İKİ HANEDANIN NOSTALJİK DÜĞÜNÜ !

 


Gelin eski Amerikan başkanlarından George W. Bush 'un yeğeni Lauren Bush. Damat, Ralph Lauren 'in en genç oğlu David Lauren.

Böylesine 2 köklü aile sözkonusu olduğunda da ortaya klas bir düğünün çıkmasına şaşmamak gerekir. Tören Ralph Lauren 'in Colorado 'da ki çiftliğinde gerçekleşti. Tema olarak 19. yüzyıl Amerikan batı kültürü seçilmiş . Eski western filmleri tadında klasik Amerikan düğünlerini andırıyor. Sanki Little House on the Prairie (Küçük Ev Dizisi) 'den Laura Ingalls 'ın düğününe davetliyiz. Tabi Laura'cık hiçbir zaman Lauren kadar şanslı olamadı.




Düğün resimlerine bayıldım. Oldum olası nostaljik temalı düğünlere zaafım vardır zaten. Damat o döneme ait klasik damatlığıyla. Şimdiki zamanda gelinin o kafasındaki bantda neyin nesi deriz ama tema nostalji olunca 1-2-3 tıp diyip susmayı bileceğiz. Çünkü tam 19. yüzyıl olmasa da 1920'lerde bütün Amerikalı gelinler bu bantdan takardı. Bir de resmi siyah beyaz bastınızmı işte ortaya böylesine şahane bir görüntü çıkıyor. Gelinliğin işçiliğini 100 görevli tam 3 bin saatte tamamlamış. Eee kayınpeder Ralph Lauren ise aksini düşünemeyiz zaten.



Amerikan Vogue 'a verilen özel resimlerde ise ikisi de tipik western Ralph Lauren reklamlarında gibiler. Hiçbir abartıya kaçmayan sadelikleri ve Lauren 'in duru güzelliğine hayran kaldım.


Share


Yorumlar

  1. bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. düğün resimlerine bayıldım ayrıca gelinliğin işçiliğide muhteşem aklıma takılan tek soru şimdi ismi Lauren Lauren mi oldu :D

    YanıtlaSil
  3. öldüm yahu hakkaten :))) herhalde lauren bush lauren olarak kullanır. yani öyle olmasını ümit ediyorum. hahahaha :))

    YanıtlaSil
  4. son zamanlarda gördüğüm en güzel çift diyebilirim, belki resimlerin çok doğal ortamlarda çekilmesinden kaynaklanıyordur. uzun zamandır ilk defa birbirlerine sevgiyle bakan çift gördüm. çok sıcak ve samimi geldi bana. ayrıca o gelinlik nasıl güzel bişey öyle. tam hayalimdeki gibi.

    YanıtlaSil
  5. Oncelikle sunu belirtmeliyim, amacim ariza cikarmak degil.Kiz gercekten cok guzel.-oglani hic sevmedim o ayri:)- Konsept guzel gelin guzel, gelinlik guzel,isminin Lauren Bush Lauren olmasi guzel...Gelinligin isciligine ise tek kelimeyle bittim. Amaaaa Vogue icin yapilan cekimlerde kizin kollarindaki killar cok afedersiniz beni benden aldi.Sen ki Bush ailesinin bi bireyi, Ralph Lauren'in gelinisin ve de Vogue'a poz veriyorsun yakisti mi o kollar, o killar sana? Ya da ben mi yanlis gordum, biri beni dogrulasin.Sevgiler Pelin'e ve tum blog okuyucularina:)

    YanıtlaSil
  6. Ba-yil-dim bu ne guzel ve sansli bi cift boyle..

    YanıtlaSil
  7. kate mosstan sonra bu temalı düğüne de bayıldım,
    louren louren olayını hiç düşünmemiştim süper teşhis...

    YanıtlaSil
  8. o değilde şu düşes kate şundan feyz alaydı vogue resim vereydi iyidi kadını o sümsük krem rengi ayakkabılar dışında bi şeyle görsem kırıcam kafamı ama işte bak düğün dediğin böyle olur düşesss olsan ne yazar kateeeeee bi lauren kadar stil sahibi olamadıkça !! :D

    YanıtlaSil
  9. İlahi:)dikkatli bakınca kolardaki kılı bende farkettim. Ama pozların ikisi de damadın kucağında, daha yaratıcı poz verilebilinirdi damat hoş ama kız hesapci, keskin ve seksi bakış atarken oğlan pek bı romantik (hatta sakinleştirici almış) gibi görünüyor. İki bakış birbiriyle yer değiştirseymis vücut dili bakımından daha iyi mesaj verilirmiş diye düşündüm. Saki kucağa alınan damat.

    Ama yinede gelinlik şahane. Düğün farklı ben zaten zorlama niteliğindeki değilde kutlama niteliğindeki herkesin eğlendiği kendinden geçtiği düğünleri daha cok severim.

    YanıtlaSil
  10. gelinlikte uzun kol ve dantel/iş ikilisi çok zarif oluyor zaten bir de çok hoş bir sırt dekolte detayı var; viktoryen tarzı olabilecek en güzel şekilde yorumlamış kayınbaba :)
    saçın hafif bol şekilde toplanışı da kullanılan saç bandı da çok güzel ama duvaktan pek hoşlanamadım. yine de gördüğüm en hoş gelinlerden biri olmuş lauren bush lauren.

    YanıtlaSil
  11. harika bir çift, aralarındaki sıcaklığı hissettim fotoğraflardan. Gelinlik ayrı bir şaheser, çok beğendim doğrusu.

    YanıtlaSil
  12. Müthiş yaa resimler harika, düğün çok sade ve çok güzel. gelinin başındakide ona çok yakışmış duvak gelinlik çok zarif. ama isim konusuna bende takıldım yaa çok histerik =))

    YanıtlaSil
  13. EvrimKuzey20 Kasım, 2011

    daha cok fotograf gormeyı ıstedım bı an baktıkca.. resmen doyamadım.

    YanıtlaSil
  14. nice blog! join my party!

    http://www.bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil
  15. küçük ev dedin beni benden ettin! Gerçekten farklı ve özel fotoğraflar olmuş ama beni çok etkilemedi açıkçası.

    YanıtlaSil
  16. ahh bunların fotoğraflarını gördüğümde bayılmıştım sende daha detaylı gördüm şimdi nasıl imrendiğimi beğendiğimi anlatamam gelinliğe öldüm resmen zaten :)

    YanıtlaSil
  17. Cidden tam Ralph Lauren tarzı olmuş çok hoş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.