26 - GÜNÜN ŞIKI : Siren Ertan Çarmıklı

 


Zaten fazlasıyla güzel bir kadın. Boşuna kendisini en güzel seçmediniz. Bir de kişi güzelliğini kullanmayı bildi mi o kadar keyif verici oluyor ki anlatamam.

Somon renkli elbisesi kendi tasarımı bir Siren Ertan Couture. Bir kadına somon rengi ancak bu kadar güzel yakışabilir. Bunun ötesi yok. Saçlar olağanüstü. V kesim yakaya risk alarak iri kesim bir gerdanlık takmış. Küpeler şahane. Elbisenin tonundan bir clutch seçmeyerek siyah ve taşlı bir Judith Leiber 'a yönelmesi usta işi.

Siren Ertan Çarmıklı hem davetin en şıkı hem de benim günümüm şıkıdır. Nokta :)


Share

Yorumlar

  1. Somon rengini oldum olası sevmişimdir.Elbisenin tasarımı ve giyen kişi de güzelse,aynı zamanda aksesuar seçimleri de başarılıysa söyleyecek fazla birşey kalmıyor...

    YanıtlaSil
  2. Ay herseye bayildim!!!

    YanıtlaSil
  3. Yine bir Judith Leiber tercihi ile kalbimi çaldı :) Elbiseye gelince, her ne kadar somon pek sevdiğim bir renk olmasa da, Siren Hanım'ın hakkını teslim etmem şart, gerçekten yakışmış.

    Evren

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel cok sik cok zarif soylenicek baska bir sey yok ! Dun gece htkulupte siren ertanin resimlerini gorunce kesinlikle moda ve sosyete haber yapar dedim yanilmamisim blogun harika. Merve

    YanıtlaSil
  5. Bence baştan aşağı bu renk bir elbise giymek kimseye yakışmaz. Kollar uzun etek uzun ve bu rengin tekdüze kullanımı. Bilmiyorum benim gözlerimi rahatsız etti.Siren Hanımın yanııda olsaydım güneş gözlüğü takmak zorunda kalırdım o kadar yani.

    Aylin

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle çok güzel bir kadın zevkini tartışmaya bile gerek yok ama onu diğerlerinden ayıran en önemli şey bence abartısız o içten gülümsemesi..

    YanıtlaSil
  7. gerçekten muhteşem görünüyor, elbisenin rengi şahane =)

    YanıtlaSil
  8. RESİMİ EVİRDİM, ÇEVİRDİM, BÜYÜTTÜM.BİRKAÇ KEZ BAKTIM, KUSUR BULMAYA ÇALIŞTIM AMA GERÇEKTEN BULAMADIM:-)) BU RENK BİR ELBİSEYİ TAŞIMAK ZORDUR.AÇIK RENK HER FALSOYU GÖSTERİR.AMA SİREN HANIMA DEHŞET GÜZEL OLMUŞ.ÇOK BEĞENDİM.BELKİ O KOLYE DAHA UZUNLAMASINA DEKOLTEYE DOĞRU BAŞKA TAŞLI KOLYE OLSAYDI DAHA İYİ OLURDU AMA İNANIN BU BİLE HİÇ GÖZÜMÜ TIRMALAMADI.SAÇININ MODELİ, MAKYAJI NE DİYEYİM 10 NUMARA.MAŞALLAHH GERÇEKTEN VE TEBRİKLER.

    YanıtlaSil
  9. Elbisenin rengi gerçekten çok hoş

    YanıtlaSil
  10. Bu elbise Siren ERtan'a gerçekten çok yakışmış. +1 benim oyum da Siren'e :)

    www.trendsum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Siren Ertan gerçekten hayranım bu kadına inanılmaz güzel ve zarif..Bu elbisenin rengi çok güzel Golden Globe ların birinde Emma Stone da bu renk Calvin Klein harika bi elbise giymişti bu renk sarışın beyaz tenlilerde çok zarif duruyor.

    YanıtlaSil
  12. Elbiseyide hic begenmedim mucevherleride ayni sekilde Hic yasina uymayan bir secim diye dusunuyorum Ancak netice tum bu olumsuzluklari Siren Ertan cok hos tasimis. Hani cuval giyse yakisir derler ya oyle olmus bu kez benim icin

    YanıtlaSil
  13. bir insan nasıl hem bu kadar güzel hem bu kadar zevkli ve de şanslı olabilir.

    YanıtlaSil
  14. olağanüstü şahane... lady butterfly insanlar şanslarını birazda kendisi yaratır iyi insan olmakda bir şanstır...

    YanıtlaSil
  15. Sarı saç-Somon rengi bu kadar mı güzel dururmuş hayretler içerisindeyim :) İki soluk renk sonuçta ama takılarla beraber ekstra bir güzel !Siren Ertan sana bayıldım :)

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. Kusursuz bir güzellik.. tam bir görsel şölen. Iyı kı varsın Siren Ertan.. yoksa gozumuz gonlumuz bu kadar doyamazdı.

    YanıtlaSil
  17. Pelincigim son olarak nokta degil virgul demeliydin cunku cok begendigini soylemek isteyen bi suru insan var gordugun gibi:)Siren Hanimin saci, takisi, somon rengin enerjisi, guzelligi hayran kalinmayacak gibi degil dogrusu.Kendisinin Monaco'da giydigi elbiseyi vs.yi begenmeyenlerden biri de bendim, hatta oyleki senin tarafindan biraz haslanmisligim da vardi:)Aklima bi an o kombini geldi ve nerede o nerede bu diyorum, derin derin bakmaktan kendimi alamiyorum...Umuyorum yorumumu yayinlarsin;)Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  18. çok çok beğendim!
    Siren Hnm elbiseyi harika taşımış!! Çok chic görünüyor.. ;)

    YanıtlaSil
  19. renk gercekten harika ama o boyutta bir kolye bu boyutta bir cift kupe ile tasinmamali bence. Ayrica etegin boyunun accccik cok uzun oldugunu goruyoruz, meslegi terzilik olan birinden daha iyi bir boy alma ornegi beklerdim acikcasi.
    Elif

    YanıtlaSil
  20. Bence tam tersine, eteginin boyu bundan bir santimetre bile kisa olsa elbisenin olayi biterdi. Bu kadar tok duruslu; omzu, yakasi kollari, asagiya inisi mukemmel cizgilere sahip bir elbisenin bu sekilde yerde sonlanmasi tam da butunlugu saglamis.
    Kupe-kolye konusu zor cidden, ama ben bu kombini cok begendim, cunku ozellikle kolyenin boyunda kalip gibi durmaktan ziyade akmasi ve gerdanin seklini almasi onu kolayca tuvaletin bir parcasi yapmis, ve kupe olmasa sanki bir eksiklik olurdu dedirtiyor.
    Tam anlamiyla "pacalarindan asalet akan" bir gorunum.

    YanıtlaSil
  21. Yaaa Siren Ertan Çarmıklı çok iyiii. Elbisenin tasarımı mükemmel, birleştirmesi çantası takısı mükemmell, kendisi güzel elbiseyi de taşımış işte budur =]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.