2011 'in EN GÜZEL KIYAFETLERİ !

Sizlere 2011 senesi içinde dünyaca ünlü isimler üzerinde gördüğüm ve beğendiğim tüm kıyafetleri sunuyorum. Önem verdiğim sadece kıyafetin güzelliği değil aynı zamanda taşıyanla oluşturulan bütünlük ve görünüm.

İçlerinde ilk başta beğenmeyip daha sonra beğendiklerim bile var. Kırmızı halının yanısıra gündelik kıyafetlere de yer verdim.

Elimden geldiğince bir eksik olmamasına özen gösterdim. Şayet itirazlarınız varsa ya da eklemek istedikleriniz olursa lütfen benimle daha doğrusu bizimle paylaşın.

Bunlardan sonra Türkiye 'den ve cemiyet hayatından da beğendiklerime yer vereceğim.



Thandie Newton - Monique Lhuillier
Nicole Kidman - Jean Paul Gaultier
Emma Stone - Chanel
Rihanna - BCBG Max Azria



Lea Michele - Oscar de la Renta
Selma Blair - Lanvin
Lea Michele - Oscar de la Renta
Olivia Palermo - Ceket,Bluz,Pantalon:Agnona, Ayakkabı:Kurt Geiger, Çanta:Hermes



Diane Kruger - Jason Wu
Gisele - Alexander McQueen
Emma Stone - Christian Dior
Carine Roitfeld - Givenchy



Angelina Jolie - Versace
Cambridge Düşesi - Jenny Packham
Clemence Poesy - Chanel
Mandy Moore - Monique Lhuillier



Charlize Theron - Gucci
Amber Heard - Alessandra Rich
Zoe Saldana - Elie Saab
Emma Stone - Bottega Veneta
Diane Kruger - Elie Saab



Keira Knightley - Mary Katrantzou
Miranda Kerr - Ceket, Bluz, Deri Pantalon - ?, Ayakkabı : Marc Jacobs, Çanta : Celine
Keira Knightley - Valentino
Uma Thurman : Versace Atelier



Emma Stone - Giambattista Valli
Sarah Jessica Parker - Prabal Gurung
Diane Kruger - Chanel, Ayakkabı : Miu Miu
Kate Bosworth - Valentino
Emma Stone - Roland Mouret



Katie Holmes - Holmes and Yang
Kirsten Dunst - Chanel
Rosie Huntington-Whiteley - Naeem Khan
Rosie Huntington-Whiteley - Burberry



Halle Berry - Elie Saab
Rihanna - Jean Paul Gaultier
Emma Stone - Calvin Klein
Rosie Huntington-Whiteley - Etek ve Bluz - ?, Babetler:Chloé, Çanta:Chloe paraty



Miranda Kerr - Collette Dinnigan
Gwyneth Paltrow - Prada
Natalie Portman - Rodarte
Cate Blanchett - Givenchy



Pippa Middleton - Alexander McQueen
Kirsten Dunst - Derek Lam
Gwyneth Paltrow - Calvin Klein
Kirsten Dunst - Chloé
Michelle Obama - Aexander McQueen



Gwen Stefani - L.A.M.B
Natasha Poly - Gucci
Vittoria Puccini - Versace



Leighton Meester - Michael Kors
Anna dello Russo - Roberto Cavalli
Emma Stone - Tom Ford
Liv Tyler - Givenchy



Isabel Lucas - Louis Vuitton
Cambridge Düşesi - Sarah Burton for Alexander McQueen
Uma Thurman - Chanel



Victoria Beckham - Victoria Beckham
Natalia Vodianova - Givenchy
Tilda Swinton - Haider Ackermann
Cameron Diaz - Akris
Camilla Belle - Gucci Première



Cambridge Düşesi - Reiss Nannette
Cambridge Düşesi - Alexander McQueen
Carine Roitfeld - Gömlek:YSL, Etek:?
Isabel Lucas - Ralph Lauren
Michelle Obama - Doo-Ri Chung



Milla Jovovich - Prada
Olivia Palermo - Valentino
Cambridge Düşesi - Joseph
Michelle Obama - Ralph Lauren
Michelle Obama - Naeem Khan



Nina Dobrev - Donna Karan
Karolina Kurkova - Sophie Theallet
Angela Lindvall - Arzu Kaprol



Kate Moss - John Galliano
Victoria Beckham - Victoria Beckham
Rosie Huntington-Whiteley - Gucci
Sarah Jessica Parker - Elie Saab



Heidi Klum - Michael Kors
Zoe Saldana - Armani Privé
Anja Rubik - Emilio Pucci
Mila Kunis - Elie Saab

Listeme baktığımda 2011 'in şıklık anlamında galipleri Emma Stone, Rosie Huntington-Whiteley, Michelle Obama, Cambridge Düşesi, Zoe Saldana, Diane Kruger diyebiliriz. Ama özellikle listede en fazla kıyafetle yer alan Emma Stone ve Rosie Huntington-Whiteley 2011 'in yıldızları görünümünde. 1 yıl içinde gösterdikleri moda performansı takdire şayan.

