Siren Ertan Çarmıklı 'da ki Değişikliği Farkettiniz mi ?

 


SAÇLAR KISALMIŞ !!

Siren Ertan Çarmıklı 'yı bildim bileli her daim uzun saçlıydı. Ara ara kestirse de böylesine değişik bir model uyguladığını ilk kez görüyorum. Kendisine çok yakıştırdığım iddialı sarı renkle de birleşince ortaya dinamik, nefis bir güzellik çıkıvermiş.

Önler uzun arka kısa kesimle klasik görüntüye elveda modern görünüme merhaba demiş. Bu Givenchy kıyafetini bir önceki postumda konu etmiştim. Ama resimlerde saçlarını arkadan topladığı için kestirdiğini anlamamıştım. Meğersem ne büyük bir değişikliği görmemişiz :)

Şimdi bu özel çekilmiş resme bakın sonra da dün gece çekilen resimlere..Nasıl da aldatıcı olabiliyor değil mi ?

Bir önceki postumda dediklerimi değiştiriyorum ve bu Givenchy 'yi en güzel taşıyanın ve yakıştıranın Siren Ertan Çarmıklı olduğunu söylüyorum. Tabi dekorun kıyafetle uyumu, ışık ve pozunda uygunluğunu gözardı etmemek gerekir.

Kısacası sonuç : 10 üstünden 10 !


Share

Yorumlar

  1. İnanılmaz yakışmış hakikaten, ve muhteşem bir elbise ve styling. Yalniz boyunun bi 10-15 cm uzadığı gözümden kaçmadı :)

    z.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle harika bir elbise ve Siren'de çok güzel taşımış.
    Ama bu elbise kimi prensese çevirmez kii?

    YanıtlaSil
  3. Bence bu saç siren ertan'a hiç yakışmıyor onu ruh gibi gösteriyor sanki yüzü bembeyazmış gibi görünüyor saçının rengi değisse daha güzel olur elbise sarı saç sarı olmamış bence daha koyu bir saç rengi tercih etmeli ama kesim ona yakışmış:)))

    YanıtlaSil
  4. selin adlı yorumcuya katılmıyorum. tersine bu elbise bu saç rengi ve bu kesimle olabilecek en güzel şekilde taşınmış.en doğru kararı vermiş ve kocaman bir çoook şükür diyorum.

    YanıtlaSil
  5. Valla ben Siren hanımı her haliyle çok beğeniyorum.Hatta saçlarını kazıtsa da çuval da giyse benim için kusursuz güzel o nedense:)

    Yeni modelini de çok sevdim ve kendisine yakıştırdım.

    YanıtlaSil
  6. bu fotoğraf nereden???

    YanıtlaSil
  7. tek kelimeyle mükemmel olmuş.çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  8. Bende bu fotografin neden cekildigine bir anlam veremedim Davette ozel cekimmi yapmis?

    YanıtlaSil
  9. resim bir dergi için çekilmiş olmalı ya da pelin'e özel :-)ne de olsa piyasanın en marka profesörü kendisi.markalara bu kadar hakim olanını görmedim ve görmeyede niyetim yok zaten.blogunu okumak büyük bir zevk pelin tebrik ederim.
    aslı

    YanıtlaSil
  10. çanta faktörü elbiseyi gerçekten baştan yorumlamamızı sağlıyor..bu arada bende tam bir çantakoliğim pelin...bazen sadece çanta reyonları önünde saatler geçirmek için gidiyorum istinyeparka..senin muhteşem zevkin doğrultusunda gelmiş geçmiş en beğendiğin çantalar ve kullandıklarınla ilgili bi post rica ediyorum..sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. ayrıca marc jacobc Large Single Python-effect Shoulder çantan olduğunu biliyorumm..bu zevk sahibi ve benimde sahip olduğum parça günlük hayatta kullandığın diğer yavrularıda merak etmeme sebep oluyor..belirtiyim dedimmm..:)

    YanıtlaSil
  12. elbise şiir gibi. muh-te-şem !!! istiyorum istiyorum istiyorum bendeee:) ns.lee

    YanıtlaSil
  13. Bir insan evladi nasil boyle jilet gibi cikar resimlerde anlamadim? inanilmaz...yanii dijital ortamda birini yaratsaniz ancak bu kadar kusursuz olur! wow...

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Eger bu fotograf Pelin hanim sizin icin cekildiyse ben oncelikle sizi kutluyorum. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  15. evet boyunu uzattımış benim de dikkatimi çekti :) ama sırıtmamış. kim çektiyse ustalıkla yapmış işini.

