25 - GÜNÜN ŞIKLARI

 


Benim için bugünün şıkları beyaz ve kenarları dantel Alessandra Rich elbisesiyle Amber Heard, Theyskens' Theory marka hacimli maksi elbisesiyle Sarah Jessica Parker ve kırmızı Giambattista Valli elbisesiyle Emily Blunt 'dır.

Amber Heard 'ün saçları, makyajı ve ten rengi seçtiği elbiseyle inanılmaz uyumlu. Çok zarif bir şıklık sergiliyor.

Emily Blunt 'ın siyah rugan portföyünü sevmedim ama elbisenin rengi tenine, kesimi ise vücuduna müthiş yakışmış. Saçları ve makyajıda bir o kadar başarılı.

Sarah Jessica Parker çok riskli bir modeli başarıyla taşımayı bilmiş. Minyon tipli olanlar için kesimi çok tehlikeli olmasına rağmen elbisenin üst bölgesi işi kurtarmış. Haute couture topuzu ve mücevherleriyle müthiş klas bir hava ve şıklık içinde.




Share

Yorumlar

  1. 3 farklı renk üçüde birbirinden güzel. sarah jessica zaten tartışmasız biri benim için moda konusunda. bence onunla moda farklı bir yöne gitti. beyaz elbise bana çok iddialı geliyor, yani böyle bir elbise giymek için kusursuz bir vücuda sahip olmak gerekiyor gibi. yemiyorum içmiyorum böyle bir beyaz elbiseye girmenin hayali ile çırpınıyorum artık. ve bu amberin lezbiyen olmasına öyle seviniyorumki:)) böyle güzel bir kadın iyiki heteroseksüel değil:)

    YanıtlaSil
  2. Emily Blunt'i zaten cok begenirim, kiyafetine sacina bayildim. Evlilik yaradi kanimca, ve tarzida kendiside daha bir guzellesti:)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok hoş.Emily Blunt Altın Küre'de de çok beğendiğim açık pembe,inanılmaz güzellikte bir elbise giymişti.Pembenin bu tonu da aynı şekilde kendisine gayet yakışmış.SJP saçları açıkken daha güzel ve genç görünüyor ancak bu topuzuna bayıldım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.