Kırmızı halının favorileri her zaman ki gibi Elie Saab ve Versace/Versace Atelier.

Ve bu uluslararası listemde Türk modacı olarak sadece Arzu Kaprol var. Evet ortalığı kasıp kavuran bir Hakaan'ımız var ama kıyafetin güzelliği ve taşıyış ustalığıyla Angela Lindvall ve Arzu Kaprol uyumu hayranlık uyandırıcı.

Lütfen hazırlamak için saatlerimi verdiğim bu listem hakkında ki düşüncelerinizi benden mahrum bırakmayın :)


Share

Yorumlar

  1. harika bir derleme olmuş ellerine sağlık ;) diane kruger her daim favorim =)

    YanıtlaSil
  2. Elie Saab , Jenny Peckham, Naeem Khan benim de favorilerimm Sene boyunca Diane Kruger-Jason Wu ikilisinin çok uyumlu olduğunu düşünüyorum.Victoria Beckham da kendi tasarımlarını en iyi taşıyan olsa gerek...Liste süper olmuş, ellerine sağlık,bizimkileri de dört gözle bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Allahim ya nasil guzel bir post olmus bu Pelinim!!Printerim olsa yanimda yeminle color print edip, ergenler gibi poster yapip asicagim turden olmus bu post. Ellerine saglik! Benim kisisel favorim bu sene Emma Stone ve Zoe Saldana'dan yana. Olivia Palermoyu nedense cok begenmiyorum son zamanlarda.

    YanıtlaSil
  4. Her gün sabirsizlikla bekliyorum... Eline saglik :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık, seçimleriniz harika. bütün yıl boyunca fotoğraflarına bakıp "harika olmuş" dediğim herkes var :) Ben Emma Stone'nun seçimlerini çok beğeniyorum, öyle ahım şahım bir vücudu yok ama ne giyse çok yakışıyor bence. Birde listeye ufak bir eklemede ben yapabilir miyim izninizle? Lea Michele'in New Year's Eve film galasında giydiği Valentino elbiseyi çok beğenmiştim ve bence harika görünüyordu http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2606948/lea-michele-ashton-kutcher-nye-premiere-02/
    listeye onuda eklemek istedim:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık çok özenli bir çalışma olduğu belli.
    ilk üç favorim : Vivtoria Beckham kendi tasarımları , Pippa Middleton - Alexander McQuuen , Rosie Huntington

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık çok güzel bir derleme olmuş. Büyük kısmında yorumlarına katılmakla birlikte sadece iki kıyafeti beğenmedim ve dolayısıyla taşıyana yakıştıramadım. Birisi Givenchy beyaz elbise ile Natalia Vodianova; diğeri ise Giambattista Valli ile Emma Stone.

    Bence kesinlikle Cambridge Düşesi ile Rosie Huntington-Whiteley yılın en şıklarından. Ama her ne kadar listede tek bir kez isimleri geçse de Givenchy elbisesi ile Liv Tyler; Mary Katrantzou kıyafeti ile Keira Knightley ve Haider Ackermann kıyafeti ile Tilda Swinton favorilerimden.

    YanıtlaSil
  8. gerçekten ellerine sağlık epey uzun ve yorucu bir post hazırlamışsın belli:)favorilerim cate blanchett-gıvenchy,rosie huntington-gucci ve son karedeki heidi klum ve anja rubik.Ayrıca blake lıvely nin bafta brits to watch töreninde giydiği marchesa elbisesiyle olan görüntüsünü de ben çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  9. Ellerine saglik Pelin. Emegin icin tesekkur ederim. Haftasonu telasindan postlarin olmuyor ama her seferinde pazartesileri birbirinden guzel postlar yapiyorsun. sabah sabah iyi geldi bana bu guzellere bakmak :)
    Nuran

