SPOR ve KLASİK DOSTLUĞU

 


Nişantaşı sokaklarında Candan Kıramer ve ortağı, yakın dostu Bettina Machler 'ı görüyoruz. İkisi bir arada stil anlamında güzel bir tezatlık oluşturmuşlar. Bettina Machler ne kadar spor bir şıklık içindeyse Candan Kıramer de o denli klasik.

Bettina Machler, Anya Hindmarch çantası, Diesel çizmesi ve Brunello Cucinelli marka kazağıyla ton-sur-ton (tondan tona) harika bir kombinasyon yaratmış.

Candan Kıramer ise Dolce&Gabbana ceketi, Chanel çantası ve Christian Louboutin ayakkabılarla kendisine yakışan bir klasik şıklık içinde.

Şimdiye kadar farkına vardınızmı bilmiyorum ama Candan Kıramer 'in uzun zamandır takip etmekten keyif aldığım bir blogu var. Yaşam ve stil ağırlıklı bu bloga bir girdinizmi çıkmanız kolay olmayacaktır. Merak edenleri BURAYA alayım.


Share


Yorumlar

  1. Bettina hanımı çok beğendim.Çok şık olmuş gerçekten.Bir o kadar da havalı.

    YanıtlaSil
  2. sevgili derya ilahi çok güldüm :) ama o son cümlen yüzünden yorumunu yayınlamıyorum. istersen biraz kırp ve yine yaz. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Candan Kiramer in blogunu bende takip ediyorum. Bayaa güzel fikir edinebilceginiz konular var. Özellikle dekorasyon ve organizasyonlar konusunda cok rafine bir zevki var. Orada sizin hakkınızda da bir yazısı vardı hatta son zamanlarda keşfettiğim harika bir blog diyordu.

    YanıtlaSil
  4. evet biliyorum ayşegül. epey uzun zamandır takip ediyorum. neden daha önce konu etmedim benim hatam aslında. ele aldığı konular ve görsel malzemeler dediğin gibi birbirinden rafine ve zevkli. özellikle gourmet konuları ağzımın suyu akarak okuyorum :) umarım bu postum sayesinde keşfetmemiş olanlar keşfeder :)

    YanıtlaSil
  5. bettina hakko olarak yazsam sorun olmaz dimi yeni soyadına alışamadım hala. ben çok rahat ve şık buldum kendisini. bu kadını hep beğenmişimdir sebebi ise sürekli gülen bir yüz.
    candan kıramer ise tipik türk hatunu. ben bettina hakko yu o kıyafetleriyle görsem hemen eve gidip kıyafetlerimi değiştirirdim. dolabıma asla giremeyecek tek parça siyah kumaş pantolon. bence her kadın için kurtarıcı değil batırıcı olarak görülmeli artık. ve bu gezegende bu kadar çok siyah pantolonu türk kadınları giyiyor.

    YanıtlaSil
  6. Bes tane siyah pantolonum var bir tane daha almayı düşünüyorum. Yerine ne koymalı yine notr bir başka renk söyleyeceksiniz.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Derya,

    Bence siyah kumas pantalon bir kadin icin ozellikle kis aylarinda en gerekli parcalardan bir tanesidir. Hem bir t-shirt, hem bir gomlek, istersen de gece cikarken bir bluzla giymek icin ideal bir parcadir, bunu son sovlarda da gorduk.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.