim. Haksız mıyım ?


Share


Yorumlar

  1. evet o chanel çok absürt kullanılmış ama ben şirin yalçın'a takıldım. yeni yetme nişantaşı tipleri gibi.off o şapka o çizme korkunçç!

    YanıtlaSil
  2. Chaneli önüne doğru asmış :P ama bence tek sorun Chanelde değil o kıyafetin tümü falso..

    YanıtlaSil
  3. Bence Tansa Mermerci'nin kıyafeti kötü değil.Zarif görünüyor..griden ötürü biraz sönük.Fotoğrafta özellikle Chanel'in görünmesini istiyor gibi?!Şirin Yalçın her telden çalıyor!Elif Dürüst aniden çağrılmış,ev haliyle gelmiş sanki..

    YanıtlaSil
  4. Dediklerine aynen katılıyorum, hatta bugün bu fotoğrafları görünce Chanel göstermek böyle oluyor dedim kendi kendime. Ama Şirin Dürüst'ün şapkasına aşık oldum :) istediği kadar alakasız olsun, çooook güzel! :)

    YanıtlaSil
  5. ya o degil de, sen su hayrunnisa yi yazsana bi! o botlar topuklar nedir kafama sikasim geldi abartmiyorum. kralicenin bakisi da sahane.

    YanıtlaSil
  6. bende şaşırdım.hele chanel günün bombası.ama en köüsü şirin yalçın.gerçekten çok kötü giyinmiş.

    YanıtlaSil
  7. burdan da anladığımız üzere davetlerde şık olamayı başarmak, günlük hayatta ve sanatsal etkinliklerde doğru giyinmek ve klas olmayı başarmaktan daha kolay:))

    YanıtlaSil
  8. hayrünnisa gül'e hiiiç girmek istemiyorum. o kadar kötü ki hislerimi ifade etmem çok zor. kalsın bence :) bir de kıyafetler hala hakan yıldırım'ın dikimlerine benziyor.

    burcu süper tespit :) hakkaten gündelik hayatta daha zorlanıyorlar demek ki :)

    YanıtlaSil
  9. Tansa mermerci ve chanel gostermek , Komik olmayalim Lutfen ya mermercilernn ne giyip taktigini bilmiyorsunuz yada bazi syler sizi asiyor

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Ceren yazimi okurken belli ki SANKİ kelimesini gormemissin.

    YanıtlaSil
  11. Tansa Ekşioğlu'nun kıyafetinin çanta ile uyumsuzluğu bir tarafa, boynundaki kolye, çantanın zinciri ve eteğin kemerinin hep birlikte yarattığı kalabalık görüntü de kötü. Çantayı ve kolyeyi atınca da en fazla kurallara uygun, düzgün bir ofis kombini çıkar. Ama bu talihsiz seçime rağmen, Tansa Ekşioğlu benim için her zaman cemiyetin en güzel kızı olmaya devam edecek.

    Evren

    YanıtlaSil
  12. Mermercilerin değil saçma sapan giyinen kızlarının, anneleri Ender hanımın bile evveliyatını bilen vardır bunca izleyici yorumcu arasında. Endişeye mahal yok.

    YanıtlaSil
  13. Siren ertan hermesini dizine astiginda blogda bircok yorumcu bunu begenmisti ama nedense tansa yapinca bir benzerine yerden yere vurulmus sanirim hem cok zengin ve koklu bir aileden gelip ayni zamanda guzel iyi egitimli ve iyi giyiyen sonradan biryerelere birileri sayesinde gelmeyince elestri oklarinin hedefi oluyorsun. Ben tansayi cok begeniyorum her haliyle wanna be sosyetelerden cok uzak cok iyi kalpli ve mutevazi bir insan oldugunu dusunuyorum simdi arkadasisin elestirileri yazicak yorumlara da simdiden soyluyorum evet kendisi koc lisesinden arkadasim olur . Esin

    YanıtlaSil
  14. esin, öncelikle burda kimse kimseye kişisel bir saldırıda bulunmuyor. konuşulan şey giyim tarzı ve stili. olay koç'ta okumuş olması iyi eğitim görmesi ya da sizin arkadaş olmanız değil. ben bile yazımda kendisini ne kadar beğendiğimi yazmışım. derdin ne anlamadım açıkçası.

    YanıtlaSil
  15. Köklü aile derken? Anneleri hostes değilmiydi bunların? Ne kökü ya?

    YanıtlaSil
  16. Hostes ise ne olmuş? Hostes de insan değil mi? Mankenden baştacı, ev hanımı oluyor da, ya da sekreterden, yanındaki stilistten eş oluyor da hostese n'olmuş? Ben de ona takıldım açıkçası? Ha ben hostes falan değilim bu arada bir avukatım ama ben de bu ayrımı anlayamıyorum.Sonuçta Mermerciler İstanbul'un en varlıklı mülk ve toprak zengini ailelerindendir. Ender hn.ı rahmetli eşi kendisine eş olarak uygun gördüyse Ahsen hn.ın rahatsızlığı niye acaba???

    YanıtlaSil
  17. off işte bir yorum işi nereye götürüyor. sevgili ahsen hostes olsa ne olacak sorarım sana. hostes olur model olur ne olursa olur bize ne kime ne. ya böyle konuyu saptıran yorumlar deli ediyor beni !!