    YanıtlaSil
  10. Pelincim, ilk iki resimdekilerin hepsi ve de Isabel Lucas adli gullu kizimiz haric -kendisi ne bulduysa takistirmis cunku- hepsi harika gercekten best of olmus, ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmuş icim açıldı. Hepsi için ayrı ayrı birşeyler söylemek gerekiyor hepsi başlıcasına post konusu ki zaten gecmiste yayınladığında da beğenerek okumuştum. Bir arada gercekten cok ozel bir post olmus.çok emek verdigin ortada ellerine saglık. Bizimkileride merak ediyorum. bu arada Cambridge düşesi hitabın gercekten çok yol yordam öğretici ayrıca tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  12. angelina nın versace atelier yeşil elbbisesi çok güzel ama bu elbiseyi giymek için çok zayıf olmak gerek. zor kıyafet bana göre.

    diane krugerin üzerindeki elie saab ın elbiseside dehşey güzel ve gelinlik örneği olarak koyduğun postta en beğendiğim elbiseydi.
    keira nın katrantzou elbisesi de yine beğendiğim elbislirn içinde başlarda geliyor ama bunun içinde zayıf ve fit bir vücut gerek maalesef.
    sarah jessica ve halle berry ne giyse çok beğeniyorum zaten halle berry o muhteşem vücuduyla ne giyse taşıyor. bu senenin bana göre modada en iyi tarz kristen dunst a ait.

    bu sene herkes daha bilinçli ve daha özenli olmuş. bu sene gördüğüm şıklığı hiçbir sene görmedim. önümüzdeki sene bu çıta daha da yükselir gibi geliyor çünkü herkesin zevki fazlasıyla gelişiyor modacıların işi zor. anlaşılan bilinçli olmak modanın daha da ilerlemesini sağlıyor. ve bu insanların sayısı her geçen gün artıyor. (biraz uzun oldu ama yine de çok kırptım valla sevgili pelin:))

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağlık, şahane olmuş bu derleme.
    başlığı görür görmez aklıma 2 kişi geldi, Cambridge Düşesi Kate ve eşsiz Kate Moss:)) ikisinin de gelinlikleri rüya gibiydi ve listede gördüğüm için çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  14. Post şahane olmuş!Harikasın...En başta Elie Saab (hele ki Halle Berry'nin üzerindekine diyecek yok!)sonra da Valentino ve Gucci her zaman favorilerim.Özellikle Diane Kruger her daim şıklığın temsilcisi olarak bu listeye girmeyi hak edenlerin başında geliyor.Charlize Theron'u şık seçimleriyle umarım bu sene daha çok görürüz.Rihanna'nın JP Gaultier elbisesini pek beğenmemiştim,bence şıklık dekolteyi dozunda kullanmaktır.Cemiyetteki isimleri de merakla bekliyorum:)Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  15. Rosie Huntington-Whiteley - Naeem Khan ve Nina Dobrev i şahane buluyorum. Mıchelle Obama nın hıc bır kıyafetı ustunde tasıyamadıgını dusunuyorum, butun elbıseler uzerınde egretı duruyor resmen.

    Ve.. tum bu hazırladıgın lısteye bakarken, sonlara dogru gelırken, ne kadar emek sarfetmıs Pelınım dıyordum kı.. ne kadar dogru dusundugumu sen de belırtmıssın.. ellerıne saglık.. gercekten cok guzel olmuş.

    YanıtlaSil
  16. başlığı okyunca aklıma gelenlerin hepsini gördüm postunda kıyafet açısından zengin bir yıl olmuş 2011..Şimdiden mutlu yıllar hatta çoook mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  17. Allah'iimm bu nasil guzel bir postdur. Bastan sona uzun uzun inceleyerek tam 3 kere okudum simdiye kadar. Ona ragmen doyamadim. Tabi begenmediklerim de oldu ama nedense bahsetmek icimden bile gelmiyor. Bir yanim obur yanima 'Bu guzel havayi bozmanin ne alemi var cikintilik yapma Otur yerine' diyor. Cunku nerdeyse hepsini cok sevmistim ve simdi hepsini tekrar gorduk senin sayende. 

    Ama yine de en cok begendigimi soylemeliyim. O da Gisele. Cok begenmistim ve simdi tekrar gorunce ayni hissi yine yasadim. Ne kadar yakismisti o elbise o kadina. Gerci ona yakismayan elbise mi var diyeceksiniz ama neyse.

    Ben su postla senin degerini bir kere daha anladim pelin abla. Umarim abla demem sorun olmaz 17 yasinda oldugumdan ama daha cok sana inanilmaz saygi duydugumdan oyle diyorum. Iyi ki varsin. Seni hic gormemis olsam bile o kadar cok seviyorum ve bana ve -kim bilir daha kac kisiye- o kadar cok sey katmissindir ki. Blogun ve sen saygiyi gercekten hak ediyorsunuz. Insallah daha uzuuun yillar bundan sikilmaz ve devam ettirirsin. 

