378 - KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Eveeeett bu Givenchy elbiseyi çok bekliyordum nihayet görebildim :)

Siren Ertan Çarmıklı bu sıradışı modeli çok hoş taşımış. Bir kere kıyafete ayrı bir şirinlik bir sevimlilik katmış. Saçlar hafifte olsa toplanmış harika olmuş. Ama tam topuz yapsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim.

Siyah çoraplar elbisenin konseptine uygun. Ayakkabılarda klasik bir seçim yapmış.

Benim tek derdim portföyünde. Resmin kötü ışığından olsa gerek alakasız bir renge sahip gibi. Sanki kirli sarı renkli bir Hermes ama emin olamıyorum. Şayet siyah renkte bir seçim yapsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum.

Özellikle çantasının olmadığı ve poz vermediği resimde çok daha güzel ve hoş görünüyor.


Share

Yorumlar

  1. Bence keşke çorapsız giyseymiş, eteğin transparan kısmının hakkını vermiyor opak çoraplar.

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka simsiyah bir çorapla bacaklarını kapaması gerekiyordusa , bence upuzun diz üstü süed bir çizme daha harika olurdu böyle bir elbise için . Makyajı hiç olmamış çünkü çok hanımefendi duruyor "hiç makyaj yapmadım bir parlatıcı , bir rimel sürdüm o kadar" makyajı daha uygun olurdu yine böylesi bir elbise için . Kendisi çok güzel bir kadın fakat , saçları müthiş kötü bir renkte , o dupduru tene o renk o şekilde ancak basit duruyor , öylesine bir renk yirmili yaşlarında ve daha "rock n roll " bir tarzda taranınca yakışıyor bana kalırsa .

    .gülşah

    YanıtlaSil
  3. Cok iddali bir elbise ama Siren hanim tasimis Ancak ben sade kiyafetlerde daha cok begeniyorum kendisini Zaten idaali olan sac rengiyle uyumlu oluyor

    YanıtlaSil
  4. bugüne kadar gördüğüm en güzel siren ertan. muhteşemmmmişşşş elbise ağlayacağım valla.

    YanıtlaSil
  5. Elbiseyi mankenden daha iyi taşımış.Ancak transparan kısmını bence de opak çoraplarla öldürmüş.Ortaya çıkarsaydı çok daha iyi olabilirdi.Ayakkabıları güzel ancak çanta çok uyumsuz.Bir de saç modeli keşke farklı olsaymış.

    YanıtlaSil
  6. Benim koleksiyonda en beğendiğim elbiseyi ve Sirencigimde gördüğüm için çok mutlu oldum.Keske canlı olarak görebilseydim ama çok beğendim çok yakışmış elbise doğru kiside olunca daha da guzellesmis..

    YanıtlaSil
  7. melis ve adsızın yorumlarına katılıyorum

    YanıtlaSil
  8. çorap olmamış koyu kaçmış.daha transparan bi siyah çorap tercih etseymiş keşke.eteğin uç kısımları belirginleşirmiş böylelikle.

    YanıtlaSil
  9. opak çorap ne ya ilkokul çorabı

    YanıtlaSil
  10. opak çorabı ilkokul ile bağdaştırılması çok gülünç. bence yerinde kullanıldımı harikalar yaratacak bir seçenek. üstelik bu elbiseyle ince çorap çok sakil durur.en doğrusu bu koyulukta ve kalınlıkta bir çoraptır.

    YanıtlaSil
  11. keşke modeldeki çorap gibi giyseydi altaki transparan kısım güme gitmiş

    YanıtlaSil
  12. Ben Opak çorap kullanımını gayet yerinde buldum.Sonuçta Siren hanımın belirgin bir tarzı ve stili var.O çok iddialı giyinen biri değil ki.Giydiği elbiselere kendi ruhunu yansıtıyor ve kendine göre bir tarz yapıyor.Bu elbiseyi eğer Eda Taşpınar veya Ivana giyseydi belki dediğiniz ince çoraplar veya dizüstü süet çizmeyi giyerlerdi.Ama bahsettiğim kişilere göre bu elbise yine bile oldukça kapalı.Ben opak çorapla gayet güzel buldum.

    YanıtlaSil
  13. Opak çorabı ben de severim ama sanki transparan kısmı biraz yok etmiş gibi olmuş.. Gazetede görür görmez içine düştüm :D ama aslında biraz hayal kırıklığına uğradım kesinlikle güzel ama ben Siren Ertan'dan fazlasını beklerdim :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.