ELLE STYLE AWARDS Türkiye 2011 - 3.Bölüm

Bu haftanın Hello dergisine teşekkürlerimi sunarım. Nihayet davetlilerin kaliteli resimlerine sayesinde ulaşabilmiş olduk. Elle Style Awards 'ın 2.Bölümünde ki belli belirsiz resimleri değiştirdim isterseniz bir gözatın..

Ve gelelim yeni isimlere ve kıyafetlerine..



Öncelikle Ayşe Kucuroğlu ile başlıyorum. Balık kesim kırmızı elbisesi bir Ezra+Tuba tasarımı. İlk kez kendisini tam haute couture olmasa da yakın bir stilde görüyorum. Elbisenin kesimi ve rengi yakışmış. Sadece straples kesim Ayşe Kucuroğlu 'nun göğüs ölçülerine göre küçük kaçmış. Bunun dışında saçlar ve makyaj gecenin temasıyla uyumlu. Ama kolundaki saat çok alakasız. Saat yerine kıyafete uyumlu çok hoş bileklikler ve bilezikler tercih edebilirdi. Ha bir de zaten normal hayatında rock chic stili uygulayan Ayşe Kucuroglu rock&royalty teması için fazla hanım hanımcık olmamış mı ? Pırlanta kolyeyi görünce aklıma ilk bu geldi. Doğrusu kendine has stiliyle bu gece giydiğini pek uyuşturamadım. Ve nihayet bu sefer ki Bottega Veneta çanta seçimi doğru olmuş :)



Elif Gönlüm gece için Antonio Berardi 'den siyah derin yırtmaçlı bir elbise seçmiş. İnce fiziğine çok yakışmış. Leopar desen Christian Louboutin 'ler çok hoş. Minik altın renkli bir clutch seçmiş. Saçlar açık ve dalgalı, kırmızı rujuyla da işi bitirmiş. Harika bir bütünlük ve güzel bir şıklık yaratmış. Çok beğendim.



Başak - Defne Kocabıyıkoğlu gecenin temasına uygun Hakaan marka kıyafetleriyle. Başak Kocabıyıkoğlu 'nun cesaretini kutlamak gerekiyor. Dekolte anlamında çok riskli bir kesim seçmiş ve gördüğüm kadarıyla da güzel taşımış. Ayakkabısını tam göremiyorum ama Emilio Pucci 'nin bilekten bağlı stilettolarına benzettim. Defne Kocabıyıkoğlu ise sade ama kendisine yakışan bir seçim yapmış. Alaia stillettolarıyla elbiseye güzel bir hareket katmış. İkisinin de kıyafetlerine uyguladığı saç ve makyaj çok başarılı.



Sanırım Tuğba Coşkun gecenin önem ve manasını pek anlayamamış. Son derece sıradan görüntüsüyle gecenin en başarısızlarından.



Burcu Kutluk güzel bir Gamze Saraçoğlu seçmiş. Sarı rengi çok sevdim. Sarı bağcıklı bootilerini de sevdim. Çantasının siyah renk oluşu iyi güzel de formu son derece kötü. Saçı ve varla yok arası makyajını da sevdiğimi söyleyemeyeceğim.



Ve gecenin en başarılı kırmızılarından Melis Ağazat. Diane Von Furstenberg 'in en sevilen elbiselerinden birini seçmiş. Elbisenin pırıltılarına bayıldım. Vücut yapısına çok yakışmış. Minik aksesuarlarıyla elbisenin zenginliğini gölgelememiş. Resimde pek anlayamayabilirsiniz ama ekranda çok şık görünüyordu. Saçını toplamış ve kırmızı rujla makyajını tamamlamış. Kırmızı ruju sadece sarışın ve açık tenli kadınlara yakıştırıyorum. Keşke sadece göz makyajıyla yetinseymiş.



Alize Dinçkök Eyüboğlu 'nun elbisesi bir J.Mendel. Güzel bir elbise ve çok yakışmış. Christian Louboutin fiyonk stilettolar şık. Siyah portföy, sade saç stili, minik küpeleri ve az makyajıyla bana klasik bir sosyete davetine gidermiş gibi geldi. Yetersiz bir şıklık.



Demet Sabancı Çetindoğan ise adeta büyük bir düğüne gider gibi. Dozu çok kaçırmış. Pırlanta gerdanlık, küpe, bilezik, yüzük maşallah ne varsa takmış takıştırmış. Monique Lhuillier marka elbisenin leopar deseni zaten fazlasıyla iddialı. Bir de fazla mücevher eklemenin manası nedir anlayabilmem imkansız. Bunlar da yetmemiş ve pırıltılı taşlı bir clutch seçmiş. Kahküller pek bir fena. Makyaj kötü. Memleketimin bir anlamda moda patronu olan birinden beklenilmeyecek seçimler silsilesi.