    YanıtlaSil
  18. Lea Michele in listede yer alması beni çok sevindirdi, o boyuna bakmadan nasıl da götürüyor elbiseleri davetlerde kıskanmamak elde mi :)

    YanıtlaSil
  19. nerdeyse eksiksiz muhteşem olmuş şuan aklımda kalan ve aa koymamış dediğim kimse yok:) ellerine sağlık ama ben senden birşey isticem bundan sonra burcu esmersoy'un programda giydiklerini, azra akın oturduğu için bulamazsın biliyorum onu söylemiyorum birde kuzey güneyde banu karakterinin kıyafetlerini yorumlayabilirsen çok sevinirim şimdiden çooooook teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. hepinize çok teşekkür ederim :) beğenmeniz için elimden geleni yaptım sanırım başarılı da oldum :)

    diane kruger kesinlikle en istikrarlı şıkımız. o kadar ince bir zevki var ki diane'sız bir liste düşünemiyorum. her sene mutlaka vardır.

    meltem evet güzel taşımış ama aklıma gelmedi işte ksuuruma bakma. sen koydum say olur mu :)

    gezenti; emma stone 'un giambattista valli elbisenin olmadığı bir 2011 en şıkının olacağına inanmıyorum :) aykırı renklerin uyumu açısından benim için 2011'in en ikonik elbiselerinin başında geliyor. natalia ise çok riskli bir kesimi başarıyla taşıması açısından listeme layık görülmüştür. bu elbiseyi başka birinin bu kadar başarılı taşıyacağını düşünmüyorum. diane bile :)

    nuran haftasonları biraz nefes alıyorum :) malum benim bir de kendi işim ve ailem var. bazı arkadaşlar gibi sadece blogla uğraşma lüksüm yok. ama elimden geldiğince fırsatım olursa haftasonlarıda post yapmaya çalışıyorum.

    ayşegül ben çılgın bir kraliyet yaşam/stil/ünvan aşığımdır. o yüzden elimden geldiğinde ünvanları kuralına göre uygulamaya çalışıyorum. buna dikkat ettiğin için teşekkür ederim :)

    derya kırpma sakın. deli dolu bazen çizgiyi aşan ama samimi yorumlarını okumayı seviyorum. :)

    evrimkuzey michelle obama'ya laf yok !! hele hele bizimkileri bir gözünün önüne getir de sonra bu dediğini tekrar bir düşün :) bence yer verdiğim elbiseleri en iyi şekilde taşımayı bilmiş. evet bazı seçimleri gerçekten çok zevksiz ama özellikle büyük davetlerde giydiği gown'ları çok başarılı.

    eda kardeşim ne güzel içten bir yorum yapmışın okurken gülümsettin beni. hayır bana ne dersen de kesinlikle kırılmam. gerçi abladan hafif hafif teyzeye geçmiş durumdayım ama ruhum senden bile genç :) sen bana pelin de daha iyi :)

    fn_fk benim blogum dizi modası işlemiyor. bunun için sana fancy world ve onda gördüm arkadaşlarımı tavsiye ederim. google search yaparsan kendilerine rahatlıkla ulaşabilirisn. bu konuda ikiside harikalar yaratıyor benden söylemesi.azra akın en çok begüm salihoğlu giyiyor ama dünkü programda yanılmıyorsam üstünde bir atıl kutoğlu vardı. ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

    hepinize tekrar teşekkür ederim. şimdi sırada bizimkiler var hazır olun ! :)

    YanıtlaSil
  21. Bence iyi yapiyorsun haftasonunu ailene ayirmakla ve en ozel anlar aile ile gecirilen zamanlar benim icin... Elestiri anlaminda demedim, umarim oyle algilanmadim... Geri donusun pazartesileri muhtesem oluyor demek istedim :)
    Nuran

    YanıtlaSil
  22. bu bloğu beğenerek takip ediyorum, yazıların hepsi birbirinden harika desem... sevgiler..

    YanıtlaSil
  23. Keira Knightley, Nina Dobrev ve Mila Kunis burada olan kıyafetlerden en iyileriydi kesinlikle benim için...

    YanıtlaSil
  24. nuran merak etme anladım ne demek istediğini. sadece açıklama yapayım istedim çünkü hergün yazı yazmadığım için bazen okuyucumdan azar işitiyorum :)

    teşekkür ederim moda :)

    YanıtlaSil
  25. Bu iPhone'la altindan kalkamicagim bi post olmus ama mukemmel eve donunce uzunca bi yorum yaparim artik ;3 by arada Serap abla ben daha 14 yaşındayım onu poster yapabilirim :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.