Siz Sorun Ben Cevap Vereyim - 3

Son günlerde sizlerden Işıl Reçber ne giymiş Siren Ertan Çarmıklı 'nın şalının markası nedir gibi o kadar çok mail alıyorum ki bazılarına geç geri dönüyorsam lütfen kusuruma bakmayın. Mesela Mine Kalpakçıoğlu 'nun resmi daha bu sabah yayınlanmış olsa da şimdiden 28 adet mail geldi. O yüzden hemen burda sizle paylaşayım istedim.



Siren Ertan Çarmıklı 'nın çok merak edilen kaşmir şalı Hermes. 2. resimde sorulan süet elbisesi Punto by Siren Ertan ayakkabılar ise Casadei.



Mine Kalpakçıoğlu 'nun 2 renkten oluşan ayakkabıları Jimmy Choo 'nun Siskin modeli. Ten ve siyah 2 farklı renkten oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde bu ayakkabıyı ilk kez Jennifer Lopez 'in giydiğini görmüştüm. Şu an Beymen 'de satılıyor benden söylemesi :)

Işıl Reçber 'in kırmızı fermuarlı elbise ise Alexander McQueen. Ayakkabılar Christian Louboutin, portföy Louis Vuitton 'un fetiş koleksiyonundan.

Yeşil elbisesi Diane von Furstenberg 'in Pre-fall koleksiyonundan. Ayakkabılar ve kelepçeli portföyü yine Louis Vuitton 'un fetiş koleksiyonundan.

Etel Baler 'in yakası kürklü paltosu için almazsam çıldırırım başlıklı mail bile aldım :) Paltosu Diane von Furstenberg 'in kış koleksiyonundan. Şu an mağazalarda satılıyor rahatlıkla bulabilirsiniz.

Aslında yığınla soru/cevap maili var ama hepsine şu an için burada yer veremiyorum. Rahat bir zaman diliminde mutlaka onları da burdan sizlerle paylaşacağım.


Share

Yorumlar

  1. Siren Ertan'in Hermes shalina oldum bittim mahvoldum!!!

    YanıtlaSil
  2. Etel Baler bu resimde çok güzel görünmüyor mu? Saçlarını toplaması,yüzüne extra ışıltı vermiş.Makyajı ve kürk mantoya ben de bayıldım bir de pabuçlarına, tam benim tarzıım.Noel babaaaaa duy beniiii lütfeeenn ya da Noel koca mı desem acaba:-)))

    Sirwn hn.ın şalı da şahane olsaymış.Ah Hermes aahhh ne varsa sen de var:-)

    Yalnız J.Lo'nun elbisesi nasıl güzel ve nasıl yakışmış kendisine ve ayakkabılarıyla nasıl hoş bir uyum yakalamış.Paylaşımına tşk.ler Pelinim.

    YanıtlaSil
  3. Ebru Yandas22 Aralık, 2011

    Ethel hanimin paltosunu almazsam cildiririm dedim,sagolsun Pelin hanim tuyo verdi ve aldim rahatladim.Simdi kurkunu oksamakla mesgulum nasil yumusak ...Ben de farkli renkte stilettolarla ve carpici renkte bir cantayla giyiyim diyorum ne dersiniz?
    Kendisini de tebrik ediyorum,o kadar klas,asil,farkli ve guzel gozukuyor ki her zaman.hello,samdan aldim mi hizla cevirip onu ariyorum ilk is.
    Ebru

    YanıtlaSil
  4. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. tabi sevgili etel'e de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. İsil Reçber'in kırmızı elbisesine bayildiiiiim.cok güzel ve super tasimis.C.L bootielerle muhteşem bütünlük.Elbiseyi istiyorum yilbasinaaaa:)))) Pınar.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Pelin bana da cok acil paltonun fiyati lazim, haftasonuna kadar av listemi sekillendirmis olmaliyim:)DVF nisantasinda bulabilir miyiz acaba? Bu arada alanlar gule gule kullansin:)Herkese sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. 212 241 60 49 'u ararsan en doğru fiyatı DVF mağazasından alabilirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Siren Ertan çok asil bi kadın şimdi ne alaka diyceksin ama yazmadan duramazdım:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Tesekkurler Pelincim:)

    YanıtlaSil
  10. Muge k.nin papisleri guzel ama o kirmizi ojeler nedir oyle?milattan once atalarimiz suruyomus...
    Isil r. cok cok cok alaturka.o saclar ve makyajla ne giyse bos.
    Siren c. Her zamanki gibi guzel ama coraplari bir tik daha acik renk secebilirdi.
    Etel b. Vucuduyla, secimleriyle, saci,makyajiyla o kadar avrupai ki ne yapsa guzel duruyo.
    Ebruya katiliyorum feryal g.,etel b.,siren c. Olmasa haftalik dergilerin tiraji yari yariya inerdi.Sahsen ben de ilk onlari ariyorum.sonra dergiye bakiyorum.