Durun daha bitmedi devamı 4. Bölümde :)


Share

Yorumlar

  1. Burda en çok beğendiğim kişi ELİF GÖNLÜM oldu.Çok şık, pırıl pırıl.Bir de diğer hanımlara birileri(madem bu kadar göz önünde bulunan kişiler bunlar) bir duruş dersi versin.Birçoğunun omuzlar öne doğru, tedirgin duruşlar, özgüvensiz pozlar vermişler.Dimdik durun bayanlar! Omuzlar geri, kendinizden emin:-)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. burcu kutluk elbise gamze saraçoğlu yaz koleksiyonundan :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler adsız :) ama kesimleri dedikleri kadar birbirine benziyormuş o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. Koskoca Demsa gibi bir hazir giyim zincirinin basinda olacaksin, sonra da bu elbiseyle davete katilacaksin. Bu giyim kusam isinin kesinlikle parayla ilgisinin olmadiginin kaniti.

    YanıtlaSil
  5. melis agazatin elbisesi hoş ama makyajiyla sanki seksenler den bir dugundeymis gibi geldi bana. konumu itibari ile vede ev sahiplerinden sayılacak bir organizasyonda fazla stresten olsa gerek devamlı wc de makyaj tazelemiş gibi. Isı moda olan insanların birikimlerini kendilerinde görememek fena bir şey. Or demsa hn.

    YanıtlaSil
  6. elif gönlüm alessandra ambrosio ya benzemiyo mu?* banaı öyle geliyo :S

    YanıtlaSil
  7. evet kesinlikle benziyor.bunu daha önce defalarca yazdım. elif gönlüm allessanda ambrosio 'muz ronit gülcan ise jennifer aniston 'ımız :))

    YanıtlaSil
  8. benim anlamadığım bu ayşe kucuroglu'nu pohpohlama yarışı.hayatımda gördüğüm en zevksiz kadın ama vogue'da bugün ne giydim yapıyor.zaten bizim vogue'muzdan ne beklenir ki?

    YanıtlaSil
  9. elif gönlüm çok mu güzel ne? ayyy nefret edecek biri daha buldum :)

    YanıtlaSil
  10. pelin güzel bir noktaya değinmişin senin de gözünden kaçmamasına sevindim. ayşe kucuroğlu 'nun burdan önce resimlerini gördüğümde ilk dikkatimi çeken dekolte kesimiydi. göğüsler büyük dekolte ufacık.çok kötü bir kesim.birde sanırım push up sütyen takmış çok kötü görünüyordu.hiç aynaya bakmazlarmı ya da bir tanıdık eşi dostu yokmudur bu kadıncağızın? biride söylememiş hayret ettim.ve o saat hakkaten çok kötü yaaa.bu nedir böyle.

    YanıtlaSil
  11. pelin yıllardır yazılarını takip ederim sana birşey soracağım.hiç stil danışmanlığı yapmayı düşündün mü ? gerçekten kılık kıyafetleri ve stilleri ele alışın çok profesyonelce ve isabetli.ben feryal gülman kadar zengin olsam ve her gece bir yere gitmek durumunda olsaydım mutlaka sana danışırdım kıyafetimi.kişilere neyin yakışıp yakışmadığını çok yerinde ayırt edebiliyorsun.bu da ilk yorumum umarım sonuncu olmaz.biraz tembelimdir de :D
    SEDA

    YanıtlaSil
  12. Seda haklı bu işi meslek edinmelisin Pelin abla :)

    YanıtlaSil
  13. ayşe kucuroğlu 'nun vogue 'da ki kıyafetlerini sevdim doğrusu. bazı kıyafetleri gerçekten çok hoş ve yakıştırmasını biliyor. hele charlotte olympia'lara öldüm bittim :)

    sevgili selin ne düşünüyorsam o ! (eyvaah çok erol köselik oldu bu :)) ben resmi ilk gördüğümde beğenmiştim. ama başka resimler görünce detaylarda ki sorun daha belirginleşti.

    sevgili seda bunca sene sonra ilk kez yorum yaptığın için sana ceza veriyorum. bundan sonra tüm postlarıma yorum yapacaksın anlaştık mı ? :) güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sabah sabah çok moral verdiler bana :) hayır profesyonel anlamda düşünmedim. açıkçası senin ifade ettiğin gibi iyi olduğumu da düşünmüyorum. daha doğrusu iyi ya da doğru olma gibi bir gayem yok. içimden ne geliyorsa aynısını yazıyorum o kadar. hiçbir alt yapım yok sadece tecrübelerim ve kişisel zevkimle konuşuyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.