Eski ELİF DÜRÜST 'ü İstiyorumm !

 


Ronit Gülcan gibi son günlerde beni hayal kırıklığına uğratan bir diğer isim ise Elif Dürüst.

Son 3 davete katıldığı resimleri görüyorsunuz. İlkinde minik pencereleri olan bir Hakan Yıldırım tasarımı giymiş. Elbisenin pencereleri güzel ama keşke hem üst bölgede hem de etek ucunda kullanılmasaymış. Tek bir bölge seçilseymiş çok daha güzel olurmuş.

Sonra lila renginde eminim ki gerçek olan bir kürk ceket ve altında pırıltılı ayakkabılar. Göremediğimiz elbisesi belki çok güzel ama o kürk ceketin rengi ve ayakkabı seçimi ile zaten herşeyi başından mahvetmiş.

Ve son olarak geçtiğimiz günlerde Dilek Hanif tasarımı olduğunu tahmin ettiğim oryantal havalı ipek tafta kırmızı elbisesi. Elbisenin yakasında ki altın renkli motifleri 2 adet trabzon bilezik ve yine altın renkli bir clutch ile eşleştirmiş.

Bu 3 kıyafette benim bildiğim ve tarzını çok beğendiğim Elif Dürüst 'e yakışmamış. Kırmızı halıda en şık olmayı başaran birinin arka arkaya 3 kıyafetini de beğenmemiş olmam benim için uyarı sinyallerinin çalması için yeterlidir :) Fiziği zaten fazlasıyla gösterişli ve havalı. Bunun için ekstra birşey yapmasına gerek yok. Ne yazık ki saçlara verilmek istenen özen gösterilmemiş stil her kıyafetle gitmiyor. Üstelik biliyorum ki giyilmesi zor kıyafetleri bile başarıyla taşımasını bilen biri. Acilen daha minimal ve seksi seçimler yapmalı derim.


Share

Yorumlar

  1. aman tanrım!! dehşete kapıldım ne kadar kötü ve zevksiz 3 kıyafet. Hele o mor kürk beni benden aldı.

    YanıtlaSil
  2. Pelin tum yorumlarina katilmakla birlikte ilk resimdeki beyaz hakaan elbise minimum 2 sezon oncenin diye biliyorum. Merve

    YanıtlaSil
  3. pelin duygularıma tercüman olmuşun.çok kötü giyinmeye başladı gerçektende.iyi yaptın bu konuyu.belki okurda özüne dönmeye yarar :-D

    YanıtlaSil
  4. Sosyetemizin sarı saçlara düşkünlüğünü artık kabul ettim ama bari cilt tonuna uygun bir renk seçilsin. Kuaför olsaydım böyle bir sacla benim iş yerimden çıkmasından utanırdım. Sadece rengi güzel yapmak değil müşterine de yakıştırmak lazım degil mi?

    Aylin

    YanıtlaSil
  5. BEN MOR KÜRKÜ BEĞENDİM AMA.ACABA BENİM DE BUNDAN 8-9 YIL ÖNCE ALDIĞIM BİR MOR KÜRKÜM VAR O ZAMAN ÇOK SEVEREK ALMIŞTIM ONDAN OLABİLİR Mİ:-))

    YanıtlaSil
  6. Ben de şunu anlayamıyorum ne var yani 2 sene öncenin elbisesini giyemez mi insanlar? Bazı çok sevilen parçaları yıllarca giyilebilir.Zengin diye illa ki her sezon farklı tasarım mı giyilmeli?

    YanıtlaSil
  7. evet eski sezonlardan ama ne var ki bunda. aksine benim çok hoşuma gider eski koleksiyonlardan giyinilmesi. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.