SEZONUN FETİŞİ : LOUIS VUITTON Pump

 


Louis Vuitton sağolsun bu sezon önüm arkam sağım solum fetiş. Büyük bir sükse yapan fetiş koleksiyondan birçok kıyafeti sayısız ünlünün üstünde gördük. Şimdi ise sırada fetish pump 'lar var.

Bizim ünlülerimiz arasında ilk olarak Louis Vuitton 'un Milano davetinde Berrin Yoleri ve Tuba Ünsal da görüldü..Arada Giovanna Battaglia 'dan tutunda Clarins kardeşlere kadar birçok tanınmış simanın ayaklarını süslediler. Bugünde Sanem Tezman 'ın ayağında görüyoruz.



Bir kere çok güzeller. Şık ve cici diye tabir ettiğimiz ayakkabılardan. Çok şirinler ve aynı zamanda çok zarifler. Bantsız modellerinin yanısıra, tek bantlı ve 3 bantlı modelleri var. Ama giyenlerden gördüğüm kadarıyla en popüler olanı siyah ve üstünde beyaz renkli 3 bantlı model. Fiyatı 1.190 $. Krokodil olanların fiyatı ise 1.590 $'a kadar çıkıyor.

Böyle bir güzellik karşısında daha birçok kişinin kayıtsız kalmayacağından eminim.


Share


Yorumlar

  1. İlk tanıttığında da söylemiştim aşık oldum bu ayakkabıya. Ama birçok kişinin tercihinin aksine benimki beyaz üzerine 3 siyah bantlı modeli. Bence beyazda ayakkabı daha çok kendini gösteriyor. Bir de tek bantlı bordosu vardı ki o da mükemmel görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. uzun süredir ilk defa bir ayakkabıya aşık oldum,şimdi iyilikmi yaptın kötülükmü ben anlayamadım :)))

    YanıtlaSil
  3. Anacım sanki pabuçlar bedava maşallah birçok kişide var.Ama çok güzeller zaten onlarda da olsun yani bu güzellikler.Sanem Tezman'da çok güzel durmuş.Kıyafeti de pek yakışmış kendisine.

    YanıtlaSil
  4. Siyah tek bant favorim.

    YanıtlaSil
  5. siyah tek bant bence çok daha şık, en azından benim için öyle :)

    www.sevalvemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. ayakkabı dünyasında tek bant olanları bordo ve siyah kopyalanmış var ama benim favorim 3bantlı olan siyah beyaz ...

    YanıtlaSil
  7. çok yalın ama zarifler. sanırım puntoları çok yüksek. clarinsler sanki baş parmaklaının üzerinde duruyorlarmış gibi. acaba bir ayak bu ayakkabılara kaç saat dayanabilir

    YanıtlaSil
  8. cevap veriyorum 1,5 saat...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.