    YanıtlaSil
  18. Mermerciler giyim konusunda turkiyenin bir numarasidir bence dahada uzerine konusmaya gerek yok

    YanıtlaSil
  19. evet cantasini biraz tuhaf tutmus, tamsmrn katiliyorum ama saniyorum ki cok da farkinda degildir. bu tur durumlara ihtiyaci yok ki, turkiye'de mermerci kardesler denilince akan sular duruyor. Giyimine bayildim, son derece sade ancak klass ve shik. asil merak ettigim bu cantanin renk kodu ya da adi ne? cok guzel bir ton.

    YanıtlaSil
  20. köklü aile farklıdır, zengin aile farklıdır Şu an sosyetemizde olan ailelerin yüzde 90 ı zengindir fakat maalesef hç biri köklü değildir Kçlarda dahil olmak üzere

    YanıtlaSil
  21. Tum bu yorumlarin suclusu sensin Tansa takmayacaktin o cantayi:)

    YanıtlaSil
  22. Koç'ların köklü olmaması konusunda çok yanlışsın Adsız. Bu karalama kampanyası da nereden çıktı anlamak mümkün değil, bilen bilmeyen ağzına sakız etmiş Koç ailesini. Çok merak ediyorsanız açar okursunuz kimin soyundan gelirmiş Vehbi Koç, sonra karalamaya çabalarsınız.

    Hiç biri köklü değil ne demek ayrıca, secerelerini mi tutuyorsun? Madem sen bilmiyorsun kim köklü kim köksüz,yalan yanlış bilgilerinle zehirleme okuyucuları.

    YanıtlaSil
  23. Koç Ailesi Hacı Bayram Veli'nin soyundan gelir. Kendileri, Bizans'ı Müslüman yapan zattır. Bilgilerine.

    YanıtlaSil
  24. Nil ( Av.)26 Kasım, 2011

    Anais,
    Helal sana! Millet bilip bilmeden, okuyup araştırmadan atıp tutuyor işte!

    YanıtlaSil
  25. Sadece blogunu okumak keyifli sanıyordum . Yorumlarda pek eğlenceli.

    YanıtlaSil
  26. öncelikli olarak merhabalar , blogun gerçekten çok keyifli , detay incelemelerin süper, gayet başarılısın , marka bilginede diyecek yok , emin olki herkesin senden öğrendikleri çoktur .
    fakat bu sayfadaki yorumlar çok ilginç , kabul etmek lazım mermerci kardeşler oldukça iyi giyiniyorlar ,tabi bu chanel olayı biraz enteresan o kadar parayı verince kadın onu istediği yerine takar bence :)yada yaş ile alakalı olabilir benim annemde her çantayı çapraz takmakta ısrarlı :)
    birde size yaşadığım bir olayı anlatayım buraya yorum yapanlar şimdi yorum yapsın bakalım , yaklaşık 3 sene önce yaz sezonunda reinada aniden müzik kesilip ışıkları yaktılar ,herkesin aklına polis araması yada kavga geldi keza biz kalabalık bir gruptuk , garsonlara sorduk noldu bir durum mu var diye şimdi dikkat!!! carolin koç un tek taş küpesi düşmüş onu arıyorlarmış dediler , şaka gibi değilmi bana sorarsan amaç dikkat çekmek ,bu kadar kalabalık bir ortamda bu infiali yaratankim bilir !!! yanında çalışan yada nebileyim aynı ortama girdiği insanlara falan neler yapabilir ,bu yüzdendirki bilip bilmeden avukatlık yapmanın bir manası yok sanırım , soy kök falan diyorlar ya , alın size soy kök

    YanıtlaSil
  27. Ee yani?
    Soya köke nasıl bağladın bunu? Senin de birgün 10.000 dolar ve katları değerinde bir küpen olur da düşürürsen görürüz bakalım ışıkları mı açtırıyorsun oraya fener alayı mı çağırıyorsun.

    Ayrıca ne kadar meraklıymışsınız bu aileye laf etmeye. Caroline Koç'un da soyu Giraud'dur, bir zahmet edip de Giraud'lar kimlerdir bakarsan "Reina" asilzadeliğinden gerçek dünyaya şöyle bir bakıverirsin.

    YanıtlaSil
  28. sevgili adsız güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)
    yazdıklarına gelince açıkçası bu durumu nasıl soy kökle ilişkilendirdin anlayamadım. şimdi hemencecik empati yaptım ve aynı durum yani çok değerli bir küpemi karanlıkta düşürdüğümü hayal ettim. biliyormusun bulmak için elimden geleni yapardım. giderdim yönetime böyle böyle karanlık ama bulamıyorum göremiyorum derdim. belki pahalı değildir ama manevi değeri vardır. senin dediğine bakarsak binlerce dolar değerinde olsa da sırf caroline koç diye aramaması mı gerekir. amaaaan boşver şekerlerim alt tarafı 10 bin dolarcık mı demesi iyi. bana kalırsa kaybettiği şeye değer vermesi ve bir caroline koç dahi olsa aramak için elinden geleni yapmış olması çok daha insani.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.