393 - KİM NE GİYMİŞ ? - Aylin Tahincioğlu

 


Aylin Tahincioğlu 'nun üstünde nefis bir Roland Mouret görüyoruz. Gerek rengi gerekse kesimi Aylin Tahincioğlu 'na çok yakışmış.

En hoşuma giden detaysa sırt dekoltesinden sallandırdığı kolyesi. Ancak bu kadar isabetli bir seçim yapılabilirdi. Tek kelimeyle harika.



Elbisenin sırt dekoltesiyle saçlarına yaptırdığı topuz harika görünüyor. Ama aynı şeyi manasızca uzayan perçem için söyleyemeyeceğim.

Küpeleri, yüzükleri ve elbiseyle uyumlu clutch seçimi harika.

Aslında bir Roland Mouret elbise bu kadar fazla gösterişli bir kullanımı sevmez ama nasıl olduysa Aylin Tahincioğlu 'nun uyguladığı bu zengin görünümü sevdim.

Aynı elbiseyi daha önce Demi Lovato 'nun üstünde görmüştüm de keşke görmez olaydım. Bir elbise nasıl katledilir derseniz işte böyle derim. Kim Daha Şık? demeye bile gerek yok.



Share

Yorumlar

  1. hersey iyi guzel de, Aylin hanim acilen o sari sac renginden kurtulmali. Coooook yapay ve kalitesiz bir hava veriyor bence.
    -Filiz

    YanıtlaSil
  2. Tek kelimeyle harika gorunuyor!

    YanıtlaSil
  3. Demi Lovato da utanmasa giymeyecekmis elbisenin ust kismini

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Sırt dekoltesindeki kolye harika! Daha önce Derin Mermeci'de sırt dekoltesiyle kolye takmıştı ve onda da süper durmuştu.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Demi (pardon) b.ka benzemiş :( Aylin tahincioğlunu çoook begenmedim ama güzel olmuş :) perçem ve sırtındaki kolyesi falso bence :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.