384 - KİM NE GİYMİŞ ? - Elif Gönlüm

 


Bugünkü Kim Ne Giymiş ? bölümünde Elif Gönlüm var. Beni uzun zamandır takip edenler Elif Gönlüm 'ü ne kadar beğendiğimi bilir. Güzelliğinin yanısıra kendisini çok narin ve zarif bulurum.

Elif GönlümGucci 'nin şeker pembesi, ipek krep kumaştan çok hoş bir elbiseyle görüyorsunuz. Elbiseyi daha geçenlerde sizlerle paylaştığım Sinem Kobal 'ın Elle dergisi çekimlerinden hatırlamışsınızdır.

Elbisenin rengi Elif Gönlüm 'e çok yakışmış. Ama elbisenin büzgülü bel bölgesinin görüntüsünü sevmedim. Keşke beline defilede gördüğümüz gibi ince bir kemer taksaymış.

Christian Louboutin ayakkabıları fena değil. Ama o siyah renkli Chanel Jumbo 'ya ciddi bir itirazım var. Görüntü olarak çok sırıtmış. Şayet elbiseyle mor, lila, yeşil, mavi kısacası tüm canlı renklerden bir çanta seçimi yapsaymış ortaya nefis bir şıklık çıkarmış olurdu.

Çantası dışında saçlarının ve yüzünün duru güzelliğine bayılıyorum.

Uzun zamandır eşinin sağlık sorunları sebebiyle Türkiye dışındaydı. Ne mutlu ki tüm sorunlar halloldu ve Elif Gönlüm yine davetlerde görünmeye başladı.


Share

Yorumlar

  1. Ben de elif gonlumu cok begeniyorumm..hatta az biraz Alessandra ambroiso ya benzetiorum kendisinii:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Size aynen katiliyorum Pelin hanim elbise cok yakismis. Keske baska cantayla deneseymis

    YanıtlaSil
  3. Peliin her ne kadar zevkine ve yorumlarina bayilsam da, ben bu sefer katilamiyorum :) Kiz guzel ve zarif hakkaten ama durusundanmidir nedir, elbiseyi tasiyamamis. Resmen bir ilkokul ogretmeni havasi var bence. Dedigin gibi kemerin olmamasi, cantanin rengi, durusu... i ih sevemedim! YC

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş,renk yakışmış...Gucci'nin bu koleksiyonuna hayran kalan ben, o çok beğendiğim kemer kısmı detaylı yeşil elbiseyi de sosyeteden birilerinin üzerinde görmeyi isterdim...Belki de giyen vardır da ben atlamışımdır,bilemiyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Elif Gönlümü çok sever ve beğenirim ama bu sefer olmamış elbisenin defiledeki havası nere Gönlüm'ün üstündeki hali nere dediğin gibi ince bi kemer bu elbiseye şart zaten büzgülü belleri hiçbi zaman beğenmemişimdir..

    YanıtlaSil
  6. Elbisenin defiledeki görünümü ile Elif Gönlüm'ün üzerindeki görünümü arasında çok fark var, elbise sıradan bir hale gelmiş, ben de beğenmedim.

    Esin

    YanıtlaSil
  7. Elbisenin rengine bayıldım. Bir tek saçlarını sevmedim nedense..
    Bengi

    YanıtlaSil
  8. Adsızın ilkokul öğretmeni benzetmesine çok katılıyorum. Elif hanım gerçekten çok güzel bir kadın ama bu olmamış...

    YanıtlaSil
  9. Hadise super resimlere bayildim. Bence cok basarili bir calisma

    YanıtlaSil
  10. alessandro ambrosio mübarek, o yüzün güzelliğine bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Bencede hiiic olmamis.İstiklal marşını okuyan ilkokul ogrencisi gibi sanki:))) Guccinin de elbiseninde havasını bitirmiş ve taşiyamamis.Allah askına su sac modeli hep aynı alessandroya benzeyeceğim diye.Birine benzemeye bu kadar calismaktansa kendin olmak önemli!!!!

    YanıtlaSil
  12. butun yorumlara katiliyorum.ne giydigin degil nasil tasidigin onemli.gucci giymekle olmuyor.elbise bitmis.

    YanıtlaSil
  13. hos ama enerjisi yok bence bu hanimin.elbiseyide sondurmus malesef.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.