KİM NE GİYMİŞ ? - Sanem Tezman

 



Sanem Tezman harika görünüyor. Missoni marka zeytin yeşili mont/ceketin kırpık kumaş güzelliği bir yana deri cep detayı çok hoş. İçine siyah bluz giyerek en doğru seçimi yapmış. Skinny pantalonu ve Isabel Marant püsküllü çizmelerle nefis bir şıklık içinde.

Hatırlarsanız daha önce Isabel Marant püskülleri hakkında bir post hazırlamıştım. Böylelikle kulübün bir üyesi daha olmuş oldu. Sanem Tezman kalem gibi kadın dediklerimizden. Bacakları ince ve uzun. Bu yüzden püsküllü çizmeleri maksimum güzellikte taşımış.

Kombinasyonundaki tek sorun Hermes çantası. Böyle bir kombinasyon için düşüneceğim en son marka ve model olurdu ama kıyafetini ve taşıyışını o kadar beğendim ki bunu görmemezlikten gelebilirim :)




Hazır laf Sanem Tezman dan açılmışken haftasonu Hürriyet 'in Look ekindeki röportajı için verdiği resimlerden söz etmeden olmaz. Zaten çok güzel bir kadın ama bu resimlerde ki saçının rengine, toplayışına ve makyajına bayıldım. Hatta dün sırf bunla ilgili bir post yazacaktım. Böylelikle kendisi Çok Güzeller listeme hızlı bir giriş yapmış oldu.


Share


Yorumlar

  1. canım ceket payetli ve pullu değil. aksine tiftik kumaş dediklerimizden. reimde öylemi algılanıyor bilemedim.

    YanıtlaSil
  2. pelincim,bende ilk defa sana katılamıyorum bu kombini hiç begenmedim biraz fazla olmuş şik olayim derken,ceket iddali,püsküller,sapsarı saclar filan malesef gözüme batti

    YanıtlaSil
  3. 1986 dogumlu oldugunu biliyorsunuz degil mi?

    YanıtlaSil
  4. Bence sosyeteseki en guzel kadinlardan...kendisini izmirde okudugulise yillarinda da cok begenirdim o zamanda dupduru bir guzelligi vardi. İzmirin en koklu ve zengin ailelerinden Kardicali larin kiziydi ama son derece alcakgonullu gibiydi..

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. O makyaj ve saç benim de çok dikkatımı çekmişti ancak normalde saç rengi çok daha açık bence biraz koyultsa yani gerçekte de hürriyet look'taki gibi olsa daha iyi olacak sanki

    YanıtlaSil
  6. Ben çizmeleri çok beğendim. Sanem hanımın fiziği muhteşem, çok güzel taşımış çizmeleri. Maalesef minyon olduğum için pek fazla çizme giymiyorum. Kendime yakıştıramıyorum bir türlü. Bu yüzden böyle uzun boylu ince kadınları çizmeyle görünce ister istemez biraz kıskançlık oluyor bende. :) Çok güzel bir görüntü. Ceketin rengini de çok beğendim ayrıca.

    YanıtlaSil
  7. Ben Sanem Tezmanin tarzini cok begeniyorum. Bazen Makyajinda oynamalar yapsa keske diye dusunuyorum ama herseyi benim tarzim olmasada cok yaskisiyor. Vucudunun narinligi, ne giyerse giysin en kotu kiyafeti bile kaldirmasini sagliyor. Sansligillerden:)

    YanıtlaSil
  8. Son zamanlarda gordugum en sik kombinasyon!Buram buram zevk ve stil kokuyor bence, tabii kiz da guzel olunca, al saha sahane bir goruntu! YC

    YanıtlaSil
  9. Ben çok beğendim, ceketini/kabanını herneyse işte çok şık.Gayet cool olmuş.Çizmeler desen öyle.Saçı, fiziği beğendiğim kişilerden kendisi.

    YanıtlaSil
  10. gerçekten çok güzel bir kadın. kıyafetinde tek beğenmedim senin dediğin gibi kolay iş olan hermes çantası. onun dışında ksuursuz bir şıklık ve güzellik.

    YanıtlaSil
  11. Bu kız 1986 doğumlu mu??? Aman Allah'ım daha çocukmuş. Ben 30 vardır sanıyordum.

    YanıtlaSil
  12. saç rengi olduğundan büyük gösteriyo kendisini ben 34 falan sanıyodum yaşını çok gençmiş ben 92 liyim 6 yaş varmış aramızda sadece

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.