    çantası vintage hermes kroko ve rengi çok uygunmuş ama yine resmin kurbanı olmuş.

    bence de bu elbise için en uygun saç rengi ve kesimi. bu elbiseyi kumral ve buğday tenli biri giyse tüm desenleri kapatırdı. en doğru kişi giymiş.

    arkadaşlar resim bana özel değil :) inşallah birgün benim için özel çekilen resimlerde olur :) resim tohum vakfı fotoğraf projesi için çekilmiş.

    sevgili tuğbacık güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. çok utandırdın beni. evet dediğin çanta burda yegane paylaştığım çantalardan biri. ama artık aldığım hiçbir şeyi paylaşmıyorum. hem tuhaf tuhaf tepkiler alıyorum hem de hoşlanmıyorum. okuyucumun beni sadece bu açıdan tanımasını ve sevmesini istemiyorum. ama yapanları da taktir ediyorum ve keyifle takip ediyorum.
    ama dediğin gibi bir post hazırlayacağım söz :)

    YanıtlaSil
  16. sevgili aslı ne diyim ben şimdi bu güzel sözler karşısında ?! yanaklarım pembeleşiverdi birden. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  17. siren ertan ın bana göre küçük ama kendisine göre çok büyük değişimin sebebi bence bu tür blog sitelerindeki yapıcı haber ve eleştirilerdir. eminimki siren ertan a çevresindeki herkes onun herzaman çok güzel göründüğünü söylediği için klasik görüntüsünü değiştirecek radikal adımlar atamamıştır. aynı şeyi feryal gülman içinde söyleyebilirim. feryal gülman da son zamanlarda çok daha güzel ve genç görünüyor. bunun da tek sebebi sosyal ortamda onlara doğruları söyleyecek kişilerin olmasından kaynaklanıyor. haberler ve yapılan yorumlar kişilerin üzerinde bu tür olumlu değişikliklere sebep olabiliyormuş. ben tebrik ediyorum kendilerini, egolarına yenilmeyip buradaki yorumları dikkate aldıkları için. bu bir erdemdir bana göre.

    YanıtlaSil
  18. saç modeli gerçekten çok güzel olmuş ama yukarıdaki yorumlardan birinde dendiği gibi hahfif kahve tonlarında olsa nasıl olurdu acaba onu merak ettim. kesin yüzü daha ortaya çıkardı bence.

    YanıtlaSil
  19. Derya çok güzel bir yorum yapmış, öyle mi acaba diye düşündüm. öyleyse gerçekten çok güzel.

    YanıtlaSil
  20. Katılıyorum bu benzetmeye.. Karlar Kraliçesi.. kendısıne cok yakısıyor bu anlatım.

    Derya, yorumun cok guzel arkadasım.

    YanıtlaSil
  21. Pelin Hanım merhaba, bu fotoğrafı nereden aldınız acaba? Ben magazin site ve dergilerini düzenli takip etmeye çalışıyorum ama bu kareyi göremedim. Kaynağını belirtirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  22. sevgili murathan kaynağı bizzat kendisidir.

    derya çok güzel söylemişin. ben de aynen senin gbii düşünüyorum. sosyete dergileri genelde herkese güzel herkese şık der. kimse etliye sütlüye dokunmayı sevmez. ama işin doğrusu biz bloglarda. (bundan kendime de pay çıkarıyorum) ben beğenmiş olsam bile sizlerden gelen yorumlar bunun aksini gösterebiliyor. ve inan onlarda burda yapılan eleştirilerin ne kadar samimi ve dürüst olduğunun farkında. güzel bir noktaya değinmişin tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  23. buradaki bir çok yorumdan ben bile çok şey öğreniyorum. benim düşündüklerime beğenilerime zıt olsa bile. bu site başka benim için sebebi ise KALİTESİ dir. burada yazan her arkadaşımın fikirlerini bende çok dikkate alıyorum. çünkü herkesin seviyesi, eğitimi, görgüsü ve kalitesi yüksek bana göre.

    YanıtlaSil
  24. Sirencim her zamanki gibi süpersin... Saçları çok yakışmış 100 üstünden 100!

    YanıtlaSil
  25. Mükemmel ötesi olmuuuuş işte bize süprizi buymuş ;) ben opak çorabı eleştirmiştim yanılmışım... Bu ışıkla gene mükemmel Siren Ertan Çarmıklı =]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.