SİZİN SEÇTİKLERİNİZ : Hangi Ünlünün Gardrobuna Sahip Olmak İsterdiniz ?

Bu kategoride ezici üstünlük hakkıyla Feryal Gülman 'a ait. Kendisi yıllardır cemiyet hayatımızda lüksün en iyi temsilcilerinden biri olmuştur. Giydiğini yakıştıralım yakıştırmayalım modaya olan sevgisi tam gaz devam etmiştir. Birbirinden pahalı kıyafetlerini kullandıktan sonra ne yapıyor diye az kafa patlatmadık :) Onun gardrobu tam bir şehir efsanesidir. Bu yüzden Feryal Gülman seçiminiz beni hiç şaşırtmadı.



2. Olivia Palermo
3. Derin Mermerci
4. Victoria Beckham
5. Blake Lively
6. Siren Ertan Çarmıklı
7. Ezgi Kıramer
8. Ece Sükan
9. Kate Moss
10. Anna dello Russo


* Benim de seçimlerim Blake Lively ve Ece Sükan hariç hemen hemen aynı olurdu. Ama en birinci için Anna dello Russo ve Olivia Palermo arasında kararsız kalırdım.


Share

Yorumlar

  1. Bu sefer yakaladım Feryal gülman'ı seçmiyeceğini olivia palermo'yu seçeceğini biliyordum ama arada kalmanı beklemiyordum doğrusu direk olivia diye düşünmüştüm:)

    YanıtlaSil
  2. Benim yerlilerden Feryal Gulman ve Derin Mermerci. Yabancilarin gordugumuz kiyafetlerin neredeyse hepsi firmalarin o gecelik odunc verdikleri o sebeple bir isim soyleyemiyorum ancak madem Blake Lively yaziyor, ben onun degil de Serena van der Woodsen'in gardrobunu isterdim :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. anna dello russo olurdu benim de tercihim..kombinleme yeteneğine de hayranım

    YanıtlaSil
  4. Anna da ki parcalar kimsede yok. Olivia sik ve tarz sahibi ama gardrob baska birsey.

    Evet evet kesinlikle Serena'yi tercih ederim haklisin ;) zaten cogu kisi bu yanilgaya dusuyor.

    YanıtlaSil
  5. Ben de Victoria Beckham'ın dolabına sahip olmak isterdim valla:-) Zaten senin o postundaki soruya da VB diye cevap vermiştim.

    YanıtlaSil
  6. Ben kesinlikle Feryal Gulman derim. Yabanci yildizlarin bir gardrobu oldugunu dusunmuyorum. Gunluk halleriyle basmbaskalar. Ozel gecelerdede firmalarin verdikleri giysileri tasiyorlar.

    YanıtlaSil
  7. YannIz Blake'i istemiyosun daa Chanel Couture'lar dunya kadan var kizdaaa ( aslinda Chanel Couture'lar disinda bence de o kadar mukemmel degil ama neyse ;3)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.