    YanıtlaSil
  11. Etel Balerin ben şurdaki halini de pek bi sevdim Pelin.Kürk etolü, yine toplu saçları bana çok hoş göründü.Sık sık toplu modeli kıyafet ve aksesuarlarına göre kullansın bence:-)

    http://www.htkulup.com/haftanin-siklari/haber/696769-sikligin-gri-rengi

    YanıtlaSil
  12. evet toplu model kesinlikle çok daha yakışıyor haklısın canım :)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Papis ve Pelin ,ben de toplu saca bayiliyorum ama gel de kocisime anlat.butun erkeklerde acik sac ve etek takintisi var midir acaba?
    Sevgili Ebru gule gule kullan ;)
    Sirencigimin fularla canta uyumuna shapka cikartiyorum.
    Herkese iyi seneler

    YanıtlaSil
  14. Hemen bir soru daha şimdi ht kulupte atıl kutoğlu davetinde feryal gülman'ın giydiği elbise ne marka çok güzel elbise:)))Bu arada ışıl reçber'in kırmızı elbisesi de gerçekten çok güzelmiş şimdi dikkatimi çekti ve ona da çok yakışmış:))cevap verirsen mutlu olurum teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  15. cevabı son postumda bulabilirsin :)

    YanıtlaSil
  16. etel baler giyimiyle ve gülümsemesiyle hep bir numara

    YanıtlaSil
  17. feryal gülmanın proenza elbisesi beymende var,ben de denedim,üstümde feci durdu.feryalin hakkını vermek lazım,taşıyo da

    YanıtlaSil
  18. Kim ne derse desin Siren'e ve İsil'a bayıldım.Cok hoslar gercekten.Saclaridaaaa!!!!!

    YanıtlaSil
  19. Ben yine bir soru sorcam ht kulupte begüm şen'in giydiği palto nedir şahane güzellikte:)Böyle her merak ettiğimi sormaya bayılıyorum böylece her beğendiğim kıyafetin ne olduğunu biliyorum:)))

    YanıtlaSil
  20. cep kesimlerinden LV demek istiyorum ama diyemiyorum :)

    YanıtlaSil
  21. Pelin inş herşey istediğin gibi olmuştur ve kızın iyidir ben bunu sabah yazıcaktım ama internete yeni bakabiliyorum geçmiş oldun tekrar benim yine bir sorum olucak artık utanıyorum ya sürekli soru sormaktan ama bu aralar fazla şeyi beğeniyorum ve denkte geliyor yapıcak bir şey yok:))Acaba ht kulupte ışıl reçber'İN giydiği elbise ne kalbli kalpli olan çok şirin bir elbise:)))Hepte aynı kişileri soruyorum ama denk geliyor:))))

    YanıtlaSil
  22. gamze sanırım maça elbiseyi soruyorsun. eğer oysa o da bir diane von furstenberg :)

    YanıtlaSil
  23. gamzecim teşekkür etmeyi unutmuşum salak kafam :) çok çok teşekkür ederim. herşey yolunda gitti çok şükür. ve yine moralli bir şekilde sizlerleyim :)

    YanıtlaSil
  24. Estağfurullah hiç önemi yok:))Kızının iyi olmasına ve yeniden bize moralle dönmene çok sevindim:))Allah bir daha yaşatmasın.Elbise için çokk teşekkür ederim:)))

    YanıtlaSil
  25. Ayça'ya nooldu :(? Olsun iyileşti demi?

    YanıtlaSil
  26. minik bir ameliyatla başındaki beni aldırdık. stresli bir hafta yaşadım ama şimdi herşey yolunda :)

    YanıtlaSil
  27. Soru sormaktan asla bıkmıcam kusura bakma pelin:))Şimdi ht kulupte bir feryal gülman gördüm çok şık hem elbiseyi hem ayakkabıları soruyorum yine bir etel baler gördüm çok şık hem elbise hem ayakkabılar ne yapıyım çok meraklıyım:)))Şık kıyafet hastasıyım:))) (Ht kulupte sanat daveti galerisi)

    YanıtlaSil
  28. tşkler fazılhan :)

    gamze ikisinin de kıyafetlerini biliyorum ama detay vermeyim başka yerlerde görüyorum çünkü sonra. Sadece FG ın elbisesi Mary Katrantzou diyim sana :)
    Etel Baler 'i konu edeceğim zaten çok güzel bir ayrıntı var çünkü son kıyafetinde.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.