ELLE STYLE AWARDS Türkiye 2011 - 4.Bölüm

Ve geçiyoruz büyük ihtimalle son bölüme..



Gecenin mimarlarından Işın Görmüş gayet sade bir şıklık içinde. İlk Elle Style Awards Ödülleri 'nde de aynı buna benzer bir Zac Posen giymişti. Dekolte seçimleri hep aynı oluyor. Ama ilkinde de dediğim gibi dolgun göğüslülerde bu modeli sevemiyorum bir türlü. Fazla bir Monica Belluci geliyor :) Bir sonra ki Elle Style Awards 'da daha değişik bir seçimle görmeyi dilerim.



Ve Ahu Yağtu. Sanırım gecenin temasıyla en uyumlu şıklık budur. Özgür Masur tasarımı kıyafetiyle tam bir rock&royalty. Elbiseyi son derece güzel bir şekilde taşımış. Taşımakla kalmamış saç stili ve makyajıyla da hayranlık uyandırıcı bir uyum yakalamış. Sarı/bej tonlarında ki Bottega Veneta clutchı şahane bir seçim. Kürk ceket sırıtmamış aksine müthiş yakışmış. Ama kusursuzluğunu bozan birşey var ki o da ayakkabılar. Resimde fazla belli olmuyor ama ekranda gördüğümde şaşkınlıktan kalakaldım. Bu kadar başarılı bir stylinge böylesine sıradan klasik bir siyah pabuç seçmek cinayetten farksız.



Esra Güvenkaya 'nın leylak renkli elbisesi bir Emilio Pucci. Portföyü Chanel. Koyu tonda ki ojeleri ve yüzüğü hoş. Elbise güzel ama Esra Güvenkaya 'ya pek yakıştıramadım açıkçası. Birşeyler yanlış ama ne olduğunu çıkaramadım.



Berrak Tüzünataç 'ın çarpıcı güzelliğini gördüğüme memnun oldum. Hakan Yıldırım tasarımı elbise çok yakışmış. Saçları ve makyajı kusursuz. Siyah clutchı ve yine siyah stilettolarıyla dengeli bir şıklık yaratmış. Aslında rock&chic temasına uygun çok daha güzel bir seçim beklerdim. Ama buna da itirazım yok.



Ve gecenin en şıklarından biri Ezgi Kıramer. Öyle bir tarza sahip ki çuval giyse bile güzel diyebilirim. İnsanı hipnotize ediyor adeta. Vücut yapısına son derece uygun derin dekolteli bir Rafael Lopez seçmiş. Derin bir dekolte olmasına rağmen aynı zamanda da çok zarif. Saçları ve makyajı harika. Tek sorun eşi Emre Kıramer 'in toplantıdan çıkıp da gelmiş gibi duran kıyafeti.

Şimdi sırada Gecenin En Şıkı 'nı seçmek için bir anket hazırlamak var :)


Share

Yorumlar

  1. Ahu Yağtu ve Berrak Tüzünataç çok şık kesinlikle.

    YanıtlaSil
  2. İsin Gormus'un ust kismi ve kollari dolgunken keske boyle bir secim yapmasaymis. Modayla bu kadat ic ice olan birisi bile hata yapabiliyormus demek ki.
    Ahu Yagtu'yu ve Ezgi kiramer'i cok begendim.

    YanıtlaSil
  3. Ahu Yağtu harika görünüyor. Tam manasıyla "royal" ve "rock". Müthiş asil bir duruşu var.

    YanıtlaSil
  4. Feryal Gulman ve Guzide Duran arasindayim. Digerleriyle mukayese bile yapmiyorum

    YanıtlaSil
  5. esra güvenkaya öyl bir elbiseyi dağınık kıvırcık saçlar ve chanel çantayla tamamen bir karmaşa yaratmış.oysa düz bir mor clutch ve saçı at kuyruğu yapmış olsaydı gecenin şıkı olabilirdi.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    Blogun çok güzel ama fotoğrafları çok küçük koyuyorsun, biraz daha büyük koyamaz mısın?

    YanıtlaSil
  7. Resimlerin ustlerini tiklarsan daha buyutursun. Daha fazlasi icin sablonum uygun degil ne yazik ki.
    Blogumu begendigine sevindim tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Berrak Tüzünataç'a bayıldım, i,şte Hakan Yıldırım farkı!

    Unutmadan, blogumda çekiliş var, NR 39 ayakkabı hediye ediyorum, beklerim:)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.