KİM NE GİYMİŞ ? - Şirin Yalçın

 


Ablası Elif Dürüst hayalkırıklığına uğratırken kardeş Şirin Yalçın 'ın kırmızı halı şıklığı devam ediyor. Üstünde çok şık bir Dilek Hanif tasarımı görüyoruz. Kırmızı renk seçerek en doğrusunu yapmış. Boyun ve bel bölgesindeki altın renkler harika bir hava katmış. Belki çok klasik bir kesim ama Şirin Yalçın o kadar güzel taşımış ki tek kelimeyle harika. Kahve tonlarındaki etolü, bej tonlarındaki clutchı ile nefis bir uyum yakalamış. Sallantılı küpeler o yakaya fazla gitmiş olabilir ama genel olarak yakalanan şıklık son derece hoş ve gösterişli.


Share

Yorumlar

  1. Nasıl olduysa Şirin Yalçın'ı şık bulmadım.Senin yorumlarınla ters düşmek enteresan gerçekten:)Küpe seçimi bana fazla alaturka geldi...Hem elbisenin boynundaki detaylar hem de o küpeler bir arada olmamış.Elbisenin modeli üzerinde iyi durmakla birlikte tonu kendisine gitmemiş.Üstelik makyajı da bu elbiseye göre hafif kaçmış,topuzu da daha farklı bir model olabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. aksine bana da benle ters düşmeniz keyif veriyor. düşünsene her dediğime evet dendiğini. inan çok sıkıcı olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. bu kadına kırmızı çook yakışıyor:)

    YanıtlaSil
  4. Ben elbiseyi yakıştırdım. Sadece bu elbiseye birisinin tasarımı demek bana biraz yanliş geldi bu elbisenin neresi Dilek Hanımın modacı kimliğini yansıtıyor pek anlamadım. O kadar cok gorulen bir model ki girdiğın her pasajdaki abiye mağazasında bu model var. Dore ayrıntılar da aynı şekilde. Ben burada sadece terzilik göruyorum.

    Aylin

    YanıtlaSil
  5. aylin çok haklısın o yüzden de klasik bir kesim dedim zaten. mesela buna benzer sadece bel bölgesine tüy kondurulmuş tıpatıp aynı alexander mcqueen de var.

    YanıtlaSil
  6. ELBİSENİN RENGİ ÇOK GÜZEL ŞİRİN HN.DA YAKIŞMIŞ AMA BEN OLSAYDIM O KÜPELERİ DEĞİL DE DAHA KÜÇÜK,DAHA SADE KÜPE TERCİH EDERDİM.AMA BEN OLSAYDIM:-))BEN BEĞENDİM AMA AYLİN'E DE KATILIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK YERDE GÖRÜLEBİLECEK BİR MODEL.

    YanıtlaSil
  7. Tam buraya Alexander Mcqueen'in tasarımını yazıcaktım ki sen de yazmışsın yorumlara.Öyle aman aman bi şıklık bulamamakla beraber zarif ve hoş bi seçim olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  8. Cok benzeri Jason W. dada var bu bana tasarim gibi gelnedi. Pelin hanim hem Sirin hemde Elif hanim bu arada iyi performans sergilemiyorlar diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  9. siradan ama kusursuz.

    YanıtlaSil
  10. Şirin Yalçın'ın kardeşi Elif Dürüst'e göre çok daha sade ve zarif görüntüsünü beğeniyorum, bu elbise tam olarak onun tarzını yansıtmış, ben beğendim.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Kırmızı Dilek Hanifi beğendim ama ben şirin yalçını begenmedim :( etol ve küpeleri atsak güzel olabilirdi sade sade ama şuan kötü bence :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.